Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

birde pantolon içi gömlek modeli var onu istiyorum en çok

Gunaydin güzeller..klasik pazartesi temizlik günü..arada merhaba diyeyim dedim :)
Nare83 masumum benim hayalimde kot üstü beyaz tişört..ama oyle salas değil body tarzı. Giyeriz insallah.

ayyy aynennnnnnnn hatta bir ara avatarımda vardı benim öyle bir kızzz , inşallah cnm
birde üzerine kolye saldınmı oh misss

bende şu cevizli suyu deneyeceğim. bugün de spora yazılırsam tamamdır. Kardeşim akademi mezunu aynı zamanda iyi bir pilates eğitmeni kendisi fit görüntüsü ile tam bir ideal halim ama şu an idareci olarak çalıştığı için spora o da zaman ayıramıyor. Sizinle paylaştığım tüm menülerimi onunla da paylaşıyorum. Şu an spora birlikte yazılalım dedik programımı o takip edecek.

mesela 1-2 ay arası sadece kardio yaptıracağını söyledi bana. 1 1.5 saat kardiyo. bakalım neler olacak :)

1-1,5 saat kardiomu,geçmiş olsun bacım
hergün yaptırmaz ama heralde yaa günaşırı falan dır heralde demi,öyledir demi

1-1,5 saat kardiomu,geçmiş olsun bacım
hergün yaptırmaz ama heralde yaa günaşırı falan dır heralde demi,öyledir demi

hahah biraz acımasız ve sert bir hocam var 1 saati yürüyüş haftada 3 gün salonda 1 gün dışarda dedi :) başıma gelecek olan süper incelme zayıflamaysa her türlü katlanıcam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…