Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar 4. takımı geçmemiz lazımmmmmm hava attımda accık onlara yüzümü kara çıkarmayın haa:18::18:

tatlı bıdıklarım günaydınnnn
gunaydin cancagazim
oy ne guzelmis menun bu hafta dereceye girersin insallah
nerde bu millet topluca spormu yapıyorsunuz yoksa hııııı yarına eksilerde çıkarım inş bu haftada dereceye girsek ne güzel olur
insalllah tatlimbu haftada dereceye gireriz 4. takimi bu haftada geceriz:)
slm kızlar nasılsınız bakalım

a.s ceyce hep beraber tirsiyoruz cunku yarin tartilma gunu:18:

kızlar 4. takımı geçmemiz lazımmmmmm hava attımda accık onlara yüzümü kara çıkarmayın haa:18::18:
yerim senin havani .gececeyiz elbet onlarami yenilecegiz en buyuk takim bizim takim.bende gaz verim bari
yemege gidiyorum 1 de görüşürüz
dur dogacigim fazla yeme bugun son az idare et.
kızlar haydi bardaklar havaya su içicez

benim bardakcok buyuk olur demi

gunaydin cancagazim

inşallah canım.. son dakikada bir aksilik olmazsa şimdilik iyi gidiyor gibiyim..

yerim senin havani .gececeyiz elbet onlarami yenilecegiz en buyuk takim bizim takim.bende gaz verim bari

dur dogacigim fazla yeme bugun son az idare et.

benim bardakcok buyuk olur demi

ŞİŞŞŞŞT çaktırma pirinç lapası yedim

dayanamıyorum valla her sabah tartılıyorum ama bu hafta sonuçlarım pek bir güzel, aksine moralim yerine geliyor..
Ayy güzel haberler bunlar.Takimimdan bu hafta süper sonuclar bekliyorum.Seviyorum sizi uleyyyyynnn,varmi ötesiiii:66:
hiç sanmıyorum tartılmadım bile..iki gündür hastanede saçma sapan şeyler yedim buu günde yokum ...ooof oof.....
Canim cok gecmisler olsun.
lapa diyetine bugün baslayacaktım kızlar ama sabah biraz geç uyandm oı yüzden lapamı hazırlayamadm yaaa sanırım yarın baslıcam ben :84::84:
Bende bugün yapacaktim ama olmadi.Daha demin eve geldim.Sabahtandir yoktum.$imdide normal kahvalti ediyorum
selamlar..platesimi yaptım..kahvaltı yapmadım daha yapıcam birazdan..sporuda bugün blca yapıp yarına bomba gibi giricem
Ohhhh hadi bakalim.Yarini iple cekiyorum vallahi
oy oy yoruldum leslie yi bitirdim bilgisayarin basina resmen coktum yani .utu beni bekliyor ama halim yok
Banada ne olduysa,bugün alarmdan önce kalktim.Kendimi Leslie Sansone'un karsisinda buldum.Sabah sabah 4 mil yaptim hhehehe

Son düzenleme:
Nabersiniz kizlar.Ben bugün sabahtan beri disaridaydim.Yeni geldim.Sabah camiide manti yaptik.Ondan sonra esimle davetiyeciye gittik,davetiyeleri bastirdik.Onlarda hazir.Yarinda kiyafet bakmaya gidicem.
Siz nasilsiniz bakalim heeeee??

nerde bu millet topluca spormu yapıyorsunuz yoksa hııııı yarına eksilerde çıkarım inş bu haftada dereceye girsek ne güzel olur
geldim geldim...kardesimin kulak testi vardi oraya gittik..garibim dun bisikletten dumus alni davul gibi..babaminda dis meselesi olunca okuldan almak felan butun is bana kaldi glemedim..can cazlarim
kiz bende okadar hava attim...yarin sabit olani birak..almis olarak gelen gozume gozukmesin..yoksa furarum haaaa...onca iskence ettik tuzaklar kuduk onlara....rezil olmayalim
gunaydin cancagazim

insallah gireriz dereceye kizlar hem sen tirsarsin tabi...okadar kacamak yapti...ama korkmayin bakim..tarti bizden korksunn...bogazimizi tuttuysak hicbir sorun olmaazzz
Nabersiniz kizlar.Ben bugün sabahtan beri disaridaydim.Yeni geldim.Sabah camiide manti yaptik.Ondan sonra esimle davetiyeciye gittik,davetiyeleri bastirdik.Onlarda hazir.Yarinda kiyafet bakmaya gidicem.
Siz nasilsiniz bakalim heeeee??

hayirlisi olsun...Allah herseyi gonlunuze gore verir insallahhh

kırmızım geçmiş olsun kardeşinde ciddi bişey yoktur umarım

hayirlisi olsun...Allah herseyi gonlunuze gore verir insallahhh

Sagol canim.Deminden beri davetiyelere bakip duruyorum.Oglumun fotosundan yaptirdik.Ilk bir kac tane bir makinede basmisti,sonra hatali cikinca baska makinede basti adam.Ilk bastiklarindan iki üc tane aldi esim, rengi cok daha canliymis daha güzelmis ya.Ben nasil farketmediysem orada,bize verdikleri soluk renkli olmus.Ay moralim bozuldu vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…