dünden beri kızım alerji olmuş onunla uğraşıyorum.. acil okuldan aldım hast. götürdüm şimdi yine kaqbarmış okula almaya gidiyorum ... uğrayamayabilirim....
kocisim dun cok gec geldi benide uyku tutmadi balimGanfed naber kizzzz.Koci$inimi bekliyorsun?
ahahhhaa bakin bakin tam bizlik
[video]http://www.timsah.com/Sahika-ve-Makbule-Mezdeke-Dans/q0rT0Qk3MFK[/video]
günaydın mı desem artık yoksa tünaydın mı??
geçmişi de okuyamadım, şimdlik şöyle bir selam vermek için geldim.. bugün bütün acil işler üst üste geldi, sabahtan beri onlarla uğraşıyorum.. öğleden sonra rahatlarsam biraz yanınıza geleceğim inşallah..
dünden beri kızım alerji olmuş onunla uğraşıyorum.. acil okuldan aldım hast. götürdüm şimdi yine kaqbarmış okula almaya gidiyorum ... uğrayamayabilirim....
merhaba 7.takımın güsel kızçeleri :92::92:
tabi oylesin balli kurabiyem.
ayyy cnm bnm yaaa biliomusun bizim elemanın çocuğu olmuş baklava getirddiii ama yemedim ben
Dogaaaa günaydin canikoooommm.Kacim biliyormusun?
58,4
Hahahaaaaaa hihihiiiiiii hohohooooo
Cok sevincliyim yaaaaa.
Lapa diyetini kac kere anlattim kizzz burda.Allah seni ne etmesin.Iyi hadi anlatiyorum.
Günde 3 cay bardagi esmek kepekli pirinc yeme hakkin var.1 cay bardagini 3 cay bardagi suyla pisir.Tuzsuz,yagsiz.Sonra onu bol yesillik,sebze veyada yogurtla ye.Ögün aralarindada meyve yiyebilirsin,salata ama yagsiz tuzsuz olacak.Bu iki gün yag tuz girmeyecek vücuda.Doga bence sen kahvalti etmediysen kesin bunu yap.
Ben aksam sarmisakli yogurtla yiycem mmmmhhhhh nefis.Üzerinede kuru naneyle pulbiber dökücem.Ohhhhhhhh
bende yarın lapa diyetine baslıcam ama tartı güzel şeyler söledi bugün bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?