yaniii...ama sen cekildin madem artik birincilik benim kimselere kaptirmammmmmm
neyse kizlar lesli zamanim geldi bugunn biraz gec kaldim ama yapayim gelirim sonra hepinize bol kilosuz hafta sonu diliyorum.
ne alaka hafta sonu kiz..daha iki gun var hafta sonuna..neyse bende cikiyorum...kardesimi okuldan almam lazim..malum babis yatiyor...hepinizi cok ock cok optum...sonra gorusuruz guzellerimmm benimm
cok tatli cikmissin bence harika gorunuyorsun . seni ve azeri kizini gordukten sonra asla foto eklemem(karizmayi cizdirmemek icin:)bide merdiben inip cikmak zayiflatir diye biliyorum bacaklari .merdiven yoksa eger camasir sepetini ters koy uzerinde step yap in cik in cik iyi gelir diye biliyorum ama hic denemedim .:26:kızlar kendi dünyama foto ekledim yorumlarınızı bekliyorum bacaklarımı inceltmek için platesden baska ne yapabilirim bideee :26:
O Kadar alıntı yaptın sayfa pat die kapandı yaaaaaa :84::84::84:
lesslie 3 mil 50 mekik ve sopa ile bel inceltme yaptım kızlar
şimdi 5i 1 yerde çay içicem
canim sopa hareketi cok tehlikeli,bilgin olsun,yapmasan daha iyi
neden ki cnm :26:
canim tma ayrintili bilmiyorum ama sakatlanma riski var galiba,meyvede biliyordu galiba
o nasıl yapıomuş ki acaba ben omuzlarıma koyup sağa sola çeviriorum belimiii şimdiye kadar bi zararını görmedim ama tabiki dediğin de haklı da olabilirsin o yüzden tedirgin oldum :26:
canim anlattigin gibi sopa haraketi iste :),cok sükür bisey olmamais ama yinede dikkat et derim,kötü tecrübesi olmasa herkesi uyarmazdi
Allah Allah noldu sana canim yaaa.Bu kadar ciddimi durum?slm kızlar
geldim gördüm kimse yok gidiyorum.
bugün hiiiç formumda değilim resmen diyetlik günümde değilim yaa ben iyicene bunalım takılmaya başladım
woooowwwww 1 kiloooooooo.oh oh ohhhhhşişşşt çaktırmayın ama bende de bugüne kadar 1 kg gitti..Bakalım Cuma'ya kadar geri gelmez, biraz daha verirsem süper olacak
Geçen hafta da hafta başında kilom düşmüştü, sonra geri almıştım ondan korkuyorum çok..
Ay insallah canim ya.Hersey cok güzel gitsinde en önemlisi oiyi hadi bakalım, gönlüne göre olur inşallah herşey.. o zamana kadar kesin 55 olursun sen..
Babacigina gecmisler olsun canimlokumlaarrr ben geldimmm..kosusturmaca bitti...gelim sizlerle sohbet edim dedim...sukur babamin disleri cekildi protez diside takildi...insallah bundansonra agrisi fazla olmazzz...
simdi gecmise bakim hemencecik...
bugunku menum:
sabah 300gr yogurt..
ogle 400gr salata 2 haslanmis yumurta...ve anniskom simdi haslanmis olan patateslerimi salca sogan biberlen kavuruyor..ogggg
Ay ben bugün cok yoruldum,hicbisey yapmadimneyse kizlar lesli zamanim geldi bugunn biraz gec kaldim ama yapayim gelirim sonra hepinize bol kilosuz hafta sonu diliyorum.
kızlar ben bugün 1182 kalori almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?