Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar dünkü menüm
sabah
aç karnına
2 kayısı
limonlu su
1 haşlanmış yumurta
2 kaşıkmlor
5 zeytin
1 dilim ekmek
ara
1 ceviz
2 kayısı
öğlen
3 kepçe karalahana çorbası
1 dilim ekmek
yulaflı yoğurt
ara
ayran
elme
akşam
tutmaç çorbası
1 galete
yoğurt
erken yattığım için ara öğün yapamadım
dün akşam 3 yemek keşığı makarna yedim

Fena bastırdı kar ...

5 dk lık yola gidecem diye 15 dk kar temizledim . Araba tam hamam gibi oldu .. indim :))

Davina gülüm ara öğünlerin yok ya ... öğlende tek çeşit . Hep dediğimiz şeyi nanaca söylemiş N Nana :)

Kilona göre az yediğin için , takıldın 90 a zaten .

Mutlaka salata yoğurt ekle güzelim .. yanına al onları .
Gir bugün markete küçük kutu sütler , öğünlük yoğurtlar,biraz kuru meyve ve eti form tarzı atıştırmalık al.
Her gün at çantana .
Aus abla ricası

burda da kar yağışı başladı hava buz gibi

hasta olacam galiba onun etkisi huzursuzum herşey sanki üstüste geliyor

saydin78 formülü yazmış tubam .. gönülden okunan inşirah kadar kalbe ferahlık veren reçete yok bence de

Bir de aksilikler gelince offf tühhh eee yeter diye gerilince .. ardı arkası kesilmiyor .

Aksiliklerle dalga geçmeye gayret edin biraz .

Ausum yaşanmışların acısını az da olsa hafifletmek, yaşanacakları dualarla karşılamak cok rahatlatıyor beni Huzur buluyorum. Inşirah zor zamanlarda en buyuk yardimcim sukurler olsun Rabbime

Aynen, böyle en fazla 85 gorulur zorla

Bizim bura kar tutmadı ama köyde ve dagda çok, havada buz buz

güzel kahvaltımı yaotım bugün,
yme istegi kaybolsun inşşş 72 leri görmek istiyorummm

Kış kış 73 ler kış kışşş

Gittiler bence masumum daha da gelmeyecekler

Ausum yaşanmışların acısını az da olsa hafifletmek, yaşanacakları dualarla karşılamak cok rahatlatıyor beni Huzur buluyorum. Inşirah zor zamanlarda en buyuk yardimcim sukurler olsun Rabbime

aynen güzellik.
Rabbim duadan ... duaya olan inançtan ayırmasın .

Günaydın günaydın günaydın güzeller Çarşamba yı sel almasın şurda Cuma'ya ne kaldı.bu arada daha hiç tartılmadım böyle oluncada insan bi korkuyo ayol durumlar ne diye.tartılırsamda motivasyonumu bozuyo artı görürsem moralim bozuluyor eksi görürsem sallıyorum böyle heyecanlı oluyor

Ausencia kuzumm aynen öyle 2 yk pilav normalde diger kasik hic yok bubara kafam yerinde degil pek
delicim çok belli oluyor keyifsiz olduğun neyin var ki kuzum inşallah önemli bişey değildir gelip geçer

Günaydınnnn .

Herkes karla kaplı sabaha uyandın mı ?
Hee uyandııı...nerdeee akşam azıcık yağdı sonra fırtına ayaz.anlıycan ayazı bize keyfi size kaldı
Günaydın kizlarrrr
zaman zor geçiyor bu hafta utu yap vs derken oturduğunda saat ,,12 olmustu ve yorgun kalktim yine
Al benden de okadar dün sporuma 1,5 saat ütüde eklendi

teli yaptırdım ama akşam yine bozuldu aksilikler hep ard arda sabah tuniğimi yaktım
Ay canım çok can sıkıcı geldimi üst üste gelir zaten inşirah okumaya fırsat bulamazsan da gezinirken la havle çek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…