Gecmis olsun canim..Rabbim sifa versin..cok sagolun kizlar insaAllah Rabbim tez elden sifalar versin tum hastalarimiza
YaaaAhu 2 yil once bende taktim bu sauna esofmana hatta burada bile muhabbetini yapmistik.. Internetten yorumlari okuduktan sonra ..asori su kaybindan dolayi bazen vucut şoka girebiliyor diye okuyup tirsmistim..
Çok sagol canim. Eksik olmaGecmis olsun canim..Rabbim sifa versin..
Geçmiş olsun abla malum olaylardan da moralsiziz gülsem aklıma onlar geliyo müzik açsam onlar geliyo örttüler üstümüze kara bulutları güneşi göstermiyorlarcok sagolun kizlar insaAllah Rabbim tez elden sifalar versin tum hastalarimiza
Sagol canim. Evet zaten moralim cok bozuktu icim parcalanmistiGeçmiş olsun abla malum olaylardan da moralsiziz gülsem aklıma onlar geliyo müzik açsam onlar geliyo örttüler üstümüze kara bulutları güneşi göstermiyorlar
Hasta menüsü gibi ...
Çorba ...2-3 kaşık sebze ... köfte ya da tavuk ... salata ve yoğurt olup ... 1 dlm ekmek verseydi daha çok doyardın eminim .
iyi olmuş,kaptanımızın kesin talimatı var bütün lokantalara,biliyo bizim kaçamak yapacağımızı her yere bırakmış bir ajancookkk kosturmacalı ve kafa yorucu birgün.sabah kahvaltı yapamadım bi kaç hurma yedim öğlene yerim 2 yumurtam vardı derken arkadas zorla yemege götürdü.tam yemegin etleribitmişti altındaki o nefis ekmek bölümüne bakınıyordum garson cekip almaz mı aus sen mi dedin garsona.yasemin ekmekleri yutmadan yetis diye
Bitanesin canim ya.ellerine saglik...ben de annemlerdeyim.kizlar beni bilir burada 2 3gune 2kilo falan alirim hep.cuma sabahinda burdayim...aksam donuyorum ve yarindan basliyorum hafiflemeye...hala daha listenizde olmak istiyorum@Dersaadet_ 1700gr. %2.11
@Sherrysherrylady 1000gr. %1.15
@Sekercikiz 700gr. %1.00
@Ausencia 600gr. %0.86
Nare83 600gr % 0.81
@cydnz_1 600 gr. %0.71
@roxen2303 400gr.%0.63
@vorones 400gr. %0.59
Ahu060812 400gr. %0.45
Betulina 200 gr. %0.25
@DelyDoly 200gr.%0.22
begum75 100gr. %0.16
kelebekolacam 100gr. %0.13
@aeben sabit
_AYNURA_ sabit
Daydream- sabit
@Davina sabit
@ervahafsa sabit
@Nisaca sabit
saydin78 sabit
@tuba52 +1000gr %-1.14
@ErSeSi +900gr %-1.25
03 / 09 Aralık 7. Takım Haftanın Enleri
Haftanın En Fiti , En 1.si
@Dersaadet_
Sevgili Saadeti , verdiği şok kilodan dolayı tebrik ediyorum .
Haftanın En İtidalli Kilo Verenleri
@Sherrysherrylady
@Sekercikiz
@Ausencia
Nare83
@cydnz_1
İstikrarlı kilo verişlerinin devamını diliyorum .
Haftanın En 400 gr. ı Öpüp Başımıza Koyuyoruzcuları
@roxen2303
@vorones
Ahu060812
Tebrik eder , bu hafta bir üst basamağa çıkarak en az 600 vermelerini temenni ederim.
Haftanın Az Gitsin Öz Gitsincileri
Betulina
@DelyDoly
begum75
kelebekolacam
100 gr 100 gr ... Yol uzun ... Bu hafta çok daha iyi olacak hatta aranızdan haftanın 1. si çıkacak , hissediyorum .
Haftanın En Yerinde Sayanları
@aeben
_AYNURA_
Daydream-
@Davina
@ervahafsa
@Nisaca
saydin78
Menülerinde ne eksik ne fazla gözden geçirip , düzeltebileceklerini umuyorum .
Haftanın En Fiyasko Kilo Alanları
@tuba52
@ErSeSi
Bu hafta her ikisininde spor cezası bulunmaktır .
Haftalık toplam 2 saat .
tatiilin keyfini çıkarın kaptanım ohhhNormalde benim de düzen öyle adacım .
Eşim ve oğlum öğlen yemeğe gelir Cuma hariç.
