kız kedilerden soğuyorum senin bu sarı yüzündenaç kalıp susuz kalıp kilo veremeyenlere gelsin tekrardan
Tabii ki . Önümüzdeki hafta yüzdeler listesine eklerim .
Sayfanın başındaki formu doldurup hem bana özelden , hem takıma yaz .
Bilgilerini de ilk sayfadaki tabloya gireyim .
Onun dışında bireysel ikili , üçlü yarışlarda var . Bi rakip kestir gözüne
Tamammm canım ilerledirimdee kime teslim etcem ben bilmezz kolay gelsinn balımmBen çıkıyorum , dışarıda az işim var .
Bir de valiz hazırlama teranesi ...
DelyDoly gülüm ;
***7.TAKIM 495. ETAP***
Betulina(80/79.8/0.2/%0.25)
saydin78(65.7/65.7//%)Kilosu sabit.
ervahafsa(73.5/73.5//%)Kilosu sabit.
Davina(91.5/91.5//%)Kilosu sabit.
tuba52(88.1/89.1/-1/%-1.14)
roxen2303(63.1/62.7/0.4/%0.63)
Ausencia(70.1/69.5/0.6/%0.86)
masumm(73.9/73.3/0.6/%0.81)
DelyDoly(90.2/90/0.2/%0.22)
Dersaadet_(80.2///%)
cydnz_1(84.2/83.6/0.6/%0.71)
Ahu060812(88.2/87.8/0.4/%0.45) -1 tartı farkı çıkarıldı.
kelebekolacam(79.7/79.6/0.1/%0.13)
Sekercikiz(70/69.3/0.7/ %0.17)489.etapta bildirimde bulunarak izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 6 ya bölündü .
7. Takım Ortalaması: %
Listeyi bırakıverdim başucunasaadet gelecek .
Hahahhaha gelsinnn bebekimm bende bu hafta eti puf gofrett nutii çukulata yicemmmm nasılsa 400 garantiiaç kalıp susuz kalıp kilo veremeyenlere gelsin tekrardan
bu da benim formum :)
ADINIZ: mimu diyelim :)
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.83
KİLONUZ: 82.8
HEDEF KİLONUZ: 65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: bir çok kez 71 lere kadar düştüm eski kkcılardanım burada 95den 75 e düşmüştüm. kilo alma nedenim kendimi tuttuğum da güzel ama yedim mi kendimi tutamıyorum sonsuz yiyebilme kapasitesine sahibim :)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olmak sağlıklı hissetmek kiloluyken kendimden nefret editoeum:)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 28 yaşında reklam koordinatörüyüm. kilo takıntım olmasına rağmen yedim mi sonunu getiremeyenlerdenim. Ciddi motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. ikizler burcu konuşkan bir insanım :)
ayyy bende haftanın 6 günü spor yapacam pazar günleride bizim evde dip köşe temizliği yapılır ondan sonra halim kalmıyor koltuğa yığılıyorum ...1.15 dk yürüyüş yaptım bu öğle arasıİnşallah haftanın 5 günü yürüyebilirsem kilo kaybı da daha güzel ve kalıcı olur
hoşbulduk sevgili kaptan :) boyuma değil de kiloma edilecek çok laf var
hoşbulduk sevgili kaptan :) boyuma değil de kiloma edilecek çok laf var
aynı ben
yıkayınca geri alırlamı acabaeşim kızıma bir bebek almış öyle ucuz bir şey değil markalı anam bi kokuyor bi kokuyor bugun iki kere makinada yıkadım çocuk zehirlenecek diye korktum bide vermiyor ağlıyor zar zor yıkadım.. hala kokusu gitmemiş acaba geri mi götürse mi diye düşünüyorum
yıkayınca geri alırlamı acaba
bugün oynasın uyuyunca unutur belki sen bebeği biraz daha yıka,dışarda bırak havalansın bari
Allah korusun çin malı zararlı bi oyuncak olmasın sakın
yıkayınca geri alırlamı acaba
bugün oynasın uyuyunca unutur belki sen bebeği biraz daha yıka,dışarda bırak havalansın bari
Allah korusun çin malı zararlı bi oyuncak olmasın sakın
Yok cnm ne zayıfı bende 75 le başladım diyete benim boy kısa 157 o yüzden birinci sınıf obez katogorisindeyim bide bende guatr ve insulin drenci var düşün halimi ama çok azimliyim bu defa gidicek insallah bir an onceaaaoouuu sen o kadar zayıfmıydınnn
He valla hayalim ama dur bakalım basarabilecekmiyim 157 tatlim ya çok kısayım ondanboyun kaç canım, 19 kiloyu nereye veriyorsun50 kilocuk mu olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?