ay be güzel ben de yıllarca takamadığım için yenisini aldım darısı başımaGünaydınnn canlar bugün yıllardır takamadıgımm evlilik yüzüğümü takabildim müthiş bir duyguu hehh dedimm olduu süperde oldu :)))))) Eşin yüzük ona olmadıgı için onun yüzüğü takıyordum kiii aynı alyanslar kendi alyansıma geçiş yaptımm gitsinn bu kilolar inşallahhh dün alışveriş yaptım insanın bedenin küçülmesi gibi güzel bir duyguu yokkkk
Ay ne güzel kızlar benimde eşofmanlar falan düşüyo çok seviniyorum valladelycim aynennnn bence sabah mutlu oldum yaaa,
bende daha ciciler alcam bi zayıflayımda iyiceee
Sabret ablam sabret birden hızlı düşüş yaşarsın inşallahmıh gibi çakıldım aynı rakamlara.bu baskül başka rakam mı bilmiyor anlayamadım.
Sen giyersin ablaa öptüm seniGunaydin güzeller..klasik pazartesi temizlik günü..arada merhaba diyeyim dedim :)
Nare83 masumum benim hayalimde kot üstü beyaz tişört..ama oyle salas değil body tarzı. Giyeriz insallah.
bende şu cevizli suyu deneyeceğim. bugün de spora yazılırsam tamamdır. Kardeşim akademi mezunu aynı zamanda iyi bir pilates eğitmeni kendisi fit görüntüsü ile tam bir ideal halimama şu an idareci olarak çalıştığı için spora o da zaman ayıramıyor. Sizinle paylaştığım tüm menülerimi onunla da paylaşıyorum. Şu an spora birlikte yazılalım dedik programımı o takip edecek.
mesela 1-2 ay arası sadece kardio yaptıracağını söyledi bana. 1 1.5 saat kardiyo. bakalım neler olacak :)
Kizlar bu wasa denen sey doyurucu mu?? Tüketen var mi aranizda??
Ay kızlar gelemedim sabah WhatsApp trafiğinden bir arkadaş doğum yapmıştı ona geçmiş olsuna gidecektik daha 40'ı çıkmadı ben şu anda regl oldum gelemiycem deyince biri dedi ben de hastayım o zaman O ne saçma şey dedi böyle bir şey var mı yok mu şuydu buydu derken kimse gitmiyor ortalığı karıştırdım yani Ben de inanmıyorum gerçi öyle bir şeyede gideceğimiz yer gelenekçi bir aile şimdi kayınvalidesi filan laf eder diye söylemiştim
ay be güzel ben de yıllarca takamadığım için yenisini aldım darısı başıma
Ay ne güzel kızlar benimde eşofmanlar falan düşüyo çok seviniyorum valla
Sabret ablam sabret birden hızlı düşüş yaşarsın inşallah
Sen giyersin ablaa öptüm seni
Kuzummm valla ben mecburen almak zorunda kaldımm hepsi çuval gibii oluyor haftaya kot alacagım nasipse bedenin kaç olduu meraktan ölüyorumm :)))) Amaa şu bir gerçekk ilk buraya yazdıgım söz artık üzerime bulabildiğimi değil begendiğimi giymek istiyorum diyee şimdi beğendiğimi giyiyorumm kii şükürler olsunnnnn
Oyyyy bi yürüdüm bi yürüdüm ...dönüşte gittim geçen sene ki ölçüm yerine .
Yağ oranım geçen sene %41.8 ... bugün % 32.7
Metabolizma yaşım 51 di ... 43 e düşmüş.
Iç yağlanma yok . Protein ideal . Mineral az.
Kas kaybı var . Su %49
Noluyo ki regl olunca anlamadim..Ay kızlar gelemedim sabah WhatsApp trafiğinden bir arkadaş doğum yapmıştı ona geçmiş olsuna gidecektik daha 40'ı çıkmadı ben şu anda regl oldum gelemiycem deyince biri dedi ben de hastayım o zaman O ne saçma şey dedi böyle bir şey var mı yok mu şuydu buydu derken kimse gitmiyor ortalığı karıştırdım yani Ben de inanmıyorum gerçi öyle bir şeyede gideceğimiz yer gelenekçi bir aile şimdi kayınvalidesi filan laf eder diye söylemiştim
ay be güzel ben de yıllarca takamadığım için yenisini aldım darısı başıma
Ay ne güzel kızlar benimde eşofmanlar falan düşüyo çok seviniyorum valla
Sabret ablam sabret birden hızlı düşüş yaşarsın inşallah
Sen giyersin ablaa öptüm seni
Zaten sen 2.catal mi ne demistin zaten bizimki.gibi corba olması pek mumkun degildi canım: )Antepia27 Kedibochi si bilemediniz Nare83 @Sekercikiz siİn bildikleriniz oğmaç tereyağlı yumurtaya yufka kırılarak yapılır işte benim oğlanın en sevdiği pazar kahvaltısı beni hep bozuyor zaten bunca yıllık sorunum hep kahvaltıda çocukların olması bu sene yoklar bende basıl başlarsam öyle gidiyorum inşallah yavaş yada hızlı bu sefer gidecek
Bu arada Banum diyetisyenin biri instagramda kakao oranı %70 olan biterin 2 tanesine izin veriyomuş 50 kaloriymiş
Niyeki neregli iken iş yerinde olmaktan nefret ediyorummmmmmmmmm
İşte 40 çıkmadan lohusa ile ilgili efsaneler vardır ya güya adetli gidersen lohusa korkar Bebek hastalanır döküntü geçirir vs batıl inançlar ama fıkıh kitabına baktılar YOk öyle bişeyNoluyo ki regl olunca anlamadim..
Kizlar bu wasa denen sey doyurucu mu?? Tüketen var mi aranizda??
Sagol canim ben etimek yiyorum normalde wasa deneyeyim birde..
vay ee süpermiş ya bu snein için avantaj aslında , çok degilmi 1,5 saat kardioo
birde bu spor olayınd sabah şle akşam arasında fark varmı ?
Elimizin altinda kuran var hadisler var. islam ilmihalinde hayizli kadinin yapmamasi gerekenler gayet acik belirtilmis..ve böyle birsey yok. Tamamen hurafe..muhafazakar bir ailedenim ve boyle birseyi ilkkez duyuyorum.Niyeki ne
İşte 40 çıkmadan lohusa ile ilgili efsaneler vardır ya güya adetli gidersen lohusa korkar Bebek hastalanır döküntü geçirir vs batıl inançlar ama fıkıh kitabına baktılar YOk öyle bişey
Elimizin altinda kuran var hadisler var. islam ilmihalinde hayizli kadinin yapmamasi gerekenler gayet acik belirtilmis..ve böyle birsey yok. Tamamen hurafe..muhafazakar bir ailedenim ve boyle birseyi ilkkez duyuyorum.
yemegimi yedim geldim
bu hafta kaç kg gidicek acaba ?
72 yi grecegim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?