Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnn canlar bugün yıllardır takamadıgımm evlilik yüzüğümü takabildim müthiş bir duyguu hehh dedimm olduu süperde oldu :)))))) Eşin yüzük ona olmadıgı için onun yüzüğü takıyordum kiii aynı alyanslar kendi alyansıma geçiş yaptımm gitsinn bu kilolar inşallahhh dün alışveriş yaptım insanın bedenin küçülmesi gibi güzel bir duyguu yokkkk

delycim aynennnn bence sabah mutlu oldum yaaa,
bende daha ciciler alcam bi zayıflayımda iyiceee

delycim aynennnn bence sabah mutlu oldum yaaa,
bende daha ciciler alcam bi zayıflayımda iyiceee
Kuzummm valla ben mecburen almak zorunda kaldımm hepsi çuval gibii oluyor haftaya kot alacagım nasipse bedenin kaç olduu meraktan ölüyorumm :)))) Amaa şu bir gerçekk ilk buraya yazdıgım söz artık üzerime bulabildiğimi değil begendiğimi giymek istiyorum diyee şimdi beğendiğimi giyiyorumm kii şükürler olsunnnnn

cnm seninki tabi baya bol gelir , 22 kilo ne demek
sen haketmişsin benimki daha 5 kilocuk :)

bu sezon sonu indirimden almayı istiyorum bende bişiylerr

cnm seninki tabi baya bol gelir , 22 kilo ne demek
sen haketmişsin benimki daha 5 kilocuk :)

bu sezon sonu indirimden almayı istiyorum bende bişiylerr
Kızz valla müthiş indirimlerr var millet uçmuş iyice heryerde fırsatları değerlendir derim güzelimm

Kızz valla müthiş indirimlerr var millet uçmuş iyice heryerde fırsatları değerlendir derim güzelimm

yaa ben avm sevmiyorum , gitsemde çocukarla bakamamıyorum
bir iki ay çok sıkışıgım hep kilom gider hemde elima çılır dedimm
lazere ödemem biticek aylık 250 ödüyorum
eşimin deyimi ile bir araba parası verdim :))

3250 ye yaptırdım

enişteeeee DelyDoly cim bide giyip kuşanırsa yandın enişte yandııınnnnnnnn.
Sormaa kuzumm dünn suratını bir göreydin ahhahhahaa çenemden kurtulamadı ama sallandırdı valla dur bak atiyim da görr gülmektenn ölürsünnn hahahhaha

çok sinir bozucu bişiydir , bilirimmm sabır diycem ama insnaın sabrıda kalmıyor artık
74-75-76 bu içlü arasında gidip geldim aylarcaaa
ya ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.bakalım spora da başladım.olmadı gizli silahlar deniycem.barsaklarım benimde tutuk bi düzen sağlayamadım bitter istiyor benden ama süreklide bitter yiyemem ki.

Aamaa rahat edeceksin canımm geçiş sezonunda alırsınn üzülmee lazerde daha iyi bence

ya ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum.bakalım spora da başladım.olmadı gizli silahlar deniycem.barsaklarım benimde tutuk bi düzen sağlayamadım bitter istiyor benden ama süreklide bitter yiyemem ki.

bitterle çalışıyorsa iyiymiş vallaaa, bende keten tohumuna başlıycamm sanırım ama
gögüste kitle yapıyormuş diye okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…