Oooo süper canımmm valla sefann olsunn ohh miss gibi kaplıcalarr yaa çokk güzel kaç gün izinlisinn
Aynennn bebekimm banaa hainn plan yapıyorr dimiii
Oooo iyimişş iyice bir dinlenn kuzummm valla süper yerdir eminimm bende çok severim kaplıcalarıı sıcacıkk helede şimdii bu soguktaaaYarın akşam dönüş .
Ama eşim pzt ye kadar izinde ... evdeyiz yani
DelyDoly şu an bulunduğum yer kaplıca tatili . Devremülk var ...her sene geliriz bu ay.
Sağlık merkezi var burada ... spa ... detoks ... zart zurt . Orada ölçüm yaptırdım .
Kızla sistemden geçen sene ki ölçümü karşılaştırdık .
Ben bi havalarda ama kız dedi abla daha vermen lazım . Hee dedim biliyorum tatlım ... sen seneye burda ol ... gör beni
Nare83 tatlım kas arttırmam lazım evet .
Seni de tebrik ederim ... pantalon üstü kazak ... ohhhh yandan
birde pantolon içi gömlek modeli var onu istiyorum en çok
Oooo iyimişş iyice bir dinlenn kuzummm valla süper yerdir eminimm bende çok severim kaplıcalarıı sıcacıkk helede şimdii bu soguktaaa
Afyon taraflarinda mısın yoksaaa??Bazı menülere ... mesajlara yorum yazamadım bu iki gün
Tatil modu olsun . Çarşamba full time
Afyon taraflarinda mısın yoksaaa??
Gunaydin güzeller..klasik pazartesi temizlik günü..arada merhaba diyeyim dedim :)
Nare83 masumum benim hayalimde kot üstü beyaz tişört..ama oyle salas değil body tarzı. Giyeriz insallah.
1-1,5 saat kardiomu,geçmiş olsun bacımbende şu cevizli suyu deneyeceğim. bugün de spora yazılırsam tamamdır. Kardeşim akademi mezunu aynı zamanda iyi bir pilates eğitmeni kendisi fit görüntüsü ile tam bir ideal halimama şu an idareci olarak çalıştığı için spora o da zaman ayıramıyor. Sizinle paylaştığım tüm menülerimi onunla da paylaşıyorum. Şu an spora birlikte yazılalım dedik programımı o takip edecek.
mesela 1-2 ay arası sadece kardio yaptıracağını söyledi bana. 1 1.5 saat kardiyo. bakalım neler olacak :)
1-1,5 saat kardiomu,geçmiş olsun bacım
hergün yaptırmaz ama heralde yaa günaşırı falan dır heralde demi,öyledir demi
Kizlar bu wasa denen sey doyurucu mu?? Tüketen var mi aranizda??
Sagol canim ben etimek yiyorum normalde wasa deneyeyim birde..Selam; ben sabahları wasa yiyorum. Doyurucu ve lezzetli geliyor bana. şişkinlik de yapmıyor çok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?