- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Ben psikiyatrislerin çoğuna güvenmiyorum .basma kalıp ilaç TDV si yapıyorlar. Oyüzden öyle bi sıkıntım olsa iyi araştırıp güvenilir bi tane bulurdum.en kısa sürede atlatmani dilerim tatlım.kelebekolacam ben bi şeye sarıp saplanıp obsesif derecede takıntılı olan bi insanım malesef. Bu hayatımı olumsuz etkiliyor ve baş edemiyorum. Tepkilerim çok aşırı, kontrol edemiyorum. Sonradan pişman oluyorken o anki duygu patlamasıyla kolayca tepki verip kolayca söylüyorum. İpin ucunu oldukça kaçırdığım oluyor. Psikolojik sorunlarım olduğu kesin ama antidepresanlık mı bilemiyorum
Incir.devamli yiyorum.Anlafim laktozsuz süt bulundurunuz evde bence , yanında bir incir le bol sut yapar birde dereotu ye çok süt yapar bir tutam at ağzına fostur fostur sutun olur
İkizleri 24 ay emziren anne tecrübesi
Hayir canım bati karadenizBizim buralarda yapılan bi çorba değil canım bilmiyorum
Antepteyim siz ege herhalde
Ben.kapali değilim ama gunese.pek cikmadim.Yaa bendede çıktı d vitamini eksikliği güneş Memleketimdeyim kapalı giyindiğim için herhalde
Bidw hep suya döküp alıyodum meğerse m son gittiğim dahiliye ci ekmeğe dök ye dedi suda bi faydası olmazmış
Çok teşekkür ederim. Araştırayım ben de birazBen psikiyatrislerin çoğuna güvenmiyorum .basma kalıp ilaç TDV si yapıyorlar. Oyüzden öyle bi sıkıntım olsa iyi araştırıp güvenilir bi tane bulurdum.en kısa sürede atlatmani dilerim tatlım.
Bakalim bugün neler yedik
Sabah
1 dilim kaşarla 2 tambugday ekmeğinden tost
5 yeşil zeytin
Bol domates salatalık Biber
1 fincan yeşil çay
Ara
1 yesil elma
Öğle
1 dilim çavdar ekmeği
Bol Tel peynir
3 siyah zeytin
1 parça kavurma
Aksam
Balık
Salata
Turp
2.5 litre su
75 dk yürüyüş
Banyodaki nemden.dolayı bozulabilir.Kızlar hep sorcam unutuyorum benim tartı banyoda bozilurmu acaba? Hep banyoda tutuyorum
Yarim bardagi sulandirarak icebilirsin midene iyi geliyorsa..Kizlar merhaba
Temizlik yeni bitti offf yigildim koltuğa..bugun sabah tartida fazla ciktim sanirim wcye cikmadim ondan...birde kizlar kendimde sunu fark ettim 15 _20 gundur kefir iciyorum hergun buyuk bir bardak cunk7 mide yanmam var ...evet çok iyi geldi mide yanmama ama bende kilo yapti...şimdi bir cogunuz kefir kilo yapmaz aksine zayıflatır diyeceksiniz ama ben test ettim bende kilo yapti..
Ablamin bir ogretmen arkadaşıda midesinden rahatsizligi varmis oda kefir icmis ablam diyor ki oda kilo almisti dedi...yani kefiri birakiyorum artik...
Benim hep banyoda durur hic sorun yasamadim..Kızlar hep sorcam unutuyorum benim tartı banyoda bozilurmu acaba? Hep banyoda tutuyorum
Valla sekerim kartlarını açık oynaman iyi olduBenim @Ahu060812 veSekercikiz ile haftalık yarışımında ...
Hedefim min
-800 gr . Bu da 1.küsür yüzde eder
Kartlarımı açık oynadım ahuuuu ...şekerrrr ... ona göre
Geçmiş olsun cnm ya ateş kötü cocuklarda çok dikkat etmek lazım ama dusmus sevindim allahım esirgesin cocuklarimiziMerhaba kızlar
Kaç gündür giremiyorum dikkat edemiyorum yediklerime açıkcası.
Çünkü oğlum çok fena hasta.burada rota virüsü varmış çocuklarda .okulda salgın varmış. ateşi çok yüksekti 40 dereceyi gördüm cuma gecesi saat sabah 3 e kadar düşsün diye uğraştım bugün daha iyi şükür.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :)
Darısı başıma
Günün güzel haberi de cuma gecesi inşaallah Türkiye yolcusuyum inşaallah memleketime gidicem ve 20 gün orada olucam. hayırlısıyla giderim inşaallah
Allah razi olsun canim. Evet canim umarim arti yansimaz baskule@fatmanurkaya yok canım karatay falan hiç bi diyeti takip etmiyorum .
Suyu da içtim ... erken bildirdim diye az oldu
saydin78 canım Allah kabul etsin niyetini.
Menünde yine vücuduna yağ olarak dönecek şeyler var maalesef
Nare83 müthiş gidiyorsunnn
@ada81 menün az gibi ... öğlen özellikle .
Aaa ben biliyorum afiyet olsun ama o çok yağlı olur rakibemMenüm kızlar
Geç kahvaltı
1 dl ekmekten tost
1 dl değerinde simit
Bikaç çatal oğmaç(bakalım bilen varmı)
Peynir
Zeytin
Domates salatalık biber turp havuç söğüş
Ara
Orta boy muz
1/2kandil simidi
Akşam
Balık
Salata
Su 2
Spor: yok bebeler adama spor mu yaptırır
Benimde canım bugün cok istedi aldım kaynanama götürdüm al dedim sana kandil simidi aldım benim kilolarima laf edip duruyodu bende bana laf söyleyenleri sismanlatmaya karar verdim ben yiyemiyorum alın siz yiyin diyomKandil simidi istiommmm bennnn
Leslie yaklasik 3 mil yapıldı herkese hayırlı geceler
Ilkinde 3 mil açtım yarı da bıraktım tekrar başka açıp 1.5 mil yaptım ondan yaklaşık dedim
Benimde canım bugün cok istedi aldım kaynanama götürdüm al dedim sana kandil simidi aldım benim kilolarima laf edip duruyodu bende bana laf söyleyenleri sismanlatmaya karar verdim ben yiyemiyorum alın siz yiyin diyomha ha ha yaşasın kotuluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?