- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ben de evde olmaktan sıkldim yani bana gore değilmiş . rapor da alamadım .yavrumu kimseye de birakmiom . Yarın okula gitcem babası bakcak. sontadı allah kerim . Heesey bi yana da insan evde olunca daha çok is yaparım saniodum ama yok çok skicı allahtan yavrum var dà onunla geçti zaman yoksa evde temizlik yemek mutfak İsi hiç bitmio fırsat bulamiom da zaten minnak tan koyduğum biraktgm anda cigirio omercippValla aynen öyle oluyor canım bende diyorum keşke çalışsamda şu kısır döngüden bi çıkabilsem ayol evde kalmak yürüyüş bandında bi yere gitmek gibi yürüyon yürüyon biyere gidemiyon bende anca spora vakit ayırıyorum bide buralar zaman yetmiyo ama diyorum kendime zaman ayıracam işler tele bakamadığım zamanlarda da yapılır diye kimse gelmeden buralarla da meşgul oluyorum akşamda sen gibi eşim teli alınca bende alıyorum
Bakimmmmm nasilmis .Kargodan kazaklarim geldiii biraz)) su göbeğimi bi eritsem cok guzel olacak...
InşaAllah gececek canim insaAllahAllah hastalarımıza şifa versin, ülkemize selamet. İnşallah hepsi geçecek. Rabbim zalimleri kahretsin.
bugünün menüsünü şimdiden yazayım dedim;
Sabah
Şekersiz türk kahvesi ve iki minik top yulaflı elmalı karışımımdan yedim. Tatlandırsın diye içine pekmez değil hurma koydum. Bence çok lezzetli oldu :)
Kahvaltı 10 dan sonra
1 haşlanmış yumurta
2 wasa
Salatalık
Peynir
hepsinin üzerine zeytinyağı kekik kırmızı biber gezdirdim.
Öğlen 3 gibi
balık çorbası
az balıklı salata içinde balık yoktu diyebilirim :)
Az önce de iki tane daha yulaflı toplarımdan yiyip günü kapadım :)
Bir çılgınlık etmem umarım
Menümu de yazayım
Sabah
Domates Salatalık maydanoz
Peynir
5 tane yeşil zeytin
2 tane tam buğday ekmeği
Ara
1 mandalina
7 tane fındık
Öğle
1 kase tavuk çorbası
1 tane içli köfte
Bol salata
Ara
1 bardak kahve
Aksam
1 kase tavuk çorbası
1 bardak ayran
mmimuuuu az yiyorsun cnmm
hiç saglıklı gelmedi menünnnn , şu topların tarfini versene bende tatlandırıcıda var onla yapaymm
ogluşada geçmiş olsun , içli köfte dışında güzel
Ara öğün bana yaramıyor canım ya. zaten göbeğimi görünce tüm iştahım kaçıyor. gerçekten kendime dakika dakika sinir oluyorum :)
tarifi hemen vereyim;
2 yeşil elmayı rendeledim sonra tavada tarçınla birlikte iyice kavurdum sonra içine 2yk kadar yulaf kepeği ve göz kararı yağsız süt ekledim. iyice kavurdum onları. daha sonra içine 4 tane hurmayı minik minik doğrayıp tekrar karıştırdım en son cevizleri de minik minik kırıp ekleyip son bir kavurdum. Sonra hafif soğumasını bekledim topların birazını kakaoya birazını hindistan cevizine batırdım afiyetle yedim. Bence güzel oldu. Tatlandırıcıya gerek bile duymayabilirsin. hatırlarsan montiden benim kafamdan uydurduğum tarifleri yapıyordum hep :)
ara ögünde bende yapmıyorum
ama sen akşam yemek yememişsin bileee
mimu88 hatırlıyorums nein monti tarfiflerini
birde zilimin elmalı tatlısı vardı süzme yogurt ile süper oluyordu
Sabah geç kahvaltı edebiliyorum ofiste. yolum çok uzun çünkü. ofiste de öğleden sonra öğle yemeğini yiyebiliyorum
Elmalı yoğurtlu kup tarifini mi diyorsun :) onu diyorsan o da benimdi
Evde olmak bana göre de değil de mecbur duruyorum bence şöyle oluyo çalışan kadın akşama kadar dışarda olduğu için evine gelince hem evi özlüyo hemde iş yapacak başka vakti olmadığı için hemen o işini yapıyo planlı bi şekilde işleri düzene koyuyo bendeniz ve benim gibi olanlarda dur şu işi yarın yaparım bunu öbürgün yaparım ay şimdi çocuklara çıkıcam başlarsam bitiremem o kalsın gibi diye diye ne iş yapabiliyor ne güç birde para kazanmamanın ve yaptığı işin önemsenmemesi de ev işlerini eziyete döndürüyor ben zaten iyi para kazanayım kesin asgari ücretli ev kadını bulucam hem o kazansın hem benBen de evde olmaktan sıkldim yani bana gore değilmiş . rapor da alamadım .yavrumu kimseye de birakmiom . Yarın okula gitcem babası bakcak. sontadı allah kerim . Heesey bi yana da insan evde olunca daha çok is yaparım saniodum ama yok çok skicı allahtan yavrum var dà onunla geçti zaman yoksa evde temizlik yemek mutfak İsi hiç bitmio fırsat bulamiom da zaten minnak tan koyduğum biraktgm anda cigirio omercipp
Bence herşey güzelMenümu de yazayım
Sabah
Domates Salatalık maydanoz
Peynir
5 tane yeşil zeytin
2 tane tam buğday ekmeği
Ara
1 mandalina
7 tane fındık
Öğle
1 kase tavuk çorbası
1 tane içli köfte
Bol salata
Ara
1 bardak kahve
Aksam
1 kase tavuk çorbası
1 bardak ayran
gecmis olsun canimKızlar oglum hastalandı ateşi çıkıp iniyor bugün pek yorum yazamıyorum beğenip kactim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?