- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Ya cnm bunu bizim memlekette yapıyorlar ordan geliyor bana sıvastan ve nasil yapıldığınida hiç bilmiyorum ama cecil gibi değil ip gibi ince ince yapılmis ama çok tuzlu degilŞeker tel peynir derken cecilmi ay nerden alsam tuzlu çıktı senin aldigin iyi bir yer var mı ama ben kaşar gibi olanı begenmiyorum
Senindemi benim bide bugün bir tatlı krizim tuttuki sorma sinir krizi geçiriyordum zar zor atlattımBenimde canım çok çekti bugün yaa
@fatmanurkaya @Sherrysherrylady si bilemedinizNare83 Sekercikiz siİn bildikleriniz oğmaç tereyağlı yumurtaya yufka kırılarak yapılır işte benim oğlanın en sevdiği pazar kahvaltısı beni hep bozuyor zaten bunca yıllık sorunum hep kahvaltıda çocukların olması bu sene yoklar bende basıl başlarsam öyle gidiyorum inşallah yavaş yada hızlı bu sefer gidecek
Bu arada Banum diyetisyenin biri instagramda kakao oranı %70 olan biterin 2 tanesine izin veriyomuş 50 kaloriymiş
Benm annem tam tersi gelir bi dk yerinde hrr yeri temizler gider oraya gideriz hic biseye ep suldrmez bn yaparm yavrm otrn rahay edin derAyy bende oyleyim annem ne zaman gelecek olsa birhaftadan her yeri temizlerim yinede begenmez gelince burun kivirir bunlar hep böyle) kendi evine gidersekte boyle diken uzerinde otururuz her yer bembeyaz isil isil valla nefes almaya korkuyoruz ))
Kaynanamla anlasamam ama Allah var evine gidince ohhh rahatim bunu niye buraya koydun demez topla demez hadi gezelim derim hemen eslik eder..ama annem ayyy temizlik hastasi resmen...
gunaydin canim haklisin buraya girememkte mahvetti beni daha yeninokuyorjm 500 msj var. bugun 4 gunluge basladim beni toparlasin sonra aynn duzenime devamToparlanamıyorsun çünkü konsantre olmuyorsun ersesi , diyetteyiz biz unutma .gerekirse yemeğimizi yanımızda taşıyacağız ama diyette olduğumuzu unutmayacağız .
İnsanlar iş yerinde ne der diye düşündükçe onlarla birlikte yiyor ve kilo alıyorsan ...yanlış belli zaten .
Beynini sağlıklı beslenmeye odakla . Herkese de tıka kulaklarını .
73...74..75 derken böyle gidecek .
Günaydın .
Uyandım ama ayılamadım bu sabah .
Gece çok geç yattım .
Bi kahve içtim 1 dlm ananas ..
Gidip yürüyeyim ... açılayım güzeller .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?