- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Aynen leslie candır kurtarıcı vallakızlar lesileye baladıgım gün bi foto çekincem birde 1 ay sonra farkaaa bakıcazzzz
ne yaparsam yapayım yine lesile ablanın kucagında buluyorum kendimi
Yok cnm meyve felan yiyosun ama çok tatlı olanlarından uzak duruyorsun muz gibi rafine şekerden uzak duruyorsun bal pekmezdende vücudun şekere çevirdiği şeylerdende hamurisi patates pirinç beyaz ekmek gibi mesela onun haricinde herşey serbest bugün benim 11 günüm mesela bu diyeti yapıyorum şimdi 19 unda biticeksadece hic sekermi kullanmicaz meyve faln
5 olmadan yiyeyim dedim...ada çok erken yemişsin akşam yemegini , bende bbugün 2 cevizi akşamdan suya koydum sabah suyunu içip
kahvaltıdada cevzileri yedim
Tamammm kuzummmm yaparımm inşallahhhhDelyDoly tatlım , buralardayım şimdilik 6 gibi yola çıkacağım nasipse ... ama saadet gelmezse ben çıkana kadar ...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1899
Paylaşım alanı bu sayfa . Buradaki en son bildirim mesajını alıntılayarak , baş ve sondaki [OUETE] leri silip , takım sıralamasına göre 7 takım listesini yerleştiriyorsun .
@nananais , @aeben buralarda ise onlardan da yardım alırsınız .
Ama burdayım ben daha en az 2 saat
5 olmadan yiyeyim dedim...)) duzenli ceviz suyu cok iyi geliyor canim...
Canim hakiki zeytinyagi kullandin mi hic oda bagirsaga super iyi geliyor.ben evde sadece saf zeytinyagi kullaniyorum kek yaparken bile onu kullanıyorum.ben kefirden de memnun kaldim...ceviz suyu kolesterolede cok iyi geliyor ben bi ara basimi kaldiramiyordum hep yatiyordum simdi ceviz suyu ile bu durum bitti...benim çok ileri derece ama yinede düzeltirmi acaba
Eline sağlık cnm kilo veren veremeyen bütün arkadaşlarımida tebrik ediyorumBen çıkıyorum , dışarıda az işim var .
Bir de valiz hazırlama teranesi ...
DelyDoly gülüm ;
***7.TAKIM 495. ETAP***
Betulina(80/79.8/0.2/%0.25)
saydin78(65.7/65.7//%)Kilosu sabit.
ervahafsa(73.5/73.5//%)Kilosu sabit.
Davina(91.5/91.5//%)Kilosu sabit.
tuba52(88.1/89.1/-1/%-1.14)
roxen2303(63.1/62.7/0.4/%0.63)
Ausencia(70.1/69.5/0.6/%0.86)
masumm(73.9/73.3/0.6/%0.81)
DelyDoly(90.2/90/0.2/%0.22)
Dersaadet_(80.2///%)
cydnz_1(84.2/83.6/0.6/%0.71)
Ahu060812(88.2/87.8/0.4/%0.45) -1 tartı farkı çıkarıldı.
kelebekolacam(79.7/79.6/0.1/%0.13)
Sekercikiz(70/69.3/0.7/ %0.17)489.etapta bildirimde bulunarak izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 6 ya bölündü .
7. Takım Ortalaması: %
Listeyi bırakıverdim başucunasaadet gelecek .
Canim hakiki zeytinyagi kullandin mi hic oda bagirsaga super iyi geliyor.ben evde sadece saf zeytinyagi kullaniyorum kek yaparken bile onu kullanıyorum.ben kefirden de memnun kaldim...ceviz suyu kolesterolede cok iyi geliyor ben bi ara basimi kaldiramiyordum hep yatiyordum simdi ceviz suyu ile bu durum bitti...
Gelirse ekleriz bildirimini .
Son hali bu .
Yüzde fena
o sanırım geç bildirim yapıyor hep
diyetisyene gidiyordu ausum
haftaya daha iyi olcaz cnm inşşş , sporda ekliycek çogu bu haftaa
Geldim ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?