Bencee en iyisii canımm en azından kökten çözümm bir daha arkana bakmıyacaksın uğraşma stres derdin yokkayyyy sorma ben nasıl rahatladım varya, zaten aylık 100 tl kuaföre veriyordum
biraz fazla verip ileriye yatırım yaptım
gözümde görmedi
bitterle çalışıyorsa iyiymiş vallaaa, bende keten tohumuna başlıycamm sanırım ama
gögüste kitle yapıyormuş diye okudum
yoooqq muu yooq muu doktora varda bize yoqmu
Kuzumm genlerden annemde öyle elma yanaklarımız meşhur ne kadar zayıf olsakta gitmiyy gitmiyyyyüz hatların çok gzüel maşallah
nasıl ekleşicez kız sen ekle bakim nasıl oluyo oömürsün kızz Allahh seniii sakıncası yoksa ekleşiriz güzelim konuşuruz benim için sıkıntı yok
Sosyal medya tatlımm :) :)nasıl ekleşicez kız sen ekle bakim nasıl oluyo o
kızlar M masum vekelebekolacam ceviz suyunu deneyin derim
şöyle1 hafta düzenli yapın olmadı içine incir,kayısıda koyup deneyin bunlar çare olmazsa başka çözüm arayın derim
hatta gün içinde sürahi yapın kendinize onada incir,kayısı,ceviz atın o suyu gün boyu için derim
bak 1 hafta uygulayın inanın fayda edicek
begüm kız ben onu bir gün yaptım yine vazgeçtim
aslında cevzi suyunu çiçip cevziide kahvaltıda yesekk
güzelde olurr ama işte ayran gönllü ben 2 gün yaptım bıraktım
adada demişti cevzi suyu diye
Niyeee kızz çok hoş oluyorr enişteni kızdırmasıı gençleştikçe ben deli oliyyyyoy maşallahhh.bence sen artık verme enişteye de yazıkkkkkDelyDoly
Vayyyy süper canımmm kız nerde ölçtürüyorsunuzz yaaa bende yaptırsammOyyyy bi yürüdüm bi yürüdüm ...dönüşte gittim geçen sene ki ölçüm yerine .
Yağ oranım geçen sene %41.8 ... bugün % 32.7
Metabolizma yaşım 51 di ... 43 e düşmüş.
Iç yağlanma yok . Protein ideal . Mineral az.
Kas kaybı var . Su %49
tembellik yapma en azından dene
1 ceviz yeter,istersen 1 kayısı ve 1 inciride doğrayabilirsin,büyük su bardağına kaşamdan koy sabah kalkınca iç
sürahinede koy gün içinde bunlardan dün boyu iç o suyu
Oyyyy bi yürüdüm bi yürüdüm ...dönüşte gittim geçen sene ki ölçüm yerine .
Yağ oranım geçen sene %41.8 ... bugün % 32.7
Metabolizma yaşım 51 di ... 43 e düşmüş.
Iç yağlanma yok . Protein ideal . Mineral az.
Kas kaybı var . Su %49
tembellikte degilde fayda etmez vs diye
aslında ben kahvaltı öncesi meyve yiyorum
kayısıları yer suyu içer leislemi yaparım kahvaltıadda cevzilerini yerim
canım şöyle düşün,cevizi,kayısıyı akşamdan suya koyunca,o faydalı şeyler sabaha kadar suya salınıyo ve bağırsaklara direk etki ediyo ama yediğinde aynı hızda olmaz çünkü sindirilecek bağırsağa ulaşacak uzun iş,
etki etmesini istiyosan suyunu içmen daha çabuk fayda eder
hem bu kadar kişi diyosa denemekte fayda var,zararlı şeyler değil bide öyle düşün,olmadı en kötü denemiş olursun
Oooo süper canımmm valla sefann olsunn ohh miss gibi kaplıcalarr yaa çokk güzel kaç gün izinlisinnDelyDoly şu an bulunduğum yer kaplıca tatili . Devremülk var ...her sene geliriz bu ay.
Sağlık merkezi var burada ... spa ... detoks ... zart zurt . Orada ölçüm yaptırdım .
Kızla sistemden geçen sene ki ölçümü karşılaştırdık .
Ben bi havalarda ama kız dedi abla daha vermen lazım . Hee dedim biliyorum tatlım ... sen seneye burda ol ... gör beni
Nare83 tatlım kas arttırmam lazım evet .
Seni de tebrik ederim ... pantalon üstü kazak ... ohhhh yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?