Notlar iyiymiş abla hakkında hayırlısı olsun emeklerin boşa gitmesin inşallah başlanan herşey bitiyor eni sonuÇok yogunum ahum . 3 gün arapça kursu var birde sohbet ,gün vs . Hafta sonusa malum . Kalan cakitlerdede hep iş .
Sınavlar açıklandı canım .9 derse girmiştim 5 'i normal üstü güzel 4 de normal üstü vasat
Arapça 3 iyi gelmiş ama 1 kötü . Aslında yanlışlar dogruları götürmese onlardanda geçecek kadar olurmuş.
Neyse hayırlısı . Bu sene olmassa seneye veririm inş. Sıkıntı ve acelem yok .
Birazda moralim bozukülke içindeki hainler ve verdiğimiz şehitler can acıtırken birde ülke dışından müslümanlara yapılan zülümler içimi yakıyor , birde duadan başka bişi gelmiyorya elden bi çaresiz hissediyorum .
Rabbım yardım et ..
Menün gayet güzel olmuş cnm kahvaltıda olaymış iymisMerhaba şekerler
menüm
sabah öğlen bir yedim
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
8 yeşil zeytin
Biraz maydanoz
1 kupa limon sıkılmış yeşil çay
1 ceviz 1 incir 4 badem
Ara
1 kayısı çayı
Akşam
1 peynirli yudumluk minik pişi
1 kase tarhana çorbası
1 tabak yoğurtlu kıymalı ıspanak
Kırmızı biber turp domates salatalık
Ara
2 si 1 arada
Su: 2 lt.
Spor: yok
Cnm Menün az olmuş sanki ayran salata felan ekleseydin keskeİyi akşamlar
Menüm
Kahvaltı
Peynirli tost tam bugday ekmeğine
Ögle
Tavuk ızgara
Ara
Süt
Akşam
Pırasa yemeği
Az pilav
Şu tadımçalar olmayaydı iyiydiKahvaltı 08.30
1 haşlanmış yumurta
5 tuzsuz siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak tarçınlı yeşil çay
Öğlen 12.30
Köy çorbası 1 kepçe
Etli havuçlu mantar
Arpa şehriye pilavı 4 kaşık kadar
1 paket ihe kepekli ekmek
Akşam 18.00
4 kepçe tarhana çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Çok az haşlanmış tavuk
Ara 19.00
2 tadımca fıstıklı
1 küçük kutu laktozsuz süt
Su : 1 lt ye yakın uyuyana kadar 1,5 olur 2 belki olabilir
Spor : 10470 adım
Vallahi sporuna hayranım cnmBende menümü yazayım
Öğlen bi aksaklık olsada 4 güne devam
Sabah
2 yumurta
Öğlen
Misafirlikte (ilk defa gittiğimiz köy evi herşeyi bala kadar kendi yapmış) kahvaltılık çatalladım 1/2 dl ekmekle
Ara
1 kase yoğurt
Akşam
Çorba,yoğurt
Su 2,5 olur
Spor 60 dk eliptik
30 dk egzersiz
80 ip
Of of olmamış cnm ya sen 76 kiloydun yanlış hatırlamıyorsam bu menüyü 50 kiloda ki bir insan yer ancak sabah kahvaltı güzel öğle ara öğün gibi gecmis akşama bir tabak çorbada olsaymış keskeBugun menu
Sabah
1 bardak ceviz suyu
1 bardak ilik su
1 haslanmis yumurta
2 yk beyaz peynir
1 kirmizi kozlenmis biber
1 yesil közlenmiş biber
Dere otu
4 yesil zeytin
2 adetkizarmis form ekmek
Ogle
Bir kase yogurt icine 8 badrm koydum..
Aksam
Buyuk tabak dolusu salata
Haslanmis kiyma 5 yk..
2 lt su 45 dakika yürüyüş ve 45 dakika eliptik ...
Cayiciyorum belki 2 ceviz yerim birazdan...
