İki kare bitter izin varmıAusencia
Doktora iştah kapatan bi antidepresan yaz desem yazar herhaldeBazıları iştahsızlık yapıyor diye biliyorum
Doktora iştah kapatan bi antidepresan yaz desem yazar herhalde
Gel 1 karede el sıkışalım :)
yok oyle her sıkıntıda antidepresan sen bana gelsen bi temiz fircalardim.Doktora iştah kapatan bi antidepresan yaz desem yazar herhalde
Merhaba canımBenim menüm azıcık birazcık tam menü değil:
Pazartesi başlıyorum. Hem cumartesi hem de pazar için planlar yapmıştık aylar öncesinden. Ama şimdiden D vitamini kullanmaya başladım. Hatta baya oluyor başlayalı.not: eve hiç beyaz ekmek alınmıyor. O yüzden belirtmiyorum ne tür bir ekmek olduğunu.
Sabah kahvaltı: müsli ve süt bir kase
Arada bir portakal
Öğlen: bir dilim ekmek üzerine acuka
Arada yeşil çay ve azıcık çiğ badem
Akşam menüsü birazcık kabarık idi.yemek yapmadım ve yemedim ama işte pastalar vs biraz tavuklu mısırlı salatadan, bir dilim tiramisu, 2 tane elmalı kurabiye, mercimek köfte beş tane kadar, 1 tane küçük poğaça. Misafirlerim eli boş gelmedi onlardan da yedim bir dilim dondurma pasta, elmalı kek diyorlar ondan bir dilim, bide bizim açmaya benzeyen brød. Çok kaçırdım biliyorum. Yarında biz davetliyiz
Bu arada arkadaşlar amerikada yaşarken orada da diyetisyene gittim. Baya da zayıflafım ama diyetisyenim rahmetli oldu. Tatlı bi hanımdı. Neyse işin özü şu ki: kilo vermede vücudun hazır bulunması çok önemli. Vitamin ve mineraller açısından yağ yakmaya hazır olmalı. Ve D vitamini yeteri kadar güneş görmeyen insanlarda eksik. Eğer benim gibi kuzey ülkesinde yaşıyorsanız takviye almak lazım. Kış aylarında baya düşebiliyor.minik bir kan testi size nelerin eksik olduğunu söyler
Spor niyetine evi temizledim
Benden bu kadar. Eminim herkes mışıl mışıl uyuyor. Tatlı rüyalar hanımlar
Kizlar aksam.yemeğimi 17 gibi yedim malum aciktim.birazcık.
Neyesem.yada.tenesem mi,.yemezsem.gece.yerim,
Meyve.yemedim.bugun. 1.tane.meyve.mi.yiyeyim yogurt mu 1 kac kaşık.
Aslinda.varya hiçbir sey yemek istemiyorum ,.bu kilolar 1.an önce gitsin.
Keske acikmasam..
Valla kaptanım bilemem inşallah geçerim yüzdeyi bubhafta atak yapmam lazım
Amin Amin ablam
Kız vero valla benim annemde zor kadındır alınır küser daha zor oluyo anneyle kv ile mesafe var ama annenle içli dışlısın ama anneyle oturup sohbete doyamazsın kv ile pek öyle olmuyo artıları düşün Rabbim yardımcın olsun
Ablacım zaten senin menü diyetisyen menüsü olduğu için bi yorum yapamayız sen böyle yazdan yeter bence de suyu ve sporu artırman dileğiyle
Menüm kızlar
Geç kahvaltı
1 dl ekmekten tost
1 dl değerinde simit
Bikaç çatal oğmaç(bakalım bilen varmı)
Peynir
Zeytin
Domates salatalık biber turp havuç söğüş
Ara
Orta boy muz
1/2kandil simidi
Akşam
Balık
Salata
Su 2
Spor: yok bebeler adama spor mu yaptırır
Laktoz.intoleransim var, sütü çok sevsem de icemiyorumSut iç tarcinli
Laktoz.intoleransim var, sütü çok sevsem de icemiyorum
4 kaşık yogurt.yedim.yerine..
Antepia27 ve Ahu060812 bizde de ogmac.corbasi var.
Domates rendesi yada yoksa salca yagda az.kavrulur su ilave.edilir.
Kaymayınca içine un topaklari eklenir. Topaklar.kucuk.olur elle yapariz ve.corba suyundan yapariz.
En.son.sarmisakli.yada sade yogurtla servis.edilir.
Kucukken cok.severdim simdi de.severim ama hamurlu şeylerden kaciyorum..
Merhaba canım
Bende.6,5 ay kadar önce doğum yaptim
Hamile iken denize havuza girmedim dolayısıyla güneşten kactim gunes.lekeleri.olurum da diye.
Bu.kadar.düşebileceğini düşünmemiştim d vitaminim.epey düşüktü
Doktorum kilo vermeye engeldir dedi.
2 haftada 1 takviye aliyorum.
Bence de kilo vermeden.önce 1.kan.testi.cok.iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?