azeri kızım çok mutluyum ii gidio diyet iyi ki gelmişim buraya
Ya bak gördünmü.Sans getirdik sana.Kilo veremiyorum diyordun.Heleki yarinda lapa diyetini yaparsan süüüüüperdir bu i$.
bugün çok az bi lapa yaptım denemek için ama tat fena nasıl yicem ben onu yaa
Ilk basta öyle olur canim.Ama sonr alisiyor insan.Yada sen biraz tuz at.Cünkü bende öyle yapiyordum bazen.
yoğurtta koycam sanırım böle sade olmuoo yutaamıom
Yok kiz sade yenmezkiiiiii.Yogurtla ye.Birde topikte demislerdiki,pirinc salatasi gibi de yapiyorlarmis.Yarinda onu deniycem.Salata malzemeleriyle iyice harmanlayip limonluycam.Dur bakayim öyle nasil olacak.Hatta biride kisirlik bulgurla yapmis,oda vermis.Ay onumu denesem yarin yaa.Kisir yapsam,tuzsuz ve yagsiz ve salcasiz amaaaa.Bir denesemmiiiiii yoksa riske atmasammiiiiiiii?:26:
yok cnm yaaa sen bildiğinden şaşmaaaa7.takım çok yaşaaaa 7.takım çok yaşa :92::92:
canım gecmiş olsun allerji cok zor gercekten..
bahar geliyor şimdi heryer polen olucak off off bende düşünüom..
gecmis olsun .cocuk hastalaninca anne daha cok cirpiniyor iyilestirmek icin .allah kolaylik versin canim
çok geçmiş olsun canımm... inşallah çabuk düzelir.. neye alerjisi var ki acaba?
hepinize teşekkür ediyorum kızlar iyi dilekleriniz için... dün tahlil verdik bugün tekrar hastanaye gidiyorum ürtiker dedi doktor hap verdi sabah daha iyiydi okula gitmekten vazgeçiremedim.... inş.bugün tekrar kabarmaz...Kizlar neler yaptiniz bakalim... Biz babamla suan disciye geciyoruz ama dayanamadim bir bakim dedim buraya:))))
Ganfedcim ben o forumu eve gecince eklerim sende alinti yapip cevaplar eklersin)
Saferancim kizinada gecmis olsun canim benim kardesim alerji yuzunden neler cekiyor... allah sifalarini versin
hayırlı olsun canım....Kizlar kizlar gelemmi
Yanagizdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kizlarrrrr cok sevincliyimmmm
Allah'im icimdeki bu sevincimi tamamina erdirsin insallah.
3 senedir ogluma yapamadigim sünnet törenini 4. ayin 30 una yapiyorum.Hep niyetleniyordum kismet olmuyordu.Ama dün esimle bir yere gidicez demistim ya,gittik ve salonu 4. ayin 30 una tuttuk.Bugünde ilk davetlilerimi cagirdim.
Herkesi bekliyorum herkesiiiiiii.Keske olaydiniz yaaa,sizde geleydiniz.
Kizlar acaba 5 hafta icinde 55 olabilirmiyim oy oy oy.Kendime kiyafet almam lazim.55 olmam lazim
günaydın.......
günaydıııın......Gunadin kizlarrr
Ben kosu bandina geciyorum, oglen gorusuruz artik optum hepiniziiii
aman is deme kiz...yoruldumm vallaha...enzoru babamin disiydi, allaha sukur atlattik...insallah uyusturucu inince pek aci cekmezz...kiyamam ben babiskoma
inşallah çabuk iyileşir canım geçmiş olsun..
insallah canim bir degisiklik olmaz..ve gunluk tartilmayi birazk...bu senin moralini bozar duru bitanem...bende bir ara oyle yapiyordum sonra bunalima girdim...okadar yemiyorum niye vermiyorum yada aliyorum diye..en sagliklisi haftada bir
günaydın hepinize.... hava güzel olacak diye çıktım evden, düne aldandım maalesef.. puslu, kapalı bu havada içim sıkıldı valla..
saferanım nasıl gidiyor yarın ekside olabilecekmisin canımcıım
lesslie 3 mil 50 mekik ve sopa ile bel inceltme yaptım kızlar
şimdi 5i 1 yerde çay içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?