aynen aynen.Nasil heyecanliyim nasil hemde.oy oy oy.Allah yardimcim olsun.ayy ancak yetişir hazırlıklarr az bi zamn kaldıı
aynen aynen.Nasil heyecanliyim nasil hemde.oy oy oy.Allah yardimcim olsun.
azeri azeri sen bana neden slm vermedin o kadar el salladım kendimi gösterdim ama baktın benle konusmadınn
inş cnm yaaaa şimdii 600gr gitiş cumaya kadar 1 kg olur inş :97:
Kizlar kizlar gelemmi
Yanagizdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kizlarrrrr cok sevincliyimmmm
Allah'im icimdeki bu sevincimi tamamina erdirsin insallah.
3 senedir ogluma yapamadigim sünnet törenini 4. ayin 30 una yapiyorum.Hep niyetleniyordum kismet olmuyordu.Ama dün esimle bir yere gidicez demistim ya,gittik ve salonu 4. ayin 30 una tuttuk.Bugünde ilk davetlilerimi cagirdim.
Herkesi bekliyorum herkesiiiiiii.Keske olaydiniz yaaa,sizde geleydiniz.
Kizlar acaba 5 hafta icinde 55 olabilirmiyim oy oy oy.Kendime kiyafet almam lazim.55 olmam lazim
slm kızlar
geldim gördüm kimse yok gidiyorum.
bugün hiiiç formumda değilim resmen diyetlik günümde değilim yaa ben iyicene bunalım takılmaya başladım
ganfed selam.. nasıl gidiyor leslie??
ben sadece pazar günü 5 mil yapabildim, bakalım bugün yapabilecek miyim??
kolay gelsin sana canim,, bende cumartesi dip boya ve rofle attiricam..kendime gelicem yineselm arkadaşlar..dün acil işim çıktı yazamadım..evede çok geç geldim..
bugünde kuaföre alışverişe gidicem.giremem sanırım haber verim dedim..ama önce platess.öptüm hepinizi
selam meyvem nasilsin canim???ne sayfasi actin sen bakem?? benide davet etmedindoğa montiyi bozmayamı karar verdin sennn
isim vardi bugum dogacim...yoksa seni tek basina birakirmiydim hicccyine boşaldı buralar hele öğleden sonra ıssız kovboy kasabaları olur ya hani şu saman gibi bişeylerin uçtuğu ona dönüyor
aman is deme kiz...yoruldumm vallaha...enzoru babamin disiydi, allaha sukur atlattik...insallah uyusturucu inince pek aci cekmezz...kiyamam ben babiskomagünaydın mı desem artık yoksa tünaydın mı??
geçmişi de okuyamadım, şimdlik şöyle bir selam vermek için geldim.. bugün bütün acil işler üst üste geldi, sabahtan beri onlarla uğraşıyorum.. öğleden sonra rahatlarsam biraz yanınıza geleceğim inşallah..
bendee bennde cok cirpiniyorummm...kardesimin bir atesi ciksa sabaha kadar basinda bekler alninni sularim..kiyamam ben tosunumaaa...gecmis olsun .cocuk hastalaninca anne daha cok cirpiniyor iyilestirmek icin .allah kolaylik versin canim
selam gulum sen nasilsin??? tartidan guzel haber almana uctum resmenmerhaba 7.takımın güsel kızçeleri :92::92:
aminnnnn frangi..insallah hepimiz iyi sonuclar alirizzz..hadi bakalım.. cumaya kadar inşallah hepimize güzel şeyler söyler tartılar..
evet sekerim, buraya ekleyeceksin..bakalim kimmis neymissinforum bende var bilmek istedigim burayami ekliyecem?
oppp oppp oppppKizlar kizlar gelemmi
Yanagizdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kizlarrrrr cok sevincliyimmmm
Allah'im icimdeki bu sevincimi tamamina erdirsin insallah.
3 senedir ogluma yapamadigim sünnet törenini 4. ayin 30 una yapiyorum.Hep niyetleniyordum kismet olmuyordu.Ama dün esimle bir yere gidicez demistim ya,gittik ve salonu 4. ayin 30 una tuttuk.Bugünde ilk davetlilerimi cagirdim.
Herkesi bekliyorum herkesiiiiiii.Keske olaydiniz yaaa,sizde geleydiniz.
Kizlar acaba 5 hafta icinde 55 olabilirmiyim oy oy oy.Kendime kiyafet almam lazim.55 olmam lazim
nee 500gr kiz...enaz 1 kilo verirsin...bugun gun tepinirsin eminimEvet canim .3 sene önce kestirmistik ama bir türlü kismet olmadi biseyler yapmak.Bu seneyeymis insallah.
