Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben dünkü menümü yazıp kendime kahvaltı hazırlamaya gidiyorum..

6 adet altın çilek, üzerine elma sirkeli sıcak su

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeğine domates, peynir ve biberli tost, yarım dilim ekmek üzerine şekersiz marmelat

öğlen: mercimekli yeşil salata, keten tohumlu yoğurt

akşam: ızgara tavuk, kereviz salatası, yeşil salata, ayran

cnm altın çileği nerden aldın

nerde bu millet topluca spormu yapıyorsunuz yoksa hııııı yarına eksilerde çıkarım inş bu haftada dereceye girsek ne güzel olur

şimdi kızlar ben size akşam yediklerimi yazsam beni burdan topa tutarsınız. ruh halim bozuk bu hafta ltfn anlayın beni sığınağımda bu oldu zaten

ama haftaya inş. toplamış olacağım kendimi.

mantı ve bol bol tatlı yedim vurun beni çıkartın sopalarınızı hazırım ben oklavalarıda kabul ederim.

olsun canım o dündü bu gün dikkat et kaldığın yerden devam diyelim motivasyon kendi elimizde sen isteyeceksin moralini bozma başka şeyleride düşünmemeye çalış sağlıkla ilğili olmasın gerisi boş

öyle canmı yaa toparlayacağım kendimi bunlarında üstesinden gelirim ben

selamlar..platesimi yaptım..kahvaltı yapmadım daha yapıcam birazdan..sporuda bugün blca yapıp yarına bomba gibi giricem

hadi bakalımmm doğacım kim tutar senii

süpriz dediysem 1 kiloyu bulabilirim diye dedim :78:fazlasına da bakcaz gariii bu kilo seyiriyle deelmi ya şu tartı arkasında hastalık vs motivasyonumu düşürdü bu gün tartıdaki rakamı görünce moralim yerine geldi:92:ahada donum sütyenim çamaşır yıkadımda

:92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…