tatlı bıdıklarım günaydınnnn
frangipanicim günaydın tatlım
tatlı bıdıklarım günaydınnnn
ben dünkü menümü yazıp kendime kahvaltı hazırlamaya gidiyorum..
6 adet altın çilek, üzerine elma sirkeli sıcak su
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeğine domates, peynir ve biberli tost, yarım dilim ekmek üzerine şekersiz marmelat
öğlen: mercimekli yeşil salata, keten tohumlu yoğurt
akşam: ızgara tavuk, kereviz salatası, yeşil salata, ayran
nerde bu millet topluca spormu yapıyorsunuz yoksa hııııı yarına eksilerde çıkarım inş bu haftada dereceye girsek ne güzel olur
slm kızlar nasılsınız bakalım
çabucak şu 9 lardan kurtulmak istiyorum motivasyonum bu gün geri geldi şükür yarın süpriz yapabilirimben burdayımm
slm kızlar nasılsınız bakalım
şimdi kızlar ben size akşam yediklerimi yazsam beni burdan topa tutarsınız. ruh halim bozuk bu hafta ltfn anlayın benisığınağımda bu oldu zaten
ama haftaya inş. toplamış olacağım kendimi.
mantı ve bol bol tatlı yedim vurun beni çıkartın sopalarınızı hazırım ben oklavalarıda kabul ederim.
olsun canım o dündü bu gün dikkat et kaldığın yerden devam diyelim motivasyon kendi elimizde sen isteyeceksin moralini bozma başka şeyleride düşünmemeye çalış sağlıkla ilğili olmasın gerisi boş
öyle canmı yaa toparlayacağım kendimi bunlarında üstesinden gelirim ben
çabucak şu 9 lardan kurtulmak istiyorum motivasyonum bu gün geri geldi şükür yarın süpriz yapabilirim
sağol canım sen nasıl oldun
hadi bakalımmm doğacım kim tutar senii
selamlar..platesimi yaptım..kahvaltı yapmadım daha yapıcam birazdan..sporuda bugün blca yapıp yarına bomba gibi giricem
süpriz dediysem 1 kiloyu bulabilirim diye dedim :78:fazlasına da bakcaz gariiibu kilo seyiriyle deelmi ya şu tartı arkasında hastalık vs motivasyonumu düşürdü bu gün tartıdaki rakamı görünce moralim yerine geldi :92:ahada donum sütyenim çamaşır yıkadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?