Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kelebekolacam ben bi şeye sarıp saplanıp obsesif derecede takıntılı olan bi insanım malesef. Bu hayatımı olumsuz etkiliyor ve baş edemiyorum. Tepkilerim çok aşırı, kontrol edemiyorum. Sonradan pişman oluyorken o anki duygu patlamasıyla kolayca tepki verip kolayca söylüyorum. İpin ucunu oldukça kaçırdığım oluyor. Psikolojik sorunlarım olduğu kesin ama antidepresanlık mı bilemiyorum

Ben psikiyatrislerin çoğuna güvenmiyorum .basma kalıp ilaç TDV si yapıyorlar. Oyüzden öyle bi sıkıntım olsa iyi araştırıp güvenilir bi tane bulurdum.en kısa sürede atlatmani dilerim tatlım.

Anlafim laktozsuz süt bulundurunuz evde bence , yanında bir incir le bol sut yapar birde dereotu ye çok süt yapar bir tutam at ağzına fostur fostur sutun olur

İkizleri 24 ay emziren anne tecrübesi
Incir.devamli yiyorum.
Dereotu da her.sabah kahvaltida. Bi.bugun.yemedim
Ama.fosur.fosur.sut.olmadi,
Su.icemiyorum 3.gundur.ondan midir dersin ?

Bizim buralarda yapılan bi çorba değil canım bilmiyorum
Antepteyim siz ege herhalde
Hayir canım bati karadeniz

Ben.kapali değilim ama gunese.pek cikmadim.
Annem kapali.doktor kollarini.siyir arada güneş al demis.
Ve evet ekmege.kirip.yiyorum bende ampulu

Bakalim bugün neler yedik
Sabah
1 dilim kaşarla 2 tambugday ekmeğinden tost
5 yeşil zeytin
Bol domates salatalık Biber
1 fincan yeşil çay
Ara
1 yesil elma
Öğle
1 dilim çavdar ekmeği
Bol Tel peynir
3 siyah zeytin
1 parça kavurma
Aksam
Balık
Salata
Turp
2.5 litre su
75 dk yürüyüş

Şeker tel peynir derken cecilmi ay nerden alsam tuzlu çıktı senin aldigin iyi bir yer var mı ama ben kaşar gibi olanı begenmiyorum

Iyi aksamlar kandiliniz mubarek olsun bacılar..cok kötü birgün..tüm yurda düştü ateş..ben cok etkileniyorum normal hayatima donemiyorum o aileleri düşündükçe..normal yedim ama diyet diyemem uzaklastim. 2 gündür gribim toparlanip baslarim tekrar..

N Nisaca gecmis olsun canim..hayirli yolculuklar simdiden..

Yarim bardagi sulandirarak icebilirsin midene iyi geliyorsa..
Kızlar hep sorcam unutuyorum benim tartı banyoda bozilurmu acaba? Hep banyoda tutuyorum
Benim hep banyoda durur hic sorun yasamadim..

Benim @Ahu060812 ve Sekercikiz ile haftalık yarışımında ...
Hedefim min
-800 gr . Bu da 1.küsür yüzde eder

Kartlarımı açık oynadım ahuuuu ...şekerrrr ... ona göre
Valla sekerim kartlarını açık oynaman iyi oldu ben bu hafta 1 kilo veririm diye dusunuyorumsiz düşünün auscum ve ahucum

G
Geçmiş olsun cnm ya ateş kötü cocuklarda çok dikkat etmek lazım ama dusmus sevindim allahım esirgesin cocuklarimizi vede hayırlı yolculuklar şimdiden cnm

Allah razi olsun canim. Evet canim umarim arti yansimaz baskule

Aaa ben biliyorum afiyet olsun ama o çok yağlı olur rakibem her ne kadar rakip olsak da ben istemem o kadar kalori almanı sekerim

Leslie yaklasik 3 mil yapıldı herkese hayırlı geceler
Ilkinde 3 mil açtım yarı da bıraktım tekrar başka açıp 1.5 mil yaptım ondan yaklaşık dedim

Çok kiskandim su 3 mili sabah kalkıp yap.ak istiyorum bende agrim az olursa yapicam bir hafta hatta 10 gündür spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…