Hihhhhhlittlecoffeedoc 1700gr. %2.11
@Sherrysherrylady 1000gr. %1.15
@Sekercikiz 700gr. %1.00
Ausencia 600gr. %0.86
Nare83 600gr % 0.81
@cydnz_1 600 gr. %0.71
roxen2303 400gr.%0.63
vorones 400gr. %0.59
Ahu060812 400gr. %0.45
Betulina 200 gr. %0.25
@DelyDoly 200gr.%0.22
@begum75 100gr. %0.16
@kelebekolacam 100gr. %0.13
@aeben sabit
@_AYNURA_ sabit
@Daydream15 sabit
Davina sabit
ervahafsa sabit
N Nisaca sabit
@saydin78 sabit
@tuba52 +1000gr %-1.14
@ErSeSi +900gr %-1.25
03 / 09 Aralık 7. Takım Haftanın Enleri
Haftanın En Fiti , En 1.si
littlecoffeedoc
Sevgili Saadeti , verdiği şok kilodan dolayı tebrik ediyorum .
Haftanın En İtidalli Kilo Verenleri
@Sherrysherrylady
@Sekercikiz
Ausencia
Nare83
@cydnz_1
İstikrarlı kilo verişlerinin devamını diliyorum .
Haftanın En 400 gr. ı Öpüp Başımıza Koyuyoruzcuları
roxen2303
vorones
Ahu060812
Tebrik eder , bu hafta bir üst basamağa çıkarak en az 600 vermelerini temenni ederim.
Haftanın Az Gitsin Öz Gitsincileri
Betulina
@DelyDoly
@begum75
@kelebekolacam
100 gr 100 gr ... Yol uzun ... Bu hafta çok daha iyi olacak hatta aranızdan haftanın 1. si çıkacak , hissediyorum .
Haftanın En Yerinde Sayanları
@aeben
@_AYNURA_
@Daydream15
Davina
ervahafsa
N Nisaca
@saydin78
Menülerinde ne eksik ne fazla gözden geçirip , düzeltebileceklerini umuyorum .
Haftanın En Fiyasko Kilo Alanları
@tuba52
@ErSeSi
Bu hafta her ikisininde spor cezası bulunmaktır .
Haftalık toplam 2 saat .
Gecmiss olsn cnmMerhaba kızlar
Kaç gündür giremiyorum dikkat edemiyorum yediklerime açıkcası.
Çünkü oğlum çok fena hasta.burada rota virüsü varmış çocuklarda .okulda salgın varmış. ateşi çok yüksekti 40 dereceyi gördüm cuma gecesi saat sabah 3 e kadar düşsün diye uğraştım bugün daha iyi şükür.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :)
Darısı başıma
Günün güzel haberi de cuma gecesi inşaallah Türkiye yolcusuyum inşaallah memleketime gidicem ve 20 gün orada olucam. hayırlısıyla giderim inşaallah
Geçmiş olsun, daha iyi olduğuna sevindim. İnşallah çabucak iyileşir yavrucakMerhaba kızlar
Çünkü oğlum çok fena hasta.burada rota virüsü varmış çocuklarda .okulda salgın varmış. ateşi çok yüksekti 40 dereceyi gördüm cuma gecesi saat sabah 3 e kadar düşsün diye uğraştım bugün daha iyi şükür.
Darısı başıma
Günün güzel haberi de cuma gecesi inşaallah Türkiye yolcusuyum inşaallah memleketime gidicem ve 20 gün orada olucam. hayırlısıyla giderim inşaallah
Merhaba kızlar
Darısı başıma
Günün güzel haberi de cuma gecesi inşaallah Türkiye yolcusuyum inşaallah memleketime gidicem ve 20 gün orada olucam. hayırlısıyla giderim inşaallah[/QUOTE
Canım oğluna gecmis olsun
Gözün aydın memleket e dönüyorsun anne yemekleriyle nasıl yapacaksın
Merhaba kızlar
Darısı başıma
Kizlar merhaba
Temizlik yeni bitti offf yigildim koltuğa..bugun sabah tartida fazla ciktim sanirim wcye cikmadim ondan...birde kizlar kendimde sunu fark ettim 15 _20 gundur kefir iciyorum hergun buyuk bir bardak cunk7 mide yanmam var ...evet çok iyi geldi mide yanmama ama bende kilo yapti...şimdi bir cogunuz kefir kilo yapmaz aksine zayıflatır diyeceksiniz ama ben test ettim bende kilo yapti..
Ablamin bir ogretmen arkadaşıda midesinden rahatsizligi varmis oda kefir icmis ablam diyor ki oda kilo almisti dedi...yani kefiri birakiyorum artik...
Cunku ben 20 gun once 74-75 arasindaydi kilom ve hic degismiyordu kilom simdi 76.800 oldum ve artiyor gittikce kilo ben midem de cok yanma var diye cok ictim kesin bende kilo yapti hissediyorum gobek yaglandi bu kadar kissa surede bu kadar kilo almazdi bunyem biliyorum ben..belki bazi bunyelerde kilo verdirir ama bana kesin kilo aldirdi...Ada bir dönem bebde icmistim bende kilo aldım o sıra hiç aklıma gelmemişti olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?