Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar hani ilk gun oruc tutarsiniz iftardan sonra bi bas agrisi olur yaaa ayni oyle bir durum yasadim ve hala gecmedi ilac aldim etkili olmadi sanirim kan sekerim dustu bir kucuk cikolata yedim haberiniz olsun....

Notlar iyiymiş abla hakkında hayırlısı olsun emeklerin boşa gitmesin inşallah başlanan herşey bitiyor eni sonu

Allah yardımcıları olsun o müslümanların duadan başka yapabileceğimiz bişey YOk çok üzücü inşallah en kusa zamanda refah a ererler bu vahşet durur

Menün gayet güzel olmuş cnm kahvaltıda olaymış iymis

Şu tadımçalar olmayaydı iyiydi cnm Menün onun haricinde bence güzel olmus

Vallahi sporuna hay
Vallahi sporuna hayranım cnm şok diyet yapmasaydın yediklerin az olmuş diycektim ama simdilik susuyorum tabi sen cumaya beni gecicegini saniyosun ama yaniliyosun

Of of olmamış cnm ya sen 76 kiloydun yanlış hatırlamıyorsam bu menüyü 50 kiloda ki bir insan yer ancak sabah kahvaltı güzel öğle ara öğün gibi gecmis akşama bir tabak çorbada olsaymış keske

Menünu beğendim cnm gayet guzel

Of of olmamış cnm ya sen 76 kiloydun yanlış hatırlamıyorsam bu menüyü 50 kiloda ki bir insan yer ancak sabah kahvaltı güzel öğle ara öğün gibi gecmis akşama bir tabak çorbada olsaymış keske
Ayyy evet beceremedim bi turlu evet 76 kiloyum ara ogun yapamiyorum maalesef biraz corba ekleyeyim menulerime zaten aksam oructan cikmis gibi kendimi kotu hissettim...

Super menu de spor da guzel. Maasallah

Herkese selam sonunda spora başladım

Sabah

1 büyük bardak ceviz suyu ve cevizlerini yedim

12;00

1 parça mozerralı tavuk
Salata
1 kepçe buğdaylı pancarlı risotto
3 tane haşlama brokoli

Ara

3 adet yulaflı top
Yeşil elma

17:00

Fırında balık
Bol salata
Börülce haşlama

35 dakika koşu 45 adet squat 30 adet mekik

Toplantıdan dolayı kahvaltı edemediğim için çok acıktım ara biraz fazla oldu.

Bir de spordan neredeyse 2.5 saat önce yememe rağmen çok rahatsız etti. Şimdi Yeşilçayı mı yudumluyorum

Vallahi sporuna hay

Vallahi sporuna hayranım cnm şok diyet yapmasaydın yediklerin az olmuş diycektim ama simdilik susuyorum tabi sen cumaya beni gecicegini saniyosun ama yaniliyosun

Şekerim balım senin menüde on numara beş yıldız
Canım ben geçen regl de de bu diyeti yapmıştım geri gelmeyen 1900 gramım gitmişti şimdide aynı atağı yakalamak istiyorum bundan sonraki her dönemde de yapacam inşallah o kadar çok istiyorum ki zayıflamayı her işimi bırakıp sporu yapıyorum malum çocuklar gelince eş olunca imkansız oluyo hazır şimdi de evdeyim bu fırsatları değerlendiriyorum ama artık hiç bırakmamam lazım sporu inşallah bırakmambide kendime okadar çok kızıyorum ki bu hale gelene kadar nerdeydin diye valla ne ara böyle oldum bilemedim çok kızgınım kendime çok.acıktıkça aynaya bakıyorum yemiyorum

Vallahi kızlar susayım bilmiş bilmiş konuşmayayım diyorum duruyorum ama buradaki emeklerinizı gördükçe de üzülüyorum şimdi kızlar genel olarak yapılan yanlışlar var ana öğünlerle ara öğünleri karistirmayalim ana öğünü ana öğün gibi ara öğünü ara öğün gibi yiyelim salata ve yoğurtla gecistirmeyelim lütfen aç kalarak kilo verilmez bunuda unutmayalım
Diyete hızlı başlarsak çabuk yoruluruz bütün barutumuzu tek atimda kullanmayalım yolumuzun uzun oldugunu unutmayalim lütfen
Menülerinizi birden degil kilomuzla doğru orantılı olarak yavaş yavaş azaltalımki ilerisine yatırım yapmış olalım kilomuzda duraksamalar olduğunda bu silahımızı kullanabilelim
Tamam spor çok önemli ama biranda bu kadar yuklenmeyelim onuda yavaş yavaş artıralım ikinci silahimizda spor özellikle bunu çok dikkatli kullanmamız gerek bence
Ha şimdi gelelim şu masum kaçamaklara tamam hepimizin arada bir inancı drenci kırilıyor aman boşver diyip yiyoruz bir defadan birşey olmaz diye ama o birgünluk kaçamak bir haftalık emeklerimizi ziyan ediyor sonra aldığımız kiloyu geri verelim derken gidiyor iki haftamız yediğimiz 100 gramlık bir çikolatanın 85 gramı vücudumuzda yag olarak kaliyor bunu düşünerek yiyelim bundan sonra o çikolatalari lutfen
Yani demem oki kizlar çok emek veriyoruz biraz daha dikkat edelim yediğimize ictigimize lütfen bu yaşlar gidiyor birdaha da geri gelmiycek
Ben dürüstçe ve inanarak yapılan her işin başarıya ulaşacağına inanıyorum sizde kendinize inanın lutfen

Yazinda kendimi buldum :))

Uuu supermis cnm iyi vermissin valla insallah yine aynı verirsin bende hiç anlamadım ne ara bu kadar aldım ama çok azimliyim bende hep birlikte vericez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…