Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah razi olsun canim insaAllah
Evet sekeri yuksek gidalar canim haklisin. Dikkat etmek lazim

Benim Ahu060812 ve @Sekercikiz ile haftalık yarışımında ...
Hedefim min
-800 gr . Bu da 1.küsür yüzde eder

Kartlarımı açık oynadım ahuuuu ...şekerrrr ... ona göre
Valla kaptanım bilemem inşallah geçerim yüzdeyi bubhafta atak yapmam lazım
Güne aydın uyanamadık malesef
Kaç ocağa ateş düştü kaç annenin ciğeri yandı
Rabbim ülkemizin üstündeki karabulutları kaldırsın aydın uyanacağimız günler nasip etsin insallah
Amin Amin ablam
Kız vero valla benim annemde zor kadındır alınır küser daha zor oluyo anneyle kv ile mesafe var ama annenle içli dışlısın ama anneyle oturup sohbete doyamazsın kv ile pek öyle olmuyo artıları düşün Rabbim yardımcın olsun
Hayırlı aksamlar sevgili takımım
Diyetisyen imin menüsüne tam uydum insallah şimdi destan gibi yazmıym dedim
30 35dk civarında yürüdüm
2kupa y.cay
2lt civarında su
Hayırlı kandiller
Ablacım zaten senin menü diyetisyen menüsü olduğu için bi yorum yapamayız sen böyle yazdan yeter bence de suyu ve sporu artırman dileğiyle

Arkadaşlar bu arada geçen sene öğrendiğim bi şeyi size aktarmak istedim Mevlit kandilinde peygamberimizin Doğum günü olduğu için oruç tutmak yerine birbirimize hep ikramda bulunmalıymışız yinede araştırın bu sene tekrar duydum yanlışım varsa düzeltin

Menüm kızlar
Geç kahvaltı
1 dl ekmekten tost
1 dl değerinde simit
Bikaç çatal oğmaç(bakalım bilen varmı)
Peynir
Zeytin
Domates salatalık biber turp havuç söğüş

Ara
Orta boy muz
1/2kandil simidi

Akşam
Balık
Salata
Su 2
Spor: yok bebeler adama spor mu yaptırır

Mevlid kandilinde oruç tutulur mu sorusu merak ediliyor. Sizler için derlediğimiz haberimizde hem bu sorunun yanıtını hem de Mevlid kandili ile ilgili bilgileri görebilirsiniz. Mevlid Kandili'nde oruç tutma ibadetinin Kandil öncesi ve sonrasındaki iki gün oruç tutulması yönünde tavsiyeler bulunmaktadır. Dileyenler kandilde oruç tutabilirler. İşte Mevlid kandili ve oruç hakkında bilgiler.

Mevlid kandilinde Peygamberimizin (s.a.v) dünyayı şereflendirdiği geceyi karşılamak için ve ibadet niyetiyle nafile oruç tutulabilir.Bu gün nafile oruç tutulabileceği gibi kaza orucu, adak orucu ve sünnet olan nafile orucuda tutulabilir.
ALINTIDIR...

Ay valla ay n en dedGN gibi . DoGru tespit bakalım evde yalnız olmak dà sıkıcı mis yahu . 1 hafta gecircem boyle..Anam gelsin laf edek die beklerim iyi olur hem bi de bu hafta temizlik yapmaluim annam laf eder valla

Kandil simidi istiommmm bennnn

Ay valla ay n en dedGN gibi . DoGru tespit bakalım evde yalnız olmak dà sıkıcı mis yahu . 1 hafta gecircem boyle..Anam gelsin laf edek die beklerim iyi olur hem bi de bu hafta temizlik yapmaluim annam laf eder valla
Ayy bende oyleyim annem ne zaman gelecek olsa birhaftadan her yeri temizlerim yinede begenmez gelince burun kivirir bunlar hep böyle) kendi evine gidersekte boyle diken uzerinde otururuz her yer bembeyaz isil isil valla nefes almaya korkuyoruz))

Kaynanamla anlasamam ama Allah var evine gidince ohhh rahatim bunu niye buraya koydun demez topla demez hadi gezelim derim hemen eslik eder..ama annem ayyy temizlik hastasi resmen...

Herkese hayırlı kandiller öncelikle, tüm dualarınız kabul olur ülkemiz en kısa zamanda feraha erer inşallah.

Bugün menüm;

Geç kahvaltı

Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
Tuzsuz hellim
Salatalık
Beyaz peynir

Ara
1 mandalina
Biraz kırık ceviz

Akşam 5 gibi

Tavuklu yeşil mercimekli salatanın yanına
Yulaf kepekli Elmalı tarçınlı toplardan yaptım içine de biraz hurma ekledim 3 minik topta onlardan yedim.

Az önce de yarım elma ve yarım portakal yedim :)

Yeşilçay kahve ve siyah çay da gün içerisinde tükettim :)

Böyle yazınca biraz fazla mı dedim acaba :)

Çoğu yüz yıl önce aynı yerdenmis zaten canım ama ben memnunum eşimden ilk başta baya korktum ama sağ olsun yanılttı beni Allah da ondan razı olsun
Genelde arapların adetleri bize uymuyor ters gelebilir ama önemli olan şahıs ve ailesi.
Bende.esimden.ve ailesinden memnunum, eşim gerçekten iyi.yurekli.ve sorumlu bir.erkektir.

Laptop a tam oturdum kizim agladi babası da ise.gitti. kalkmak zorunda kaldim
Yine cebe kaldik,
Ausencia canim meyve cok demissin. Mandalina.lar kucucuktu.ve.canım tatli çekiyordu
1 dilap dolusu abur cubur.yerine meyve akıllı secim.derim.
Ayrica aksam.yemeğim.sadece 2 yemek kasigi taze fasulye ve az.yogurttu. 6 dan sonrada cayin.yaninda bir.kac kraker.yedim o kadar.
Gece.axikinca bir kac kasik.yogurt yedim kalkinca, aksami saglam.yapmak.lazımdı.

Su.konusunda maalesef son gunlerde kötü performans sergiliyorum evet

@fatmanurkaya yok canım karatay falan hiç bi diyeti takip etmiyorum .

Suyu da içtim ... erken bildirdim diye az oldu

saydin78 canım Allah kabul etsin niyetini.

Menünde yine vücuduna yağ olarak dönecek şeyler var maalesef

Nare83 müthiş gidiyorsunnn

ada81 menün az gibi ... öğlen özellikle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…