Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar neler yaptiniz bakalim... Biz babamla suan disciye geciyoruz ama dayanamadim bir bakim dedim buraya:))))

Ganfedcim ben o forumu eve gecince eklerim sende alinti yapip cevaplar eklersin )

Saferancim kizinada gecmis olsun canim benim kardesim alerji yuzunden neler cekiyor... allah sifalarini versin

forum bende var bilmek istedigim burayami ekliyecem?

azeri hani sen gezmeye gidiyordun erkenmi geldin ikramları yememek için yoksa kız

normal pirinçten daha az kullansak olmmamı bişeyler yapmam lazımmmm
Tamam öyle yap sende.
yine boşaldı buralar hele öğleden sonra ıssız kovboy kasabaları olur ya hani şu saman gibi bişeylerin uçtuğu ona dönüyor
ben yoktum,arkadastaydim,simdi geldim
ayyy cnm bnm yaaa biliomusun bizim elemanın çocuğu olmuş baklava getirddiii ama yemedim ben
Oyyy kiyamammmm,insanin sevdigi seylere bakmasi ama yiyememesi cok kötüüü.Bende demin arkadas toplantisindan geldim.Herkes neler yedi neler.Ben sadece salata yedim
bende yarın lapa diyetine baslıcam ama tartı güzel şeyler söledi bugün bana

oooowww süper.600 gram harika.zaten lapa diyetiylede 700 gram falan vericeksin.Cumaya süper olucaksin

Kizlar kizlar gelemmi
Yanagizdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kizlarrrrr cok sevincliyimmmm
Allah'im icimdeki bu sevincimi tamamina erdirsin insallah.
3 senedir ogluma yapamadigim sünnet törenini 4. ayin 30 una yapiyorum.Hep niyetleniyordum kismet olmuyordu.Ama dün esimle bir yere gidicez demistim ya,gittik ve salonu 4. ayin 30 una tuttuk.Bugünde ilk davetlilerimi cagirdim.
Herkesi bekliyorum herkesiiiiiii.Keske olaydiniz yaaa,sizde geleydiniz.

Kizlar acaba 5 hafta icinde 55 olabilirmiyim oy oy oy.Kendime kiyafet almam lazim.55 olmam lazim

azeri azeri sen bana neden slm vermedin o kadar el salladım kendimi gösterdim ama baktın benle konusmadınn

demek sen gizli duruyosun bende diyorum bu kız nirdeeee meyvem nooldu biliyormusun öğlen yemege giderken yolda bi tanıdıkla karşılaştım laf arasında sen zayıflamışın ha dedi şaşırdım üstümde paltom var yani imkansız yüzünden anladım dedi baktım essah yüzümde accık küçülmüşmü ne

bu gidişle olursun canım

ayyy ne güzel doğacım zatenn 7 kilodan sonra belli oluyor insanın zayıfladığı 7 kilo verdinmi 1 kilo saf yağ eriyormuss

azeri azeri sen bana neden slm vermedin o kadar el salladım kendimi gösterdim ama baktın benle konusmadınn

Ayyyy bebegim valla görmedim senii kizzzzz.Cok sevincliyim ondan herhalde
Selam
Selamün Aleyküm
Hallo
Hello
Merhaba
ciao
bonjour
hola
hej
hi

bak kac dilde selam verdim sana.artik affetmissindir dimiiii

Aaaaaa ne güzeeel.Harika motive olmustur sana buuu

azeri sünneti daha önce yaptıdınızmı canım öyleyse daha rahat olur orda olsaydık iki göbecik atar 2-3 gram zayıflardık

azeri sünneti daha önce yaptıdınızmı canım öyleyse daha rahat olur orda olsaydık iki göbecik atar 2-3 gram zayıflardık

Evet canim .3 sene önce kestirmistik ama bir türlü kismet olmadi biseyler yapmak.Bu seneyeymis insallah.

Heee valla ben o gün bir oynuycam bir oynuycam.500 gramda o gün veririm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…