ne yedin öğlen
regl mi olcan acaba?[/
galiba ondan ama huzursuzum hiç bişey yapasım yok
Çokda yavaş değil hızlı yapmaya çalışıyorum ve 20 dkdan sonra sertleştiriyorum baya pedalları bugün sipariş vereyim en iyisiAl bence tatlım .
1 saatte ter atmıyorsan ... yavaş mı tempon acaba ?
hahaha güldürdün beni veroooAz önce poğaça simit almaya pastaneye girdim kalmadı dedi. sevindim resmen . Ay ne safim ne işim varsa simitle
diyetisyen işi sıkı tutalım dedi haklı dahım o zaman hormonların seni ele geçirmiş
zorunluluk yoksa yapma boşver,sakinleştirici çay iç,ıhlamur,papatya gibi
öğlen tek çorba yetmez bu arada az yemişsin,bide yoğurtta halsiz isteksiz hissettirebilir,uyku yapar
bu sıkı tutmak değil, biraz aç bırakmak gibime geldi ama o daha iyi bilir tabidiyetisyen işi sıkı tutalım dedi haklı da
çorba 2 dilim ekmek yoğurt abla
çorba 2 dilim ekmek yoğurt abla
Hasta menüsü gibi ...
Çorba ...2-3 kaşık sebze ... köfte ya da tavuk ... salata ve yoğurt olup ... 1 dlm ekmek verseydi daha çok doyardın eminim .
evet bana kalırsada yanında tavuk,et vs olmalıydı sadece çorba ve sebze genelde akşamları veriliyorHasta menüsü gibi ...
Çorba ...2-3 kaşık sebze ... köfte ya da tavuk ... salata ve yoğurt olup ... 1 dlm ekmek verseydi daha çok doyardın eminim .
valla ekmeği seviyom diyemi böyle yapıyor anlamadımBU BENİDE DOYURMAZ TUGBA 3 DLM EKMEK VAR ÖGLEN YEMEKTE
BU DİYETİSYENLER NİYE BÖYLE MENÜ VERİYOR Kİ
haklısın abla kadın zayıflatacak diye hasta olacam öğlen istersen slata protein de tüketebilirsin dedi ama yemekhane de bugün yoktu akşam belki salayta protein yerimHasta menüsü gibi ...
geçmiş olsun canım,böyle durumlar insanı etkiliyor tabi,rabbim herkese şifalar versinKızlar tünaydın okuyorum yazdıklarını ama yorum yapmıyorum keyfim yok bu günlerdebir nedeni de yok garip hissediyorum. Sevdiğim bir kaç yakınımın sağlık sorunları haberlerini aldım sanıyorum ondan etkilendim
Kızlar tünaydın okuyorum yazdıklarını ama yorum yapmıyorum keyfim yok bu günlerdebir nedeni de yok garip hissediyorum. Sevdiğim bir kaç yakınımın sağlık sorunları haberlerini aldım sanıyorum ondan etkilendim
evet evet şimdi görsen dahada inceldim , yanlarım gitti
hep diyordum bi 5 kg versem gelecek azim diye gerçekten öyle oldu
burası benim miladım oldu
yıllarca yaklaşık3 yıl sürekli yeidm arada bir kaç gün sıktım yine yedim.
akşam eve gidince allahım kabus gibiydi neler yiyorudm ve üzülüyordum halime
ama akşam o çikolatayı yemedim mesela, şuan nefsim degil sayesnizde ben güçlüyüm
Ahu 2 yil once bende taktim bu sauna esofmana hatta burada bile muhabbetini yapmistik.. Internetten yorumlari okuduktan sonra vazgectim ..asori su kaybindan dolayi bazen vucut şoka girebiliyor diye okuyup tirsmistim..Kızlar bir şey soracağım bu arada ben 1 saat eliptik yapıyorum ama hiç istediğim gibi terleyemiyorum bunun için yapabileceğim ekstra bir şey var mı sauna eşofman hala almadım
geçmiş olsun canım,böyle durumlar insanı etkiliyor tabi,rabbim herkese şifalar versin
cok sagolun kizlar insaAllah Rabbim tez elden sifalar versin tum hastalarimizageçmiş olsun saydın , kısa zamanda güzel haberler alırsın inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?