:92::92::92::92:
gunaydin cancagazimtatlı bıdıklarım günaydınnnn
oy ne guzelmis menun bu hafta dereceye girersin insallahben dünkü menümü yazıp kendime kahvaltı hazırlamaya gidiyorum..
6 adet altın çilek, üzerine elma sirkeli sıcak su
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeğine domates, peynir ve biberli tost, yarım dilim ekmek üzerine şekersiz marmelat
öğlen: mercimekli yeşil salata, keten tohumlu yoğurt
akşam: ızgara tavuk, kereviz salatası, yeşil salata, ayran
insalllah tatlimbu haftada dereceye gireriz 4. takimi bu haftada geceriz:)nerde bu millet topluca spormu yapıyorsunuz yoksa hııııı yarına eksilerde çıkarım inş bu haftada dereceye girsek ne güzel olur
slm kızlar nasılsınız bakalım
cnm altın çileği nerden aldın
yerim senin havani .gececeyiz elbet onlarami yenilecegiz en buyuk takim bizim takim.bende gaz verim barikızlar 4. takımı geçmemiz lazımmmmmm hava attımda accık onlara yüzümü kara çıkarmayın haa:18::18:
dur dogacigim fazla yeme bugun son az idare et.yemege gidiyorum 1 de görüşürüz
kızlar haydi bardaklar havaya su içicez
gunaydin cancagazim
oy ne guzelmis menun bu hafta dereceye girersin insallah
insalllah tatlimbu haftada dereceye gireriz 4. takimi bu haftada geceriz:)
a.s ceyce hep beraber tirsiyoruz cunku yarin tartilma gunu:18:
ne kadar aldın cnm kaç gram aldım bi de nasıl yapıosun bunuaktardan aldım canım..
benim bardakcok buyuk olur demi
yerim senin havani .gececeyiz elbet onlarami yenilecegiz en buyuk takim bizim takim.bende gaz verim bari
dur dogacigim fazla yeme bugun son az idare et.
benim bardakcok buyuk olur demi
ŞİŞŞŞŞT çaktırma pirinç lapası yedim
Ayy güzel haberler bunlar.Takimimdan bu hafta süper sonuclar bekliyorum.Seviyorum sizi uleyyyyynnn,varmi ötesiiii
dayanamıyorum valla her sabah tartılıyorumama bu hafta sonuçlarım pek bir güzel, aksine moralim yerine geliyor..
Canim cok gecmisler olsun.hiç sanmıyorum tartılmadım bile..iki gündür hastanede saçma sapan şeyler yedim buu günde yokum ...ooof oof.....
Bende bugün yapacaktim ama olmadi.Daha demin eve geldim.Sabahtandir yoktum.$imdide normal kahvalti ediyorumlapa diyetine bugün baslayacaktım kızlar ama sabah biraz geç uyandm oı yüzden lapamı hazırlayamadm yaaasanırım yarın baslıcam ben :84::84:
Ohhhh hadi bakalim.Yarini iple cekiyorum vallahiselamlar..platesimi yaptım..kahvaltı yapmadım daha yapıcam birazdan..sporuda bugün blca yapıp yarına bomba gibi giricem
Banada ne olduysa,bugün alarmdan önce kalktim.Kendimi Leslie Sansone'un karsisinda buldum.Sabah sabah 4 mil yaptim hheheheoy oy yoruldum leslie yi bitirdim bilgisayarin basina resmen coktum yani .utu beni bekliyor ama halim yok
geldim geldim...kardesimin kulak testi vardi oraya gittik..garibim dun bisikletten dumus alni davul gibi..babaminda dis meselesi olunca okuldan almak felan butun is bana kaldi glemedim..can cazlarimnerde bu millet topluca spormu yapıyorsunuz yoksa hııııı yarına eksilerde çıkarım inş bu haftada dereceye girsek ne güzel olur
kiz bende okadar hava attim...yarin sabit olani birak..almis olarak gelen gozume gozukmesin..yoksa furarum haaaa...onca iskence ettik tuzaklar kuduk onlara....kızlar 4. takımı geçmemiz lazımmmmmm hava attımda accık onlara yüzümü kara çıkarmayın haa:18::18:
insallah gireriz dereceye kizlargunaydin cancagazim
oy ne guzelmis menun bu hafta dereceye girersin insallah
insalllah tatlimbu haftada dereceye gireriz 4. takimi bu haftada geceriz:)
a.s ceyce hep beraber tirsiyoruz cunku yarin tartilma gunu:18:
Nabersiniz kizlar.Ben bugün sabahtan beri disaridaydim.Yeni geldim.Sabah camiide manti yaptik.Ondan sonra esimle davetiyeciye gittik,davetiyeleri bastirdik.Onlarda hazir.Yarinda kiyafet bakmaya gidicem.
Siz nasilsiniz bakalim heeeee??
hayirlisi olsun...Allah herseyi gonlunuze gore verir insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?