Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O zamaaaaan dannnnns

Masumm sen kilo verince benim içimi de bi huzur kaplıyor .

Ekimden beri o direnç kırılacak ... sabır ... yazdım sana .

Kırıldı gibi

evet cnm bencede kırıldı , cumaki kilomu düşünerek diyorum 72 leri görürüm diye
yoksa tartılmadım hiç, ama yaptıgım yo-yo diyetinden bünyem kafayı yemiş yeni düzeldi
sanırım metabolizma öyle byle 5 kg gitti

Ya şimdi seni de gördüğüm için rahatlıkla yazabiliyorum .

Kilolu bi kadın değilsin zaten .

Göbek bölgesi var bir tek .

Nasıl ki benim üst kalın .

O yüzden bu ara sıkı tutarsak diyeti ... kimin neresi problemli ise artık oradan gidecek bence .

merhaba kızlar ,

hepinizin maşallahı var ayyy ben anca gelebildim eşim öğle yemeğine geliyor kahvaltı yap masayı toparla evi toparla derken öğle yemeği hazırlığı o geliyor yiyior masayı topla kızımı doyur yatağına koy diyene kadar anca bu saati buldum geçmişe şimdi bakmayayım doğru spora başlıyorum ya nasip yürümekle başlayayım sonra eliptik sonra gelir detaylı takılırım ))

bende hafta sonu telden giriyorum zor oluyor ya
alıntılar karışıyor

Cevat kelle olarak laptop aldım yanıma ... geçen akşam tabloyu ordan yaptım da ...

Burda prizler çok tuhaf yerlerde .

Benim pcde artık batarya tırt ...fişsiz çalışmıyor .

Tel elimde yayıla yayıla yazıyorum en azından .

Normalde benim de düzen öyle adacım .
Eşim ve oğlum öğlen yemeğe gelir Cuma hariç.
Bakma şimdi tatilde yayıldım .

Ya şimdi seni de gördüğüm için rahatlıkla yazabiliyorum .

Kilolu bi kadın değilsin zaten .

Göbek bölgesi var bir tek .

Nasıl ki benim üst kalın .

O yüzden bu ara sıkı tutarsak diyeti ... kimin neresi problemli ise artık oradan gidecek bence .

evet evet şimdi görsen dahada inceldim , yanlarım gitti
hep diyordum bi 5 kg versem gelecek azim diye gerçekten öyle oldu
burası benim miladım oldu

yıllarca yaklaşık3 yıl sürekli yeidm arada bir kaç gün sıktım yine yedim.
akşam eve gidince allahım kabus gibiydi neler yiyorudm ve üzülüyordum halime
ama akşam o çikolatayı yemedim mesela, şuan nefsim degil sayesnizde ben güçlüyüm

o zaman ve

Elimizin altinda kuran var hadisler var. islam ilmihalinde hayizli kadinin yapmamasi gerekenler gayet acik belirtilmis..ve böyle birsey yok. Tamamen hurafe..muhafazakar bir ailedenim ve boyle birseyi ilkkez duyuyorum.

Ahu060812 canım yerleşmiş hurafeleri .. batıl inançları bizler uygulamayı bırakmalıyız ki ... gelecek nesillerde annemden ninemden öyle duydum demesin
Hurafe olduğuna bende katılıyorum hiçbir batıl inanca inanmam ama gideceğim yer inanan kişilerdi eski topraklar başında.tepkilerini bilmediğim için sıkıntı olmasın dedim bir şey olur ihale bana kalır diye ama ortalığı karıştırdım herkes öğrenmiş oldu hurafe olduğunu

Daha da inceleceksinnn dur daha .

Bie de sabah yazmışsın ... leslie beni inceltiyor diye .

Yapsana

Kızlar bir şey soracağım bu arada ben 1 saat eliptik yapıyorum ama hiç istediğim gibi terleyemiyorum bunun için yapabileceğim ekstra bir şey var mı sauna eşofman hala almadım

Al bence tatlım .

1 saatte ter atmıyorsan ... yavaş mı tempon acaba ?

Kızlar bir şey soracağım bu arada ben 1 saat eliptik yapıyorum ama hiç istediğim gibi terleyemiyorum bunun için yapabileceğim ekstra bir şey var mı sauna eşofman hala almadım

bende terlemiyorum yaa,sadece kafam terliyo,saçlarımın dipi alnım boncuk boncuk oluyo,sırtımdan ter akmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…