Allah razi olsun canim insaAllahCanım Allah im kabul etsin orucunu canım
Sahurun çok güzel oşmuş iftarı biraz abartmışsın gibi geldi
Pilav helva bitter incir şeker oranı yüksek gıdalar miktarının az olması güzel ama yinede dikkat etmemiz gereken besinler
Valla kaptanım bilemem inşallah geçerim yüzdeyi bubhafta atak yapmam lazımBenimAhu060812 ve @Sekercikiz ile haftalık yarışımında ...
Hedefim min
-800 gr . Bu da 1.küsür yüzde eder
Kartlarımı açık oynadım ahuuuu ...şekerrrr ... ona göre
Amin Amin ablamGüne aydın uyanamadık malesef
Kaç ocağa ateş düştü kaç annenin ciğeri yandı
Rabbim ülkemizin üstündeki karabulutları kaldırsın aydın uyanacağimız günler nasip etsin insallah
Kız vero valla benim annemde zor kadındır alınır küser daha zor oluyo anneyle kv ile mesafe var ama annenle içli dışlısın ama anneyle oturup sohbete doyamazsın kv ile pek öyle olmuyo artıları düşün Rabbim yardımcın olsunMerhaba canlar .. pek menü ya Za miyim çünkü saçmalıklarımi yazmaktan ben yoruldum siz de okumaktan zaar . .
kvalide k.baba bugün gittiler 40 gün hatta 55 gün gelmicekler . 1 hafta rapor alıp bebeme bakcam sonra annem gelecek . .
Kizzz hemen kotu düşünmeyın. Ben gondermedim habi demiştim ya oğullar ı hasta kadin öğrenince vay ben bebege bakıom hastama gidemedm goremedim bilmem ne detip surat yapınca hemmen aldım biletlerni. Çok ısrar edip gitmeyem dedilerse dé vazgecmedm kendi anamın gelesı vardı zaten gelsin !
Ay kendi annem çok zor kadindir eminim kvlide yi mumla aricam . .. Hayırlısı . ..
bendén haberler böyle ..
yemek icmeyime dikkat edemiom gene . Sanırım kılo almadık ca yüz buluom . bu cuma ne olur bilmem
Ablacım zaten senin menü diyetisyen menüsü olduğu için bi yorum yapamayız sen böyle yazdan yeter bence de suyu ve sporu artırman dileğiyleHayırlı aksamlar sevgili takımım
Diyetisyen imin menüsüne tam uydum insallah şimdi destan gibi yazmıym dedim
30 35dk civarında yürüdüm
2kupa y.cay
2lt civarında su
Hayırlı kandiller
Arkadaşlar bu arada geçen sene öğrendiğim bi şeyi size aktarmak istedim Mevlit kandilinde peygamberimizin Doğum günü olduğu için oruç tutmak yerine birbirimize hep ikramda bulunmalıymışız yinede araştırın bu sene tekrar duydum yanlışım varsa düzeltin
Ay valla ay n en dedGN gibi . DoGru tespitValla kaptanım bilemem inşallah geçerim yüzdeyi bubhafta atak yapmam lazım
Amin Amin ablam
Kız vero valla benim annemde zor kadındır alınır küser daha zor oluyo anneyle kv ile mesafe var ama annenle içli dışlısın ama anneyle oturup sohbete doyamazsın kv ile pek öyle olmuyo artıları düşün Rabbim yardımcın olsun
Ablacım zaten senin menü diyetisyen menüsü olduğu için bi yorum yapamayız sen böyle yazdan yeter bence de suyu ve sporu artırman dileğiyle
Kandil simidi istiommmm bennnnMenüm kızlar
Geç kahvaltı
1 dl ekmekten tost
1 dl değerinde simit
Bikaç çatal oğmaç(bakalım bilen varmı)
Peynir
Zeytin
Domates salatalık biber turp havuç söğüş
Ara
Orta boy muz
1/2kandil simidi
Akşam
Balık
Salata
Su 2
Spor: yok bebeler adama spor mu yaptırır
Canım geç kalkınca öğle yiyemedin herhalde montimi yapıyorsun
Suyunda çok az yatana kadar biraz daha içsen iyi olur
Sunta yı bilemedim galeta gibi bişeymi
Bir bardak sut ve tarcin iyi gelecektir...Ayyy cnm nasıl tatlı çekiyor(((
Ayy bende oyleyim annem ne zaman gelecek olsa birhaftadan her yeri temizlerim yinede begenmez gelince burun kivirir bunlar hep böyleAy valla ay n en dedGN gibi . DoGru tespitbakalım evde yalnız olmak dà sıkıcı mis yahu . 1 hafta gecircem boyle..Anam gelsin laf edek die beklerim iyi olur hem bi de bu hafta temizlik yapmaluim annam laf eder valla
Genelde arapların adetleri bize uymuyor ters gelebilir ama önemli olan şahıs ve ailesi.Çoğu yüz yıl önce aynı yerdenmis zaten canım ama ben memnunum eşimden ilk başta baya korktum ama sağ olsun yanılttı beni Allah da ondan razı olsun
Kızlar ya antidepresan kullanan var mı? Kilo vermeyi nasıl etkiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?