Bakma şimdi tatilde yayıldım .
tatiilin keyfini çıkarın kaptanım ohhhyetişemiyorum valla sizlere sayfalar ilerlemiş ama sporumu yatım 45 dakika yürüyş 30 dakika eliptik yaptım.. hataa acaba saat 19.00 gibi bi 30 dakika eliptik mi yapsam diye düşünüyorum hem böylece akşam yediklerimde erimiş olur )) bakalım eğer aşka gelirsem bi 30 dakika eliptik yaparım ))
cookkk kosturmacalı ve kafa yorucu birgün.sabah kahvaltı yapamadım bi kaç hurma yedim öğlene yerim 2 yumurtam vardı derken arkadas zorla yemege götürdü.tam yemegin etleribitmişti altındaki o nefis ekmek bölümüne bakınıyordum garson cekip almaz mı aus sen mi dedin garsona.yasemin ekmekleri yutmadan yetis diye
çalışan hatunlar pc başında iyi kötü yazmak için fırsatları oluyor sanırımben de yetişemiyorum adacım, bunlar çok alemmm
Ben de öğlen yürüyüşümü yaptım şemsiyemle 50 dk yürüdüm
Allah hastalarımıza şifa versin, ülkemize selamet. İnşallah hepsi geçecek. Rabbim zalimleri kahretsin.Kızlar tünaydın okuyorum yazdıklarını ama yorum yapmıyorum keyfim yok bu günlerdebir nedeni de yok garip hissediyorum. Sevdiğim bir kaç yakınımın sağlık sorunları haberlerini aldım sanıyorum ondan etkilendim
çalışan hatunlar pc başında iyi kötü yazmak için fırsatları oluyor sanırım)) amann ben güya evdeyim hiç vaktim kalmadı ahaaaa saat 17,00 geliyor akşam yemeği hazırlığı onu hazırla topla çay saati tabiii kızımla yemek yeme savaşı vereceğiz o kaçacak ben otutturacam masaya yaniii akşam elimde tel oluncada eşim bırak hadi neye bakıyorsun diyor bu seferde kaçamak kaçamak bakıyorum )) bakıyorum eşim teli eline alınca hemen bende alıyorum ... onun suçu yok bunu ben başlatmıştım bir ara eşim eve gelince kapıdayken teli elinden alıp dolaba koyuyordum maksat sohbet edelim diye ... Eşim kurala uyuyorda ben bozuyorum şimdi ))
ayyy masumcum vallaha ne oluyor anlamıyorum yetişemiyorum bir türlü hergün ev makineliyorum çünkü kızım oyun hamurlarını çok döküyor bir bez seriyorum üstünede oyna diye ama bi bakıyorum evin her yerinde .. günlük tuvalet banyo temilziği yemek hazırlığı derken spora bir tek zaman ayırmya başladım eeee tabii annemle günlük 45 dakika sohbet ablamla 10 dakika babamla 10 dakika derken gün bitiyorada ben evdeykende vakit buluyordum cnm
topikteki herkes çalışmıyor diye biliyorum
zaman yaratabilirisn
hahaha kaptan evrene mesaj göndermiş o mesajda tam olarak senin garsona gelmiş ilahi doktorcum çok güldümcookkk kosturmacalı ve kafa yorucu birgün.sabah kahvaltı yapamadım bi kaç hurma yedim öğlene yerim 2 yumurtam vardı derken arkadas zorla yemege götürdü.tam yemegin etleribitmişti altındaki o nefis ekmek bölümüne bakınıyordum garson cekip almaz mı aus sen mi dedin garsona.yasemin ekmekleri yutmadan yetis diye
Valla aynen öyle oluyor canım bende diyorum keşke çalışsamda şu kısır döngüden bi çıkabilsem ayol evde kalmak yürüyüş bandında bi yere gitmek gibi yürüyon yürüyon biyere gidemiyon bende anca spora vakit ayırıyorum bide buralar zaman yetmiyo ama diyorum kendime zaman ayıracam işler tele bakamadığım zamanlarda da yapılır diye kimse gelmeden buralarla da meşgul oluyorum akşamda sen gibi eşim teli alınca bende alıyorumayyy masumcum vallaha ne oluyor anlamıyorum yetişemiyorum bir türlü hergün ev makineliyorum çünkü kızım oyun hamurlarını çok döküyor bir bez seriyorum üstünede oyna diye ama bi bakıyorum evin her yerinde .. günlük tuvalet banyo temilziği yemek hazırlığı derken spora bir tek zaman ayırmya başladım eeee tabii annemle günlük 45 dakika sohbet ablamla 10 dakika babamla 10 dakika derken gün bitiyor)
cookkk kosturmacalı ve kafa yorucu birgün.sabah kahvaltı yapamadım bi kaç hurma yedim öğlene yerim 2 yumurtam vardı derken arkadas zorla yemege götürdü.tam yemegin etleribitmişti altındaki o nefis ekmek bölümüne bakınıyordum garson cekip almaz mı aus sen mi dedin garsona.yasemin ekmekleri yutmadan yetis diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?