Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu da benim formum :)

ADINIZ: mimu diyelim :)

YAŞINIZ: 28

BOYUNUZ: 1.83

KİLONUZ: 82.8

HEDEF KİLONUZ: 65

KİLO ALMA NEDENİNİZ: bir çok kez 71 lere kadar düştüm eski kkcılardanım burada 95den 75 e düşmüştüm. kilo alma nedenim kendimi tuttuğum da güzel ama yedim mi kendimi tutamıyorum sonsuz yiyebilme kapasitesine sahibim :)

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olmak sağlıklı hissetmek kiloluyken kendimden nefret editoeum:)

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 28 yaşında reklam koordinatörüyüm. kilo takıntım olmasına rağmen yedim mi sonunu getiremeyenlerdenim. Ciddi motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. ikizler burcu konuşkan bir insanım :)

Tamammm canım ilerledirimdee kime teslim etcem ben bilmezz kolay gelsinn balımm

Tekrar hoş geldin .

@Betulina nın boyuna gelecek yorumlarına şimdiden hazır ol

1.15 dk yürüyüş yaptım bu öğle arası İnşallah haftanın 5 günü yürüyebilirsem kilo kaybı da daha güzel ve kalıcı olur
ayyy bende haftanın 6 günü spor yapacam pazar günleride bizim evde dip köşe temizliği yapılır ondan sonra halim kalmıyor koltuğa yığılıyorum ...

eşim kızıma bir bebek almış öyle ucuz bir şey değil markalı anam bi kokuyor bi kokuyor bugun iki kere makinada yıkadım çocuk zehirlenecek diye korktum bide vermiyor ağlıyor zar zor yıkadım.. hala kokusu gitmemiş acaba geri mi götürse mi diye düşünüyorum

yıkayınca geri alırlamı acaba
bugün oynasın uyuyunca unutur belki sen bebeği biraz daha yıka,dışarda bırak havalansın bari
Allah korusun çin malı zararlı bi oyuncak olmasın sakın

bugün oynasın uyuyunca unutur belki sen bebeği biraz daha yıka,dışarda bırak havalansın bari

ayy bilemedim şimdi koydum balkona kurusun bi bakayım kokusu çıkar inşallah .. yok çin malı değil eşim ona çook dikkat eder ...böyle büyük bir oyuncak mağazasından almış... et bebek gibi olanlardan varya onun gibi geçe rinşallah kokusu...

DelyDoly tatlım , buralardayım şimdilik 6 gibi yola çıkacağım nasipse ... ama saadet gelmezse ben çıkana kadar ...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1899

Paylaşım alanı bu sayfa . Buradaki en son bildirim mesajını alıntılayarak , baş ve sondaki [OUETE] leri silip , takım sıralamasına göre 7 takım listesini yerleştiriyorsun .

@nananais , aeben buralarda ise onlardan da yardım alırsınız .

Ama burdayım ben daha en az 2 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…