slm kızlar öğlen yemeğim 1top borani , 3 kaşık nahut yemeği küçümencik ekmek
Kirmizim kardesin iyimi?Cok kötü degildir insallah
sukur biraz daha iyi azericim,...ama cok asiri alerjisi oldugu icin...baya gucten dustu cocuk..birde okulda bisikletten dusmus..kafasi sis..Ah bu cocuklar ahh. Allah hepsini korusun..
Gecmis olsun.Öp kardesini benden taraf
afiyet osssuuunn.Ben daha kahvaltimi yeni yaptim.Bide aksam yemegi yerim artik.
opmemmiiii yerim yerim yerimmmm ben onuuu...sen nasilsin azerim..nasil kiyafet almayi dusunuyorsun sunnet dugunune???
bende ıhlamur içiorum
bende ıhlamur içiorum
Canim ben sünnet dügünü yapmiyorum.Yani $öyle bisey yapiyorum.Önce saat 15 te alieler gelicekler salona.Kuran dua falan okunacak.Yemek yenecek,taki olayi iste.Saat 18 de erkekler gidecek ve bayanlara eglence basliycak.Yani vur patlasin cal oynasin bölümünü kadinlarla yapicaz.Kiyafetde hic bilmiyorum valla,nasil bisey lasamki.Yarin bakmaya gidicem.
Ama davetiyeye gercekten moralim bozuldu,gidip gidip bakiyorum
Bende siyah cay iciyorum.Kendime bir caydanlik demledim.
yani mevlud gibi birsey...oda guzel...benim buyuk kardesime annemler mevlud yapmisti.ama kadin erkek bir geliyordu ama ayri oturuyorlardi...kuranli felan oldu..ama kucuk kardesime illa sunnet dugunu istedik..herkesin heveside verde..taktik takistirdik..dugunde kurtlarimizi dokduk
siyah cay sagliga zarali..al bakim eline yesil cayini
yani mevlud gibi birsey...oda guzel...benim buyuk kardesime annemler mevlud yapmisti.ama kadin erkek bir geliyordu ama ayri oturuyorlardi...kuranli felan oldu..ama kucuk kardesime illa sunnet dugunu istedik..herkesin heveside verde..taktik takistirdik..dugunde kurtlarimizi dokduk
Benimki cok güzel olucak.Ikisi bir arada.Dün cok güldüm.Kuzenim diyorki önce Allah Allah sonra yallah yallah
Yani saat 18 den sonra döktürecez.Hatta belki iki kiyafet alirim.Kuran bölümü icin ayri eglence bölümü icin ayri
s.a kizlar yer acin banada bakiim .tampon biraz buyuk her yere park edemiyom kacilin bakiim
geldim geldim...kardesimin kulak testi vardi oraya gittik..garibim dun bisikletten dumus alni davul gibi..babaminda dis meselesi olunca okuldan almak felan butun is bana kaldi glemedim..can cazlarim
ne kadar aldın cnm kaç gram aldım bi de nasıl yapıosun bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?