Şu an baktım bildirim yapan 8 takım arasında sonuncuyuz
1.lik yaşayamadık ama sonunculuğu tadacağız bu hafta gibi
Geldim ablacım
Geçen hafta 80,2
Bu hafta 78,5
Fark 1,7
Yüzde % 2,11
Eline sağlık bacım . Hakkını helal et çok emek veriyorsun@Sherrysherrylady 1000gr. %1.15
Sekercikiz 700gr. %1.00
Ausencia 600gr. %0.86
Nare83 600gr % 0.81
@cydnz_1 600 gr. %0.71
@roxen2303 400gr.%0.63
@vorones 400gr. %0.59
Ahu060812 400gr. %0.45
@Betulina 200 gr. %0.25
DelyDoly 200gr.%0.22
@begum75 100gr. %0.16
@kelebekolacam 100gr. %0.13
aeben sabit
@_AYNURA_ sabit
@Daydream15 sabit
@Davina sabit
@ervahafsa sabit
@Nisaca sabit
saydin78 sabit
T tuba52 +1000gr %-1.14
@ErSeSi +900gr %-1.25
Eveeeeet ...Bu hafta sona erdirdiğimiz Tellioğulları / Seferoğulları rekabeti yerini Haftanın En'leri listesine bırakacaktır .
Daha bireysel ve haftalık % ye bağlı liste , Cuma akşamı ya da Cumartesi günü ; En sıfatları ilebu sıfatlar tamamen hayal gücüne dayalı bildirilecektir .
Şu an kilo bildiriminde bulunan arkadaşlar arasında sıralama bu şekilde , kim haftanın hangi sıfatına layık oldu o da tüm kilo bildirimleri bitince
Henüz kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlar var .
Bence takım olarak ausa 1. Lik borçluyuzPuuffff yaaaa haftayıı iyi değerlendirelimm kızlarr sonuçç dehşett
Delicim vero emzirirken zayıflayan şanslı insanlardanKizzz etii puff ben nerdeyse acliktann ayakkabii kemiriyorummm 200 gram giden sen nasil 400 gr vallaa saclarimaa ak dusecekkk heee sendennn oturuuu hayy Masallahh diyommm darisii basimaa
Boy 1.83 müübu da benim formum :)
ADINIZ: mimu diyelim :)
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.83
KİLONUZ: 82.8
HEDEF KİLONUZ: 65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: bir çok kez 71 lere kadar düştüm eski kkcılardanım burada 95den 75 e düşmüştüm. kilo alma nedenim kendimi tuttuğum da güzel ama yedim mi kendimi tutamıyorum sonsuz yiyebilme kapasitesine sahibim :)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit olmak sağlıklı hissetmek kiloluyken kendimden nefret editoeum:)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 28 yaşında reklam koordinatörüyüm. kilo takıntım olmasına rağmen yedim mi sonunu getiremeyenlerdenim. Ciddi motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. ikizler burcu konuşkan bir insanım :)
Ben 20 gundur iciyorum..keten tohumuda bana iyi gelmedi sanki kabizlik yasattiyasatti bana...ayyy yok denemedimmm keten tohumu birde iyi geliyor aslında
onuda deneyebilirim bi sür denemiştimm. cevizsuyu zayıflatıyormuşta sen ne zmandır yapıyosun
Saydınım ablam akşam biraz fazla olmuş yarın tartıl bak görürsün artıyı bence akşama yüklenme olmuşMerhaba şekerler menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı tereyağı
1 kk peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Biraz domates
2 ceviz 2 gün kurusu
2 bardak çay
Öğlen
1 kase yoğurt, 2 ceviz 2 gün kurusu, 1 elma karışımı
Ara
1 kayısı çayı
Akşam
1 kase mercimek çorbası
4-5 y.k. et kavurma
4-5 y.k. bulgur pilavı
1 kase erik kompostosu
Su: 2 lt.
Spor: sayılarsa ev temizliği
Menü spor başarılı canım azimli başladın hep öyle devam edersin inşallahBugun menuuu
Sabah
1 bardak ceviz suyu
1 bardak ilik su
1 haslanmis yumurta
2 ykpeynir
3 yesil zeytin
1 kirmizi biber közlenmiş
1 yesil biber kozlenmis
2 adet kizarmis form lihgt ekmek
Öğle
Bir kucuk kase yayla corba
1 ceviz
Aksam
4 adet haslanmis tavuk baget
Salata
2 lt su ....45 dakika eliptik bisiklet yaptim..45 dakikada kizimla yuruduk disarda...
Insallah canim yaaa..cook istiyorum bu kilolardan kurtulmak insallah boyle devam ederim cunku ben cok spor yaptim zamaninda yedigimede dikkat ederdin tartida +200 gorunce nefret ettum diyetten spordan biraktim bi biraktim uzun zaman sonra döndüm diyete tekrar tabii 70 idim ozaman suan 76.600Menü spor başarılı canım azimli başladın hep öyle devam edersin inşallah
Geldim ablacım
Geçen hafta 80,2
Bu hafta 78,5
Fark 1,7
Yüzde % 2,11
Ben 4-5 yaziyorum ama genelde 3 yiyiyorum cnm. Olsun cıs olmasın da bence iyiSaydınım ablam akşam biraz fazla olmuş yarın tartıl bak görürsün artıyı bence akşama yüklenme olmuşdost acı söyler
Menun cok başarıli ozellikle tost bolumu guzel fikir edindim bende oglenleri kepekli ekmekten bir dilim tost yapabilirim...Menum 09.12.2016 Cuma
Sabah
4 dlm sck 1 yumurtali
1.5 dlm ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
3 bardak çay
Öğle
1 tost
Akşam
1 tabak corba
3 lt su 2 yesilcay 1 bardak kayisi 2 bardak form cay 85 dakika yürüyüş
Hayirlii aksamlar guzellerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?