Mide kanseri olduğunu yeni öğrendik, ama bugün de diğer organlara yayıldığını öğrendikAllah şifa versin kv. sizin rahatsızlığınız nedir acaba ?
Mide kanseri olduğunu yeni öğrendik, ama bugün de diğer organlara yayıldığını öğrendik
ALLAH sifa versin..ne cok kanser vakaları artti...yediklerimiz ictiklerimiz mi yapiyor..Mide kanseri olduğunu yeni öğrendik, ama bugün de diğer organlara yayıldığını öğrendik
Canım sana da kv de çok geçmiş olsun Allah safi isminin hürmetine şifa versin kuzumKayınvalidem geldi kızlar bugün eşim doktora götürdü. Maalesef yayılmış kanser. Kemoterapiye başlanıcak, yarın pet midir nedir çekilecek, ne kadar yayıldığı belirlendikten sonra kemoterapi süreci başlıcak
Başım çatlıyor vallahi
Ama o kadar sıkıntı arasında normal aslında bir çok hastalık stres kökenli inşallah bundan sonra tam gaz devam edersin.İyi akşamlar hanımlar diyetisyen e gittim şiddetli insülin direnci çıktı diyetisyen imden listemi aldım yarın Bismillah diyorum insallah
Dikkat etmessen şeker hastalığı çok yakın dedi
Dahiliye ci bu degerlerle senin kilo verme n biraz zor dedi ama
Insallah bu direnci kırıp 40kilomu vetecegim
Allahtan ümit kesilmez canim..Mide kanseri olduğunu yeni öğrendik, ama bugün de diğer organlara yayıldığını öğrendik
O zaman sabaha 73 görürsün canım..Ausencia cnm tartım geldi fark yok sadece 200 gr az tartiyor yeni gelen bwimki zaten fazla idi bu saatte kıyafet siz 73.9 geldim
Ben begendim menunu mimucum aksam yemeyecek misin??NNe kadar yoğun bir sayfa:) hoşbulduk öncelikle listelerde olamasam da şu anda 82.9 kg yum hedefim 65 bugün ki menüm şu şekilde;
Sabah;
2 tatlı kaşığı chia - süt - yulaf ve muz
Öğlen:
Balık çorbası (kremasız) - somon - salata
Sonrasında birtane sek quark yedim armutlu :))
Şİmdilik bu kadar :) yorumlarınızı bekliyorum.
Cok geçmiş olsunMide kanseri olduğunu yeni öğrendik, ama bugün de diğer organlara yayıldığını öğrendik
Menün güzelde akşam yedikten sonra ağzını yemek anlamında mühürleyince yazarsan menünü daha sağlıklı yorum yaparızNNe kadar yoğun bir sayfa:) hoşbulduk öncelikle listelerde olamasam da şu anda 82.9 kg yum hedefim 65 bugün ki menüm şu şekilde;
Sabah;
2 tatlı kaşığı chia - süt - yulaf ve muz
Öğlen:
Balık çorbası (kremasız) - somon - salata
Sonrasında birtane sek quark yedim armutlu :))
Şİmdilik bu kadar :) yorumlarınızı bekliyorum.
Canım başlangıçta biraz ekmek yeseydin birden kesersen ilerisi için biblosunuz kalmıyo öğünlerine çavdar ekmeği ekleyebilirsinBugün menü
Sabah
Bir bardak ilik su
Bir bardak cevizli su ve cevizleri yedim iki adet..
2 yk peynir
3 adet yesil zeytin
Bir közlenmiş kırmızı biber
Bir közlenmiş yesil biber
1 haslanmis yumurta
Sekersiz cay
Ogle
8 findik
Bir bardak kefir
Aksam
Bir tabak lahana yemegi
Ayyy lahana yemeginden mi kefirden mi nedir tuvaletten çıkamıyorum...ayy karnim agriyor lahana yapti herhal..
Spor 45 dakika yürüyüş 15 dakika eliptik.2 lt su...
Kız 500 ipi nasıl atladın maşallah menüne de sanadaiyi akşamlar
sabah : 2 dl kızarmış tereyağlı ekmek , çay
ara : 1 mandalina
öğle : 1 dl ekmek , 1 dl peynir , 8 zetin , 4 dl sucuk , domates , çay
ara : 10 fındık
akşam : 1 koca kase salata ( marul-havuç-domates- salatalık - lahana - yeşil biber ) , 1 dl peynir
su : 1,5 lt bugün az oldu 3 e tamamlamaya çalışacağım
spor : 1 mil lesile - 30 dk pilates - 500 ip atlama
gaptanımAusencia nasıl
saydin78
Ay ablaa nasıl olmuş o öyle iyi ki gitmişsin inşallah diyetisyen eşliğinde Çifter Çifter verirsin kilolarıİyi akşamlar hanımlar diyetisyen e gittim şiddetli insülin direnci çıktı diyetisyen imden listemi aldım yarın Bismillah diyorum insallah
Dikkat etmessen şeker hastalığı çok yakın dedi
Dahiliye ci bu degerlerle senin kilo verme n biraz zor dedi ama
Insallah bu direnci kırıp 40kilomu vetecegim
kız bu ne menü nerdeee çabuk ye o tavuk butlarınıMenüm
1 dlm ananas
2 kayısı
Yoğurt
Öğlen
,4-5 kaşık kıyma kavurma
2 kase cacik
Akşam
Büyük bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?