Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler sevgili takımım
@Ausencia canım kaptanım bugün diyetisyene gittim kan idrar bir sürü.tahlil verdim bi sorun varmı bakılacak insallah cumaya baslamış olacam bu hafta canım kilo bildiremeyeceğim
Anket içinde enler konusunu destekliyorum yanii eveeeet diyorum
Hayırlı geceler

Ausencia kaptanım kanatlardan birkaç tane 3-4 tanede köfte yedim salataya gömüldüm ama karnım çok şişti bende öyle hissettim bakalım yarın sporsuz dinlenecem ha şiş hissetmem regliden de olabilir bilemiyorum ama haftaya geçen regl döneminde yaptığım gibi 4 gün yapacam malzemeleri hazırladım bugünden artanları dondurucuya attım haftaya hedefim -2 en az.inşallah.bide bu haftaya bakarak reformlar yapacam bugün pazar dan da pırasa kereviz beyaz lahana falan aldım eskiden yaptığım bi çorba vardı onu içmeye çalışıcam çorba günlerinde bakalım haftaya 85 e yaklaşmak istiyorum Allah ın izniyle

Hayırlı geceler ...

Umarım bir sorun çıkmaz tahlillerde ve güzel bir diyet listesi ile sağlıklı kilo verirsin .

Önümüzdeki Cuma da bomba kilo bildirimi ile bekliyoruz seni .

İnşallah güzelliğim ya , çok isteklisin fakındayım . Bunun karşılığını tartıda da gör istiyorum

Ha bu arada wc bildirimi mi

yok yok terasta mangal yakınca sobayı da yakıyoz adamıda soba yanında uyuttum sırf siZi okumak için

Ohhh uyusun uyusun

Bende öğlene kadar uyudum ya , cin gibi gözler hiç uykum yok .
He anladım valla ben 8 e gelirken kalktım da kızım gibiyim uymadan oturabilirim de.ama adam burda uykusunu alırsa odaya kaldırınca oda sen gibi cin olur burda bırakırsam da sabaha donarak Eti cin olur bilemedim napsam

Başla canım başla. pek seviyorum ben poyraz ı. düzenli takip ettiğim bi aramızda kalsın vardı bi de bu :))

He anladım valla ben 8 e gelirken kalktım da kızım gibiyim uymadan oturabilirim de.ama adam burda uykusunu alırsa odaya kaldırınca oda sen gibi cin olur burda bırakırsam da sabaha donarak Eti cin olur bilemedim napsam

Yavaştan bi ses ediver , hadi gel yatalım diye . Usul usul .

Ya da bırak ne hali varsa görsün uyanıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…