Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese günaydın :)

Dün ki menümü yazmak için geldim. Bir de regl oldum inşallah bu hafta - leri göreceğim. Menüm şu şekilde;

Sabah 10:30

Sahanda yumurta tuzsuz
1.5 dilim çavdar
3 dilim tuzsuz hellim
Beyaz peynir
Salatalık maydanoz zeytinyağı

Öğlen akşam karması

Haşlanmış iki köfte büyüklüğünde yağsız tavuk
Pul biberli kekikli 1 kase ev yoğurduVe yeşil mercimekli tavuklu zeytinyağlı salatadan 3 kaşık

Bu arada akşam eve misafir vardı en sevdiğim şey olan kek. Börekler, sarmalar meyveli ekler ben sadece çay ile yetindim :) umarım hep böyle iradeli olurum :) iyi pazarlar

Hihhhhh bizim zamanimizda seferoglu telliogullari vardi, ahh ahh ne guzel gunlerdi onlar kimsenin ayibi kimsenin yuzune vurulmazdi soyle ninecilik oynayasim geldi
Ellerine saglik kaptanim, evet bu hafta en azinda 600 luk listede olacagim ins

Hayirli sabahlar, hayirli kandiller
Vatanimizin basi sagolsun, Rabbim hepimizi, sevdiklerimizi korusun.
Dun aksam univerditen, yurttan ev arkdaslarla toplandik. cok.zayiflamissinndediler ben de aaa oylemi, o kadar da degil falan dedim
Guzel elh, kabaligimin gittigini hissetmek gecenlerde aldigim bh yi taktim, 44 beden gomlegi zorla giydim
E tabi mamislerden de yedim, ama tatli yemedim

Ausencia

Persembe Menum
Sabah:
2dl tam bugday ekmek
Yumurta
Salatalik, domates

OGLEN
Yogurt,
Bir eti form limonlu biskuvi

AKSAM
Corba
Patates salatasi

3 lt su
1.15 dk yuruyus

CUMA MENUSU
SABAH
Yulaf kepekli omlletin icinde
Salam, peynirli sandavic

OGLEN
sutlu kahve
Eti form
1 mandalina

AKSAM
izagara balik
Salata
Bir kasik tahinpekmez

CUMARTESI MENUSU
SABAH
bir portakal
Patatesli omlet
Zeytin

OGLEN
kuru uzum
Yogurt

AKSAM
icli kofte
Uc minnacik dolma
Bir minnacik borek
Bol patlican salatasi

3 lt su
5 saat ev toplama, 22 koli kitap, hep aklima geldin aus cum diyordunya iyi koli yaparim diye
Bu hafta ici ins. tasinacagiz, cok hareket olacak

Günaydın dedim ,çocuklara süt ve cocopops verip tekrar yattım yeni kalktım çok fenayim ,bedbahim
Regli atgitidi,temizlik ağrısı birbirine karıştı güzel bi kahvaltı yapıp bugünü kendime hediye edeyim

Ni yemek yapicam yarın için sadece
Utuyu hafta içinde yaparım gücüm yok,

Kacamaksiz , sağlıkli seçimler yapalım diyor ece bizde öyle yapalim

Merhaba kızlar
Kaç gündür giremiyorum dikkat edemiyorum yediklerime açıkcası.
Çünkü oğlum çok fena hasta.burada rota virüsü varmış çocuklarda .okulda salgın varmış. ateşi çok yüksekti 40 dereceyi gördüm cuma gecesi saat sabah 3 e kadar düşsün diye uğraştım bugün daha iyi şükür.

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :)
Darısı başıma
Günün güzel haberi de cuma gecesi inşaallah Türkiye yolcusuyum inşaallah memleketime gidicem ve 20 gün orada olucam. hayırlısıyla giderim inşaallah

Tünaydın herkese ,
Kandiliniz mübarek olsun.

Dün yine facia yaşandı. Sinirlerim alt üst. Bizde kadıköydeydik eve dönerken ögrendik herkes birbirini arıyor telaşlı. Maç vardı bir sürü arkadaşımız ordaydı şükür iyiler ama bir sürü şehidimiz var yine. Bir sürü ocaga ateş düştü.

Gecmiss olsn cnm

Geçmiş olsun, daha iyi olduğuna sevindim. İnşallah çabucak iyileşir yavrucak
Türkiyeye gelmeniz de çok güzel bi haber hayırlı yolculuklar dilerim

Geçmiş olsun canım

Kizlar merhaba

Temizlik yeni bitti offf yigildim koltuğa..bugun sabah tartida fazla ciktim sanirim wcye cikmadim ondan...birde kizlar kendimde sunu fark ettim 15 _20 gundur kefir iciyorum hergun buyuk bir bardak cunk7 mide yanmam var ...evet çok iyi geldi mide yanmama ama bende kilo yapti...şimdi bir cogunuz kefir kilo yapmaz aksine zayıflatır diyeceksiniz ama ben test ettim bende kilo yapti..

Ablamin bir ogretmen arkadaşıda midesinden rahatsizligi varmis oda kefir icmis ablam diyor ki oda kilo almisti dedi...yani kefiri birakiyorum artik...

Ada bir dönem bebde icmistim bende kilo aldım o sıra hiç aklıma gelmemişti olabilir

Merhaba canlar .. pek menü ya Za miyim çünkü saçmalıklarımi yazmaktan ben yoruldum siz de okumaktan zaar . .
kvalide k.baba bugün gittiler 40 gün hatta 55 gün gelmicekler . 1 hafta rapor alıp bebeme bakcam sonra annem gelecek . .
Kizzz hemen kotu düşünmeyın. Ben gondermedim habi demiştim ya oğullar ı hasta kadin öğrenince vay ben bebege bakıom hastama gidemedm goremedim bilmem ne detip surat yapınca hemmen aldım biletlerni. Çok ısrar edip gitmeyem dedilerse dé vazgecmedm kendi anamın gelesı vardı zaten gelsin !
Ay kendi annem çok zor kadindir eminim kvlide yi mumla aricam . .. Hayırlısı . ..
bendén haberler böyle ..
yemek icmeyime dikkat edemiom gene . Sanırım kılo almadık ca yüz buluom . bu cuma ne olur bilmem

Ada bir dönem bebde icmistim bende kilo aldım o sıra hiç aklıma gelmemişti olabilir
Cunku ben 20 gun once 74-75 arasindaydi kilom ve hic degismiyordu kilom simdi 76.800 oldum ve artiyor gittikce kilo ben midem de cok yanma var diye cok ictim kesin bende kilo yapti hissediyorum gobek yaglandi bu kadar kissa surede bu kadar kilo almazdi bunyem biliyorum ben..belki bazi bunyelerde kilo verdirir ama bana kesin kilo aldirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…