Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia kaptanım teşekkürler motivasyonun için bi kas yağ ölçtürsem iyi olacak geçende biri sordu ben toplantıda hiç tabak almayınca kaç kilosun ki de diyet yapıyorsun diye ben de onu 80 üzereyim dedim 87 bile demedim ama çok şaşırdı herhalde benim karın bölgesinde çoğunluk oda anlaşılmıyor mu ki bilemedim

Al bence tatlım .

1 saatte ter atmıyorsan ... yavaş mı tempon acaba ?
Çokda yavaş değil hızlı yapmaya çalışıyorum ve 20 dkdan sonra sertleştiriyorum baya pedalları bugün sipariş vereyim en iyisi
Az önce poğaça simit almaya pastaneye girdim kalmadı dedi. sevindim resmen . Ay ne safim ne işim varsa simitle
hahaha güldürdün beni verooo

diyetisyen işi sıkı tutalım dedi haklı da

Hasta menüsü gibi ...

Çorba ...2-3 kaşık sebze ... köfte ya da tavuk ... salata ve yoğurt olup ... 1 dlm ekmek verseydi daha çok doyardın eminim .
haklısın abla kadın zayıflatacak diye hasta olacam öğlen istersen slata protein de tüketebilirsin dedi ama yemekhane de bugün yoktu akşam belki salayta protein yerim

geçmiş olsun canım,böyle durumlar insanı etkiliyor tabi,rabbim herkese şifalar versin

geçmiş olsun saydın , kısa zamanda güzel haberler alırsın inşş

ay bana da nasip olsun milad Nare83

Kızlar bir şey soracağım bu arada ben 1 saat eliptik yapıyorum ama hiç istediğim gibi terleyemiyorum bunun için yapabileceğim ekstra bir şey var mı sauna eşofman hala almadım
Ahu 2 yil once bende taktim bu sauna esofmana hatta burada bile muhabbetini yapmistik.. Internetten yorumlari okuduktan sonra vazgectim ..asori su kaybindan dolayi bazen vucut şoka girebiliyor diye okuyup tirsmistim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…