Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de evde olmaktan sıkldim yani bana gore değilmiş . rapor da alamadım .yavrumu kimseye de birakmiom . Yarın okula gitcem babası bakcak. sontadı allah kerim . Heesey bi yana da insan evde olunca daha çok is yaparım saniodum ama yok çok skicı allahtan yavrum var dà onunla geçti zaman yoksa evde temizlik yemek mutfak İsi hiç bitmio fırsat bulamiom da zaten minnak tan koyduğum biraktgm anda cigirio omercipp

bugünün menüsünü şimdiden yazayım dedim;

Sabah

Şekersiz türk kahvesi ve iki minik top yulaflı elmalı karışımımdan yedim. Tatlandırsın diye içine pekmez değil hurma koydum. Bence çok lezzetli oldu :)

Kahvaltı 10 dan sonra

1 haşlanmış yumurta
2 wasa
Salatalık
Peynir
hepsinin üzerine zeytinyağı kekik kırmızı biber gezdirdim.

Öğlen 3 gibi

balık çorbası
az balıklı salata içinde balık yoktu diyebilirim :)

Az önce de iki tane daha yulaflı toplarımdan yiyip günü kapadım :)

Bir çılgınlık etmem umarım

Menümu de yazayım
Sabah
Domates Salatalık maydanoz
Peynir
5 tane yeşil zeytin
2 tane tam buğday ekmeği
Ara
1 mandalina
7 tane fındık
Öğle
1 kase tavuk çorbası
1 tane içli köfte
Bol salata
Ara
1 bardak kahve
Aksam
1 kase tavuk çorbası
1 bardak ayran

mmimuuuu az yiyorsun cnmm
hiç saglıklı gelmedi menünnnn , şu topların tarfini versene bende tatlandırıcıda var onla yapaymm

ogluşada geçmiş olsun , içli köfte dışında güzel

sabah
1 elma
büyük bardak su

kahvaltı
3 sunta
7 zeytin
peynir çeşitleri
1 rafadan yumurta
bol yeşillik
3 biber
paptya çayı

öglen
1 kepçe tarhana çorbası
2 servis kaşıgı tavuk kavurma
salata

akşam( az önce yedim çok açtım)
6-7 ymk kıymalı t.fasulye
1 kase yogurt

2 kahve ,1,5 lt su, yeşilçay,biti çayları

mmimuuuu az yiyorsun cnmm
hiç saglıklı gelmedi menünnnn , şu topların tarfini versene bende tatlandırıcıda var onla yapaymm

ogluşada geçmiş olsun , içli köfte dışında güzel

Ara öğün bana yaramıyor canım ya. zaten göbeğimi görünce tüm iştahım kaçıyor. gerçekten kendime dakika dakika sinir oluyorum :)

tarifi hemen vereyim;

2 yeşil elmayı rendeledim sonra tavada tarçınla birlikte iyice kavurdum sonra içine 2yk kadar yulaf kepeği ve göz kararı yağsız süt ekledim. iyice kavurdum onları. daha sonra içine 4 tane hurmayı minik minik doğrayıp tekrar karıştırdım en son cevizleri de minik minik kırıp ekleyip son bir kavurdum. Sonra hafif soğumasını bekledim topların birazını kakaoya birazını hindistan cevizine batırdım afiyetle yedim. Bence güzel oldu. Tatlandırıcıya gerek bile duymayabilirsin. hatırlarsan montiden benim kafamdan uydurduğum tarifleri yapıyordum hep :)

ara ögünde bende yapmıyorum
ama sen akşam yemek yememişsin bileee

Evde olmak bana göre de değil de mecbur duruyorum bence şöyle oluyo çalışan kadın akşama kadar dışarda olduğu için evine gelince hem evi özlüyo hemde iş yapacak başka vakti olmadığı için hemen o işini yapıyo planlı bi şekilde işleri düzene koyuyo bendeniz ve benim gibi olanlarda dur şu işi yarın yaparım bunu öbürgün yaparım ay şimdi çocuklara çıkıcam başlarsam bitiremem o kalsın gibi diye diye ne iş yapabiliyor ne güç birde para kazanmamanın ve yaptığı işin önemsenmemesi de ev işlerini eziyete döndürüyor ben zaten iyi para kazanayım kesin asgari ücretli ev kadını bulucam hem o kazansın hem ben
Bence herşey güzel

Sabah 4 hurma kahve 1 kuru erik
Öğle 2 küçük parça tb ekmek 1 yk tulumpeyniri çok acıkmıştım yemek öncesi beklerken götürdüm.
üstüne ekstra tereyağ sos dökülmem8s İskenderin eti
salata
ara 2 kare bitter ilaç niyetine
akşam 2 haşlanmış yumurta 1 küçük greyfurt salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…