Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inş ausum ama bu ara yine bi yeme atagım gelemiyor lesileyede bi başlayamadım ki :
balkondada yürünmüyor buz gibi
masum senin yerinde olayım yürüyüş bandını oturma odasına getiririm biraz idare etsinler canım.benim ilk evde aylarca tv karşısında odada durdu akşamdan akşama binersen kimse ses etmez tabi yerin varsa ve ses problemin yoksa

iki gündür eve gidicne yeme krizlerim oluyor
bir iki lokma atıyorum agzıma
bunalrın büyümesinden korkuyorum , elimde olmuyor bazen nasıl gelişiyor olaylar anlamıyorum
geceye yemeye kadar gidiyor bu atıştrmalar inş bu kez hemen atlatırım
burda olmasam atatamazdım sanırım

Günaydın kizlar
Ben sporsuz adapte olamiyorum ya..
Regle 10.gun.kala.gelen.o.ataklardan.birine.yakalandim
Tam yoluna.sokiyorum regl geliyor off.
Bakalim.bugun.1.daha.aricam 1.yillik.uyelik.icin.

Son düzenleme:

yer yok cnm oturma odasında , ses aşagıya gidemi bilmiyorum evin içind ekullanmaım ama
ben leisle yapcam kışın , daha güzel inceltiyor ahu lesile abla
benim ev çok sıcak kışın soguk sorunum yok sadece çalıştıgım için
gece iş yapıp , grç yatınca ,yoruluyorumm kalkamadım bu hafta ma kesinlikle
başlıycam

Canım sende metabolik çay yap o bu tarz şeylere çok iyi geliyor acıkınca iç ondan bi bardak sonra yemek ye veya atak gelince.sabah onla başlarsan zaten dengeliyo

Zor canım akşam iş bitip yatmayınca sabah kalkmak Allah yardımcınız olsun işten gel ev işi yap bide spora vakit ayırmaya çalış ayıramazsan vicdan azabı çek
Ben çalışıp şöyle bi kaç sene sonra iyi para kazanırsam eve asgari ücretli kadın tutacam sabah 8 akşam 5 bende çalışsın evi benden iyi temizler

Kuzucum iyi misin ? Neyin var tatlım zeytin gözlüm benim
Sarii papatyamm canimsinn benimm iyiyimde ruhum aklim beynim bir tuhafim ne kadar tvde izlemesemm beni cok etkiledi bazi olaylar kiyamaiyorum analari düşündükçe yada eslerii icim icime sigmiyor

hayırlı sabahlar güzeller
Gerçi öğlen olmuş ama ben yeni kahvaltı yapabildim.

DelyDoly malesef hepimizin moraller yerde. Hem kendi şehitlerimiz hem zulum altındaki insanlar, soğuklar, açlıklar hepsi yüreğime oturmuş durumda. Çokça tövbe ve dua etmek gerekiyor İnsanlığın kötülüğü, zulmu aştı, taştı Allah affetsin bizleri, halkımızı, diğer ülkelerin halkını korusun.

kız valla mali müşavirer iyi kazanıyor en mantıklısı iyi kazanıyorsan eve bi bayan almak
ama ben okadar kazanamıyorum henüzz

Kan tahlili sonucum 9 ay öncesine göre güzel cıktı.
Kolestrol düşmüş, normale dönmüş
Şeker düşmüş ama hala yüksek/ son 3 aya bakılacak
ferritin 3ten 4 e çıkmış Son 6 aydır yediğim çiğ bademin haddi hesabı yok, sahte mi yediklerimiz anlamıyorum

Aynennn canimm insan hangi birine yanacagini sasiriyor resmen ve bol boll şükretmek lazimm düşününce off zorr yaaa Allahim merhamet eglesinn ve insallahh artik dursun...

Ahu060812 canimm su en son yaşanılan olaylar ne kadar tv de izlemesemm benii derinden yaraladii sevinemiyorum hersey dogalmis gibi davranamiyorum bilmiyorumm nedense benii cok etkiledii..yoksa hayatimda hersey yolunda
Aynen canım o yaramız kanıyor kanıyor bende çok etkilendim Yen'i izledim videoları çok acı insan yaşarken hayatını vicdan azabı çekiyor moralimiz yükselemedi ki bu hafta Allah yardımcıları olsun duadan başka yapabildiğimiz bişey yok

Aynenn kuzummm bende bol boll dua ediyorum ve şükür elden bir sey gelmiyor duadan baskaa

elma , tarçın flan mı vardı neydi o çay
Ben evde ne varsa koyuyorum yeşil elma yeşil çay zencefil zerdeçal çubuk tarçın karabiber biberiye kaynar su koyup 10 dk demliyorum şişeye koyup içiyorum.tam tarif net de vardır.

İş hayatına atılırsam bende iyi kazanacam da bi başlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…