Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şeker tel peynir derken cecilmi ay nerden alsam tuzlu çıktı senin aldigin iyi bir yer var mı ama ben kaşar gibi olanı begenmiyorum
Ya cnm bunu bizim memlekette yapıyorlar ordan geliyor bana sıvastan ve nasil yapıldığınida hiç bilmiyorum ama cecil gibi değil ip gibi ince ince yapılmis ama çok tuzlu degil

@fatmanurkaya @Sherrysherrylady si bilemediniz Nare83 Sekercikiz siİn bildikleriniz oğmaç tereyağlı yumurtaya yufka kırılarak yapılır işte benim oğlanın en sevdiği pazar kahvaltısı beni hep bozuyor zaten bunca yıllık sorunum hep kahvaltıda çocukların olması bu sene yoklar bende basıl başlarsam öyle gidiyorum inşallah yavaş yada hızlı bu sefer gidecek
Bu arada Banum diyetisyenin biri instagramda kakao oranı %70 olan biterin 2 tanesine izin veriyomuş 50 kaloriymiş

Evet cnm bende torku aliyorum
Önceden bebde iki kare yer ogun meyve yemezdim , cumaya yerim artık yemedim bugün

Benm annem tam tersi gelir bi dk yerinde hrr yeri temizler gider oraya gideriz hic biseye ep suldrmez bn yaparm yavrm otrn rahay edin der

gunaydin canim haklisin buraya girememkte mahvetti beni daha yeninokuyorjm 500 msj var. bugun 4 gunluge basladim beni toparlasin sonra aynn duzenime devam

Hayırlı sabahlar güzeller

Hafta sonu evi toparladık, inşallah bu hafta içi veya cumartesi taşınacağız. İşe zor geldim, dayak yemiş gibiyim her yerim tutulmuş. Bol hareketli bir hafta oldu ve devam edecek bir kaç gün daha. Umarım bari tartıya güzel yansır

Ausencia
PAZAR MENÜSÜ

SABAH
portakal
bir dl peynirli ev böreği (tb unundan yapılmış incecikti)

ÖĞLEN
bir kabak dolması
1 dl pasta (incecik)

AKŞAM
bir kase mercimek çorba
balık
salata

1,5 lt su (dün resmen su içmeyi unutmuşum)
spor- ev işi

DÜNKÜ MENÜM
AÇ KARNINA
2 kayısı
ballı limonlu su
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
1 dilim ekmek
yeşillik
ara
2 ceviz 2 kayısı
öğlen
1 kasae kıymalı şehriye çorbası
1 kase yoğurt
2 galete
ara
yoğurt
elme
akşam
1 kase yoğurt
galete
çorba
ara
elma
süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…