Menünu beğendim cnm gayet guzelMenum 13.12.2016 Sali
Sabah
2 kk peynirli 2 yumurtali omlet
7 zeytin
1 dlm tb ekmek
3 bardak çay
Öğle
Tavuk döner
1 bardak ayran
Akşam
1 kepce çorba
2 yk pilav
1 yk pilav
2.5 lt su 1 bardak yesilcay 2 bardak finca form cay 6p dk yürüyüş
Hayirli aksamlar kizlar
Sabah 1 kase yoğurt 2 tk chia zerdecal zencefil goji 2 hurma
ara 2 kare bitter
Öğle 2 yumurtalı salata(içinde ceviz ve peynir vardi)1 parça ekmek 2 yk acı biber sos
akşam 1 tabak Yoğurtlu haşlanmış brokoli
ara 1 büyük elma
Ayyy evet beceremedim bi turlu evet 76 kiloyum ara ogun yapamiyorum maalesef biraz corba ekleyeyim menulerime zaten aksam oructan cikmis gibi kendimi kotu hissettim...Of of olmamış cnm ya sen 76 kiloydun yanlış hatırlamıyorsam bu menüyü 50 kiloda ki bir insan yer ancak sabah kahvaltı güzel öğle ara öğün gibi gecmis akşama bir tabak çorbada olsaymış keske
Super menu de spor da guzel. MaasallahBugünkü menum
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
5 tane siyah zeytin
2 tane üçgen peynir
Salatalık maydanoz
1 bardak yeşil çay
Öğle
1 kase bal kabağı çorbası
Yarim tabak tavuk sote
Brokoli karnabahar havuç haşlanmış yarım tabak
Ara
1 bardak yeşil çay
Aksam
1 tabak bal kabağı çorbası
Yarım tabak tavuk sote
Ara
Yarım kase yoğurt
2.5 litre su
3 mil leslie
Bu günüde kaçamazsın bitirdik Allaha şükürdarısı diğer günlere insallah
Vallahi sporuna hay
Vallahi sporuna hayranım cnmşok diyet yapmasaydın yediklerin az olmuş diycektim ama simdilik susuyorum tabi sen cumaya beni gecicegini saniyosun ama yaniliyosun
Hayırlı uğurlu olsun Allah devamını getirsin inşallah doktorcum2 mil Leslie yaptım
Yazinda kendimi buldum :))Vallahi kızlar susayım bilmiş bilmiş konuşmayayım diyorum duruyorum ama buradaki emeklerinizı gördükçe de üzülüyorumşimdi kızlar genel olarak yapılan yanlışlar var ana öğünlerle ara öğünleri karistirmayalim ana öğünü ana öğün gibi ara öğünü ara öğün gibi yiyelim salata ve yoğurtla gecistirmeyelim lütfen aç kalarak kilo verilmez bunuda unutmayalım
Diyete hızlı başlarsak çabuk yoruluruz bütün barutumuzu tek atimda kullanmayalım yolumuzun uzun oldugunu unutmayalim lütfen
Menülerinizi birden degil kilomuzla doğru orantılı olarak yavaş yavaş azaltalımki ilerisine yatırım yapmış olalım kilomuzda duraksamalar olduğunda bu silahımızı kullanabilelim
Tamam spor çok önemli ama biranda bu kadar yuklenmeyelim onuda yavaş yavaş artıralım ikinci silahimizda spor özellikle bunu çok dikkatli kullanmamız gerek bence
Ha şimdi gelelim şu masum kaçamaklara tamam hepimizin arada bir inancı drenci kırilıyor aman boşver diyip yiyoruz bir defadan birşey olmaz diye ama o birgünluk kaçamak bir haftalık emeklerimizi ziyan ediyor sonra aldığımız kiloyu geri verelim derken gidiyor iki haftamız yediğimiz 100 gramlık bir çikolatanın 85 gramı vücudumuzda yag olarak kaliyor bunu düşünerek yiyelim bundan sonra o çikolatalari lutfen
Yani demem oki kizlar çok emek veriyoruz biraz daha dikkat edelim yediğimize ictigimize lütfen bu yaşlar gidiyor birdaha da geri gelmiycek
Ben dürüstçe ve inanarak yapılan her işin başarıya ulaşacağına inanıyorum sizde kendinize inanın lutfen
Evet canım sabah erken uyandım aslında ama tekrar uyumuşumMenün gayet güzel olmuş cnm kahvaltıda olaymış iymis
Uuu supermis cnm iyi vermissin valla insallah yine aynı verirsinŞekerim balım senin menüde on numara beş yıldız
Canım ben geçen regl de de bu diyeti yapmıştım geri gelmeyen 1900 gramım gitmişti şimdide aynı atağı yakalamak istiyorum bundan sonraki her dönemde de yapacam inşallah o kadar çok istiyorum ki zayıflamayı her işimi bırakıp sporu yapıyorum malum çocuklar gelince eş olunca imkansız oluyo hazır şimdi de evdeyim bu fırsatları değerlendiriyorum ama artık hiç bırakmamam lazım sporu inşallah bırakmambide kendime okadar çok kızıyorum ki bu hale gelene kadar nerdeydin diye valla ne ara böyle oldum bilemedim çok kızgınım kendime çok.acıktıkça aynaya bakıyorum yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?