hadi bakalım.. cumaya kadar inşallah hepimize güzel şeyler söyler tartılar..
Kizlar neler yaptiniz bakalim... Biz babamla suan disciye geciyoruz ama dayanamadim bir bakim dedim buraya:))))
Ganfedcim ben o forumu eve gecince eklerim sende alinti yapip cevaplar eklersin)
Saferancim kizinada gecmis olsun canim benim kardesim alerji yuzunden neler cekiyor... allah sifalarini versin
forum bende var bilmek istedigim burayami ekliyecem?
Tamam öyle yap sende.normal pirinçten daha az kullansak olmmamı bişeyler yapmam lazımmmm
ben yoktum,arkadastaydim,simdi geldimyine boşaldı buralar hele öğleden sonra ıssız kovboy kasabaları olur ya hani şu saman gibi bişeylerin uçtuğu ona dönüyor
Oyyy kiyamammmm,insanin sevdigi seylere bakmasi ama yiyememesi cok kötüüü.Bende demin arkadas toplantisindan geldim.Herkes neler yedi neler.Ben sadece salata yedimayyy cnm bnm yaaa biliomusun bizim elemanın çocuğu olmuş baklava getirddiii ama yemedim ben
bende yarın lapa diyetine baslıcam ama tartı güzel şeyler söledi bugün bana
Kiz gittim geldim bilenem looooo.Valla sadece salata yedim.Hatta onuda fazla yiyemedim.Ondan sonra baktim midem kaziniyor,hemen kostum geldimazeri hani sen gezmeye gidiyordun erkenmi geldin ikramları yememek için yoksa kız
azeri azeri sen bana neden slm vermedin o kadar el salladım kendimi gösterdim ama baktın benle konusmadınn
Kizlar kizlar gelemmi
Yanagizdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kizlarrrrr cok sevincliyimmmm
Allah'im icimdeki bu sevincimi tamamina erdirsin insallah.
3 senedir ogluma yapamadigim sünnet törenini 4. ayin 30 una yapiyorum.Hep niyetleniyordum kismet olmuyordu.Ama dün esimle bir yere gidicez demistim ya,gittik ve salonu 4. ayin 30 una tuttuk.Bugünde ilk davetlilerimi cagirdim.
Herkesi bekliyorum herkesiiiiiii.Keske olaydiniz yaaa,sizde geleydiniz.
Kizlar acaba 5 hafta icinde 55 olabilirmiyim oy oy oy.Kendime kiyafet almam lazim.55 olmam lazim
demek sen gizli duruyosun bende diyorum bu kız nirdeeee meyvem nooldu biliyormusun öğlen yemege giderken yolda bi tanıdıkla karşılaştım laf arasında sen zayıflamışın ha dedi şaşırdım üstümde paltom var yani imkansız yüzünden anladım dedi baktım essah yüzümde accık küçülmüşmü ne
azeri azeri sen bana neden slm vermedin o kadar el salladım kendimi gösterdim ama baktın benle konusmadınn
Aaaaaa ne güzeeel.Harika motive olmustur sana buuudemek sen gizli duruyosun bende diyorum bu kız nirdeeee meyvem nooldu biliyormusun öğlen yemege giderken yolda bi tanıdıkla karşılaştım laf arasında sen zayıflamışın ha dedi şaşırdım üstümde paltom var yani imkansız yüzünden anladım dedi baktım essah yüzümde accık küçülmüşmü ne
Ayyyy bebegim valla görmedim senii kizzzzz.Cok sevincliyim ondan herhalde
Selam
Selamün Aleyküm
Hallo
Hello
Merhaba
ciao
bonjour
hola
hej
hi
bak kac dilde selam verdim sana.artik affetmissindir dimiiii
ayyy burayı demiyorum ki benim yeni topiğim varr
azeri sünneti daha önce yaptıdınızmı canım öyleyse daha rahat olur orda olsaydık iki göbecik atar 2-3 gram zayıflardık
Heee ay canim yaa.Evet demin vermissin,tiklayim dedim.Baktim.Ondan sonra dedim dur.Sonra girer yazarda yazarim.$u an nette davetiye arastiriyorumda.Davetiye bastirtmam lazim oglu$uma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?