Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay kızlar gelemedim sabah WhatsApp trafiğinden bir arkadaş doğum yapmıştı ona geçmiş olsuna gidecektik daha 40'ı çıkmadı ben şu anda regl oldum gelemiycem deyince biri dedi ben de hastayım o zaman O ne saçma şey dedi böyle bir şey var mı yok mu şuydu buydu derken kimse gitmiyor ortalığı karıştırdım yani Ben de inanmıyorum gerçi öyle bir şeyede gideceğimiz yer gelenekçi bir aile şimdi kayınvalidesi filan laf eder diye söylemiştim

ay be güzel ben de yıllarca takamadığım için yenisini aldım darısı başıma
delycim aynennnn bence sabah mutlu oldum yaaa,
bende daha ciciler alcam bi zayıflayımda iyiceee
Ay ne güzel kızlar benimde eşofmanlar falan düşüyo çok seviniyorum valla
mıh gibi çakıldım aynı rakamlara.bu baskül başka rakam mı bilmiyor anlayamadım.
Sabret ablam sabret birden hızlı düşüş yaşarsın inşallah
Gunaydin güzeller..klasik pazartesi temizlik günü..arada merhaba diyeyim dedim :)
Nare83 masumum benim hayalimde kot üstü beyaz tişört..ama oyle salas değil body tarzı. Giyeriz insallah.
Sen giyersin ablaa öptüm seni

vay ee süpermiş ya bu snein için avantaj aslında , çok degilmi 1,5 saat kardioo
birde bu spor olayınd sabah şle akşam arasında fark varmı ?

Kizlar bu wasa denen sey doyurucu mu?? Tüketen var mi aranizda??

ben yiyorum cnm doyurucu tıkıyor insanı ama bizim form suntalar ve etimek tadı daha güzel sanki ama wasada yenilebilir bişiy labne ve kırmızı biberle güzel gidiyorr ..

bizdede gidilmez derler ama bende inanmıyorum yaa

O duygu gerçekten çok güzeldir kıyafetlerin gelmemesi
Hep kilo aldıgimiz için magaza evde kıyafetler gelmiyordu
Aksii harika bir duygu
İdeal kilına ulaşıp almamanı dilerim tatlıö

Süper sonuçlar kaptanım kas kaybı için acaba bi diyetisyen lemi görüşssen canım

Incelip.yeni ciciler alanlari.tebrik.ediyorum
Darisi.basima
Ben.yeni.kiyafet almayacağım
Gebelik öncesi 72 kilo.iken.giydigim.kiyafetlerime.girmek ilk amacim.
Bunun.icin.13.5 kilo vermem.lazim.
Paspal paspal.geziyorum valla bir iki.kat.kiyafetle.
Ama.göbeğim epey indi bu guzel.gelisme her.ne.kadar kiloya yansımasa da

Noluyo ki regl olunca anlamadim..

Zaten sen 2.catal mi ne demistin zaten bizimki.gibi corba olması pek mumkun degildi canım: )

Kizlar bu wasa denen sey doyurucu mu?? Tüketen var mi aranizda??

Sagol canim ben etimek yiyorum normalde wasa deneyeyim birde..

mavisini kullanıyorum ben. ofiste ekmek kızartmadığım için rahat oluyor.

vay ee süpermiş ya bu snein için avantaj aslında , çok degilmi 1,5 saat kardioo
birde bu spor olayınd sabah şle akşam arasında fark varmı ?

1.5 saat spor salonunda kalacağım toplam süre esneme hareketleri falan. Ama 1 saat yürüme bandı net dedi :) sabah bir kahve içip kardiyo yapabilmek çok iyi diyor. ama şu an işe giderken bile sabah çok karanlık oluyor. fakat akşam sporu da kasları zorladığın için kendini yenilemek için tüm akşam yağ yakımına devam ediyor. Aslında saati fark etmeden yapılan her bir ekstra hareket bünyemize faydalı. Düzen ve disiplin gerekiyor sanırım.

Elimizin altinda kuran var hadisler var. islam ilmihalinde hayizli kadinin yapmamasi gerekenler gayet acik belirtilmis..ve böyle birsey yok. Tamamen hurafe..muhafazakar bir ailedenim ve boyle birseyi ilkkez duyuyorum.

Elimizin altinda kuran var hadisler var. islam ilmihalinde hayizli kadinin yapmamasi gerekenler gayet acik belirtilmis..ve böyle birsey yok. Tamamen hurafe..muhafazakar bir ailedenim ve boyle birseyi ilkkez duyuyorum.

Ahu060812 canım yerleşmiş hurafeleri .. batıl inançları bizler uygulamayı bırakmalıyız ki ... gelecek nesillerde annemden ninemden öyle duydum demesin

Ahu060812 sen kilonu cidden göstermiyorsun yalnız .

Bu seni gevşetmesin ... daha da moral olsun .

Daydream- wasacı başı Nare83

mimu88 benim de kardio ile başlamam lazım .

Antepia27 değerler beni de sevindirdi.

Kas kaybı ... geçen yıla göre 21 kilo gitmiş . 17 si yağ . Sadece yağ kaybını kasa çevirememişim . Yüzdesi düşmüş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…