Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlar öğlen yemeğim 1top borani , 3 kaşık nahut yemeği küçümencik ekmek

opmemmiiii yerim yerim yerimmmm ben onuuu...sen nasilsin azerim..nasil kiyafet almayi dusunuyorsun sunnet dugunune???

Canim ben sünnet dügünü yapmiyorum.Yani $öyle bisey yapiyorum.Önce saat 15 te alieler gelicekler salona.Kuran dua falan okunacak.Yemek yenecek,taki olayi iste.Saat 18 de erkekler gidecek ve bayanlara eglence basliycak.Yani vur patlasin cal oynasin bölümünü kadinlarla yapicaz.Kiyafetde hic bilmiyorum valla,nasil bisey lasamki.Yarin bakmaya gidicem.
Ama davetiyeye gercekten moralim bozuldu,gidip gidip bakiyorum

yani mevlud gibi birsey...oda guzel...benim buyuk kardesime annemler mevlud yapmisti.ama kadin erkek bir geliyordu ama ayri oturuyorlardi...kuranli felan oldu..ama kucuk kardesime illa sunnet dugunu istedik..herkesin heveside verde..taktik takistirdik..dugunde kurtlarimizi dokduk

Benimki cok güzel olucak.Ikisi bir arada.Dün cok güldüm.Kuzenim diyorki önce Allah Allah sonra yallah yallah

Yani saat 18 den sonra döktürecez.Hatta belki iki kiyafet alirim.Kuran bölümü icin ayri eglence bölümü icin ayri

Ya napim,canim bunu cekti.Hem ben asla vazgecemem kiz siyah caydanda kahvedende.

tam da doğru söylemiş

ne kadar aldın cnm kaç gram aldım bi de nasıl yapıosun bunu

kilosu 70 tl idi ben 10 TL lik aldım yaklaşık 150 gr oluyo.. valla sanırım içindeki 1 hafta - 10 gün gider.. bildiğin kuru meyve bu aslında, kuru üzüm ile kuru erik arası bir boyda.. aç karnına yiyip üzerine bol su içiyormuşsun.. dünyadaki lif oranı en yüksek meyveymiş, ondan tok tutuyormuş.. ayrıca diyabet hastaları için falan da öneriyorlar, şekeri dengeliyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…