Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahu 2 yil once bende taktim bu sauna esofmana hatta burada bile muhabbetini yapmistik.. Internetten yorumlari okuduktan sonra ..asori su kaybindan dolayi bazen vucut şoka girebiliyor diye okuyup tirsmistim..
Yaaa
Bende iyice araştırıp alayım en iyisi

cok sagolun kizlar insaAllah Rabbim tez elden sifalar versin tum hastalarimiza
Geçmiş olsun abla malum olaylardan da moralsiziz gülsem aklıma onlar geliyo müzik açsam onlar geliyo örttüler üstümüze kara bulutları güneşi göstermiyorlar

Geçmiş olsun abla malum olaylardan da moralsiziz gülsem aklıma onlar geliyo müzik açsam onlar geliyo örttüler üstümüze kara bulutları güneşi göstermiyorlar
Sagol canim. Evet zaten moralim cok bozuktu icim parcalanmisti kimimizin evine kimimizin de yureklerine kor atesler düştü ustune bu haber de tuz biber oldu

cookkk kosturmacalı ve kafa yorucu birgün.sabah kahvaltı yapamadım bi kaç hurma yedim öğlene yerim 2 yumurtam vardı derken arkadas zorla yemege götürdü.tam yemegin etleribitmişti altındaki o nefis ekmek bölümüne bakınıyordum garson cekip almaz mı aus sen mi dedin garsona.yasemin ekmekleri yutmadan yetis diye

iyi olmuş,kaptanımızın kesin talimatı var bütün lokantalara,biliyo bizim kaçamak yapacağımızı her yere bırakmış bir ajan

Bitanesin canim ya.ellerine saglik...ben de annemlerdeyim.kizlar beni bilir burada 2 3gune 2kilo falan alirim hep.cuma sabahinda burdayim...aksam donuyorum ve yarindan basliyorum hafiflemeye...hala daha listenizde olmak istiyorum
Cunki kilo vermek icin bi cabam bi isteyim var.. bu kilolari vermezsem haftanin en rezil kilo alani olucam kesin...tam 2.3kilo artidayim maaalesef

Normalde benim de düzen öyle adacım .
Eşim ve oğlum öğlen yemeğe gelir Cuma hariç.
Bakma şimdi tatilde yayıldım .
tatiilin keyfini çıkarın kaptanım ohhhyetişemiyorum valla sizlere sayfalar ilerlemiş ama sporumu yatım 45 dakika yürüyş 30 dakika eliptik yaptım.. hataa acaba saat 19.00 gibi bi 30 dakika eliptik mi yapsam diye düşünüyorum hem böylece akşam yediklerimde erimiş olur )) bakalım eğer aşka gelirsem bi 30 dakika eliptik yaparım ))

ben de yetişemiyorum adacım, bunlar çok alemmm
Ben de öğlen yürüyüşümü yaptım şemsiyemle 50 dk yürüdüm

Kesin austur canım, kesinn

ben de yetişemiyorum adacım, bunlar çok alemmm
Ben de öğlen yürüyüşümü yaptım şemsiyemle 50 dk yürüdüm
çalışan hatunlar pc başında iyi kötü yazmak için fırsatları oluyor sanırım )) amann ben güya evdeyim hiç vaktim kalmadı ahaaaa saat 17,00 geliyor akşam yemeği hazırlığı onu hazırla topla çay saati tabiii kızımla yemek yeme savaşı vereceğiz o kaçacak ben otutturacam masaya yaniii akşam elimde tel oluncada eşim bırak hadi neye bakıyorsun diyor bu seferde kaçamak kaçamak bakıyorum )) bakıyorum eşim teli eline alınca hemen bende alıyorum ... onun suçu yok bunu ben başlatmıştım bir ara eşim eve gelince kapıdayken teli elinden alıp dolaba koyuyordum maksat sohbet edelim diye ... Eşim kurala uyuyorda ben bozuyorum şimdi ))

Allah hastalarımıza şifa versin, ülkemize selamet. İnşallah hepsi geçecek. Rabbim zalimleri kahretsin.

ada ben evdeykende vakit buluyordum cnm
topikteki herkes çalışmıyor diye biliyorum
zaman yaratabilirisn

ada ben evdeykende vakit buluyordum cnm
topikteki herkes çalışmıyor diye biliyorum
zaman yaratabilirisn
ayyy masumcum vallaha ne oluyor anlamıyorum yetişemiyorum bir türlü hergün ev makineliyorum çünkü kızım oyun hamurlarını çok döküyor bir bez seriyorum üstünede oyna diye ama bi bakıyorum evin her yerinde .. günlük tuvalet banyo temilziği yemek hazırlığı derken spora bir tek zaman ayırmya başladım eeee tabii annemle günlük 45 dakika sohbet ablamla 10 dakika babamla 10 dakika derken gün bitiyor )

hahaha kaptan evrene mesaj göndermiş o mesajda tam olarak senin garsona gelmiş ilahi doktorcum çok güldüm

Valla aynen öyle oluyor canım bende diyorum keşke çalışsamda şu kısır döngüden bi çıkabilsem ayol evde kalmak yürüyüş bandında bi yere gitmek gibi yürüyon yürüyon biyere gidemiyon bende anca spora vakit ayırıyorum bide buralar zaman yetmiyo ama diyorum kendime zaman ayıracam işler tele bakamadığım zamanlarda da yapılır diye kimse gelmeden buralarla da meşgul oluyorum akşamda sen gibi eşim teli alınca bende alıyorum

ahahahah ay koptummmm
bende dn elmalı pasta gördüm rüyamda ayy ye bir tane diyorlar bende ay yok 69 olmadım daha diyordummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…