Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

A HA bi nana gördüm sanki

Yavrum en olur da , en kötü olmaz mı hiç ?

Aday mısın yoksa

fark olurmu diyorsunnn

Olma ihtimali var tatlım

Merhabalar mimu , 7. takımın kapıları kilo vermek isteyen herkese açık , hem bizim kızlardan da tanıdıkların varmış .
Ama listeye giriş sıkıntılı .(takım dolu)
Takım listesi umrumda değil , beni motive eden burada beraber olmak dersen ...hoş geldin sefa getirdin .

Tatlım tabii ki de son 3 güne bakınca müthiş ilerleme var ... ama herkes yazmış bende kusur kalmayayım , akşam 5 kadar yemeyip 5-6-7 saat başı 3 öğün çok fazla .

Güne yay , uyuma .

Bugün erken yat . En geç yatışın 2 olsun . Sabahlama .

Akşamı kedi mi yedi ?

Karbon yüklenmesi dışında kaçamak yok roxenim

Canım bugün diyete başlamadığın halde sabah ve akşamın iyi .
Öğlen tabii ki değil

Yoğurt ve salata öğünlerde mutlaka olsun .

O börek ne o börek ?
Hemi de kızartılmış mı ?

Börekle mi karşılayacaksın 78 i ?

Çarşamba

Sabah :
O paylaştığım sandviçten yedim 2 tane
Kahve

Ogle :
1 Tavuk şiş
1 adet köfte
Cacık

Eve gelince 1 ayva

Akşam :
Yoğurt
100 gram.kadar haşlanmış et

Spor. 60 dk
Su 2 litre kadar

Kızartma diyetisyen demiş okudum tubam ama bence sen yine de fırında yap balığı ya da ızgara .
Onun dışında ezogelin , tarhana gibi tahıllı çornalar olunca ekmeği 1 e indir bence .

Dünün telafisi olmuş saydınım

Mutfaktan kokular geliyor birisi kek yapmış portakallı, kakolu,cevizli

Kokuya değiiillllll , sesimeeee geeeel masummmmm

Su 6 ları görmek için pis hitrs yaptım
Para versen yemem o 6 lar gorulecek

Merabalar .... Memlekette oldugun icin fazla gelemiyorum.. Önemli birsey varmi herkes nasil bi özet gecseniz cok iyi olur

Her şey yolunda kelebekcim .

Denk gelip benim orhun kitabesi alıntılarımı okusan zaten tüm özet orda

Sen nasılsın ?

Su 6 ları görmek için pis hitrs yaptım
Para versen yemem o 6 lar gorulecek

6 lar köpeğin olsun be gülüm , sen iste masa çıkartıp oynatırım o altıları

Kilo Verme: Ananasta bulunan ve protein sindirimine yardımcı olan bromelain enzimi yağların sindirimi sırasında kullanılan lipaz enzimi ile birlikte çalışarak gıdalar yoluyla alınan yağın vücutta birikmesini önlüyor.

Purdue Üniversitesi tarafından yapılan bir çalışmaya göre yağların yakılmasını hızlandıran ananas aynı zamanda iştahı azaltarak kilo vermeye yardımcı oluyor. Tüm bunların yanı sıra 100 gram ananasın sadece 50 kalori olduğu düşünülürse, diyet yaparken kalorisi az ve besin değeri yüksek bir atıştırmalık olarak tüketilebilir.

Sindirim: Proteinin vücut tarafından sindirilmesinde kullanılan enzimleri içermesi bir yana ananas aynı zamanda sindirim için kritik önem taşıyan besin lifi bakımından da zengin meyveler arasındadır.

Ananasta bulunan lif bağırsaklardaki suyu toplayarak sindirimi yavaşlatır. Bu sayede gıdalardan alınan vitamin ve minerallerin vücut tarafından daha çok emilmesine yardımcı olur.

Ayrıca bağırsaklardaki suyla birlikte yumuşayan dışkı vücuttan daha kolay atılır. Bu nedenle sık sık kabızlık sorunu yaşıyorsanız daha çok ananas yiyerek daha kolay tuvalete çıkabilirsiniz.

Beni de ananascı yaptınız sonunda .

Okudum araştırdım ikna oldum , aldım ananaslarımı

Kahvaltı günün en önemli öğünü cnm ya kahvaltını normal yap ama arada vücudu şaşırtmak için böyle değişiklikler yaparsin

Hoşgeldin geldin cnm aramza

Şu sekerpareler olmayaydı Menün hiçte fena sayılmazdi cnm ama artık bidaha yemezsin cisssss

Menümü vereyim kızlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Salata (havuç kırmızı lahana göbek limonlu)
Öğle
2 kepçe yesil mercimek çorbası
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Akşam
1 kepce kırmızı mercimek çorbası
3 kasik sac kavurma
3 yemek kaşığı bulgur
1 bardak ayran

Canımcim hurma kayısı incir hepsi birlikte olmaz bunlar zaten glisemik indeksı yüksek meyveler kan şekerini hem çok yükseltir hemde hergün bir tanesini yersen değiştirerek vücudunu şaşırmış olursun buda daha rahat kilo vermeni sağlar diyet yaparken ana kural bir gün yediğini diğer gün yemiyceksin hergün yediklerini değiştirerek yiyceksınkı vücut şaşırsin Burda ki amaç vücudu şaşırtmak ki kilo vermemiz durmasın

Gelelim yediklerimize
Sabah
1 fincan yeşil çay
5 adet yeşil zeytin
Lor peyniri
Salatalık domates biber
2 tane çavdar ekmeği
Öğle
Sebzeli Hindi sote
Bir bardak ayran
Ara
1 mandalina
7 tane fındık
1 fincan yeşil çay
Aksam
1 kase tarhana çorbası
Ara
Sade kahve
3 litre su
Spor yok

Bu ne çok karbon olmuş muz incir hurma kayısı börek patates kuru üzüm tahin pekmez oooo çok kızıyorum haaa

Kızlar iyigeceler bugün kaptanı çağırdım ben gittim gelemedim evle uğraştım sonra pazar sonra benimki dün gecenin etkisinde kalmış sanırsam erken geldi mangal işi çıkardı bana neyse bugün affettirdi
Menüm
Sabah
Yumurta
Tost
Peynir
Zeytin
Öğlen
Mercimek yemeği
Yoğurt
Yarım muz
Akşam
Kanat
Köfte
Yeşillik
Salata
1 dl ekmek
Ara
Az meyve
Uffff bugün çok kaçırdım yaaaa
Su 2
Spor
50 dk eliptik
20 dk egzersiz
70 ip atlama
11 10 sn beklemeli squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…