Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim eşim Suriyeli canım Halep li

Sanırım yurt dışında yaşadığım için herkesler uyurken yazacağım. Eşim isveçli fatma abla. Bir deliye tutuldum Ondan burada yaşıyorum. Soğuk değil o kadar da. Daha kuzeyler soğukmuş. Ama burası fena değil. Misafirlerim yabancı idi. Eşimin iş yerinden arkadaşları. Neyse atlattık bu günü Taktikler be tavsiyeler için çok teşekkür ederim fatma abla

Benim menüm azıcık birazcık tam menü değil:

Pazartesi başlıyorum. Hem cumartesi hem de pazar için planlar yapmıştık aylar öncesinden. Ama şimdiden D vitamini kullanmaya başladım. Hatta baya oluyor başlayalı.not: eve hiç beyaz ekmek alınmıyor. O yüzden belirtmiyorum ne tür bir ekmek olduğunu.

Sabah kahvaltı: müsli ve süt bir kase

Arada bir portakal

Öğlen: bir dilim ekmek üzerine acuka

Arada yeşil çay ve azıcık çiğ badem

Akşam menüsü birazcık kabarık idi.yemek yapmadım ve yemedim ama işte pastalar vs biraz tavuklu mısırlı salatadan, bir dilim tiramisu, 2 tane elmalı kurabiye, mercimek köfte beş tane kadar, 1 tane küçük poğaça. Misafirlerim eli boş gelmedi onlardan da yedim bir dilim dondurma pasta, elmalı kek diyorlar ondan bir dilim, bide bizim açmaya benzeyen brød. Çok kaçırdım biliyorum. Yarında biz davetliyiz

Bu arada arkadaşlar amerikada yaşarken orada da diyetisyene gittim. Baya da zayıflafım ama diyetisyenim rahmetli oldu. Tatlı bi hanımdı. Neyse işin özü şu ki: kilo vermede vücudun hazır bulunması çok önemli. Vitamin ve mineraller açısından yağ yakmaya hazır olmalı. Ve D vitamini yeteri kadar güneş görmeyen insanlarda eksik. Eğer benim gibi kuzey ülkesinde yaşıyorsanız takviye almak lazım. Kış aylarında baya düşebiliyor.minik bir kan testi size nelerin eksik olduğunu söyler

Spor niyetine evi temizledim

Benden bu kadar. Eminim herkes mışıl mışıl uyuyor. Tatlı rüyalar hanımlar

Günaydın.

Pazar günü kabus günü olmasın güzeller .

@Sherrysherrylady menünde kahvenin kreması ... 2 yumurta ile 3 dl ekmek ... 5 meyve ... çook sherry çok .

Ve çook olması gereken su az

Ve teşekkürler güzel düşüncelerin için .

ervahafsa menün gayeeet güzel fıstık

littlecoffeedoc tuhaf bi gün olmuş

B basinabuyruk akşam davetine off diyorum .

Bugünde varmış .

Pzt diyete başlanır diye bir kanun olmadığını düşünürsek ... bence bugünden az yemeye başlayabilirsin .

Antepia27 teşekkürler fatmacım .
Umarım güzel sonuçlar alır herkes .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…