Heee valla ben o gün bir oynuycam bir oynuycam.500 gramda o gün veririm
ama ceyce bu boyle devam etmez..anliyorum kolay seyler gecirmiyorsun ama hic diyette yaptigin yok..bu boyle devam etmez...kendi kafanda iyiice bir belirle canim ne istiyorsun...bende senin gibi oldugum zaman 110 kiloya dayandim yine ceken ben oldum...ama kendin icin bir karar ver...bu halinle bizi birak kendine bile faydan yok...silkelen kendine gel artik..istersen birz tatile cik..cunku foruma cok adapte olabildigini dusunmuyoum...belki biraz tatil seni kendine getirirslm kızlar
geldim gördüm kimse yok gidiyorum.
bugün hiiiç formumda değilim resmen diyetlik günümde değilim yaa ben iyicene bunalım takılmaya başladım
şişşşt çaktırmayın ama bende de bugüne kadar 1 kg gitti..Bakalım Cuma'ya kadar geri gelmez, biraz daha verirsem süper olacak
Geçen hafta da hafta başında kilom düşmüştü, sonra geri almıştım ondan korkuyorum çok..
7. takıma katılma başvuru formu
diğer(eklemek istediğiniz):
ayrica istedigim gibi dag yuruyuslerine tekrar cikabilecem rahatca bide siskosun sen der gibi bakan bakislarin onunu kesecem ve kendimi daha guzel hissedecegim(gerci dunya guzellik yarismasi birinciligi verdiler ama ben kabul etmedim:) diger kizlarada hak tanisinlar diye)
kolay gelsin sana canim,, bende cumartesi dip boya ve rofle attiricam..kendime gelicem yine
selam meyvem nasilsin canim???ne sayfasi actin sen bakem?? benide davet etmedin
isim vardi bugum dogacim...yoksa seni tek basina birakirmiydim hiccc
aman is deme kiz...yoruldumm vallaha...enzoru babamin disiydi, allaha sukur atlattik...insallah uyusturucu inince pek aci cekmezz...kiyamam ben babiskoma
bendee bennde cok cirpiniyorummm...kardesimin bir atesi ciksa sabaha kadar basinda bekler alninni sularim..kiyamam ben tosunumaaa...
selam gulum sen nasilsin??? tartidan guzel haber almana uctum resmen
aminnnnn frangi..insallah hepimiz iyi sonuclar alirizzz..
evet sekerim, buraya ekleyeceksin..bakalim kimmis neymissin
oppp oppp oppppCanim allah gonlunuze gore versin insallah...insallah 55 olursun boyle gidersen...surda 5 hafta var az degilim...3 kiloyumu veremeyeceksin
nee 500gr kiz...enaz 1 kilo verirsin...bugun gun tepinirsin eminim
ama ceyce bu boyle devam etmez..anliyorum kolay seyler gecirmiyorsun ama hic diyette yaptigin yok..bu boyle devam etmez...kendi kafanda iyiice bir belirle canim ne istiyorsun...bende senin gibi oldugum zaman 110 kiloya dayandim yine ceken ben oldum...ama kendin icin bir karar ver...bu halinle bizi birak kendine bile faydan yok...silkelen kendine gel artik..istersen birz tatile cik..cunku foruma cok adapte olabildigini dusunmuyoum...belki biraz tatil seni kendine getirir
insallah canim bir degisiklik olmaz..ve gunluk tartilmayi birazk...bu senin moralini bozar duru bitanem...bende bir ara oyle yapiyordum sonra bunalima girdim...okadar yemiyorum niye vermiyorum yada aliyorum diye..en sagliklisi haftada bir
bende diyorum, bunca senedir katiliyorum niye bir turlu birinci olamadim...demekki sebebi senmissin...sen cekildigine birincilik benimdirr
yahu bu kadar uzun uzun cevap verme yoruluyom valla okurkenarada bir nefes aldir bakalim ben yasli vede yorgun bir kadinim
lokumlaarrr ben geldimmm..kosusturmaca bitti...gelim sizlerle sohbet edim dedim...sukur babamin disleri cekildi protez diside takildi...insallah bundansonra agrisi fazla olmazzz...
simdi gecmise bakim hemencecik...
bugunku menum:
sabah 300gr yogurt..
ogle 400gr salata 2 haslanmis yumurta...ve anniskom simdi haslanmis olan patateslerimi salca sogan biberlen kavuruyor..ogggg
neyapim canim..tek tek hepsine cevap versem butun gunumu alirrr..oyuzden hepsini bir mesaja SIKISTIRIYORUMHEM NE YASLISI CITIRSIN CITIRR...BEN BU YASIMDA EMEKLI OLMAK ISTIYORUM VALLAHAA
evet evet aynen dedigin gibidir yoksa sansin yok ha . kiymetimide bil. bir kiymet agaci dikiver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?