- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
al benden de okadar sosyal medyayı bi açıyorum kendime zor geliyorum.@Ahu060812 canimm su en son yaşanılan olaylar ne kadar tv de izlemesemm benii derinden yaraladii sevinemiyorum hersey dogalmis gibi davranamiyorum bilmiyorumm nedense benii cok etkiledii..yoksa hayatimda hersey yolunda
Haklisin bitanem cok etkileniyorum ben de kuzumSarii papatyamm canimsinn benimm iyiyimde ruhum aklim beynim bir tuhafim ne kadar tvde izlemesemm beni cok etkiledi bazi olaylar kiyamaiyorum analari düşündükçe yada eslerii icim icime sigmiyor
Ben evde ne varsa koyuyorum yeşil elma yeşil çay zencefil zerdeçal çubuk tarçın karabiber biberiye kaynar su koyup 10 dk demliyorum şişeye koyup içiyorum.tam tarif net de vardır.
İş hayatına atılırsam bende iyi kazanacam da bi başlasam
Cok severim ya kardan adamı, kar topu oynamayiHiç ıskalamam iyi nişancıyımdır da ha
inş ausum ama bu ara yine bi yeme atagım gelemiyor lesileyede bi başlayamadım ki:
balkondada yürünmüyor buz gibi
Günaydın günaydın günaydın güzeller Çarşamba yı sel almasın şurda Cuma'ya ne kaldı.bu arada daha hiç tartılmadım böyle oluncada insan bi korkuyo ayol durumlar ne diye.tartılırsamda motivasyonumu bozuyo artı görürsem moralim bozuluyor eksi görürsem sallıyorum böyle heyecanlı oluyor
delicim çok belli oluyor keyifsiz olduğun neyin var ki kuzum inşallah önemli bişey değildir gelip geçer
Hee uyandııı...nerdeee akşam azıcık yağdı sonra fırtına ayaz.anlıycan ayazı bize keyfi size kaldı
Al benden de okadar dün sporuma 1,5 saat ütüde eklendi
Ay canım çok can sıkıcı geldimi üst üste gelir zaten inşirah okumaya fırsat bulamazsan da gezinirken la havle çek canım
Ayyy yok ben oynayamam, yağlarım eridi ya düşüyorum
iki gündür eve gidicne yeme krizlerim oluyor
bir iki lokma atıyorum agzıma
bunalrın büyümesinden korkuyorum , elimde olmuyor bazen nasıl gelişiyor olaylar anlamıyorum
geceye yemeye kadar gidiyor bu atıştrmalar inş bu kez hemen atlatırım
burda olmasam atatamazdım sanırım
Günaydın kizlar
Ben sporsuz adapte olamiyorum ya..
Regle 10.gun.kala.gelen.o.ataklardan.birine.yakalandim
Tam yoluna.sokiyorum regl geliyor off.
Bakalim.bugun.1.daha.aricam 1.yillik.uyelik.icin.
@Ahu060812 canimm su en son yaşanılan olaylar ne kadar tv de izlemesemm benii derinden yaraladii sevinemiyorum hersey dogalmis gibi davranamiyorum bilmiyorumm nedense benii cok etkiledii..yoksa hayatimda hersey yolunda
ferritin 3den 4 e miKan tahlili sonucum 9 ay öncesine göre güzel cıktı.
Kolestrol düşmüş, normale dönmüş
Şeker düşmüş ama hala yüksek/ son 3 aya bakılacak
ferritin 3ten 4 e çıkmışSon 6 aydır yediğim çiğ bademin haddi hesabı yok, sahte mi yediklerimiz anlamıyorum
bi yanım halepde diğer yanım evde azcık bi taraf burda zerremde işde.
Yooo ben öyle mi dedimSeninkiler eridi dee bizimkiler kalıp mı tuttu hanımmmmmm
Omursun sen cansinn yaa dedigin gibii yapmalı haklisinnn birtanemYooo ben öyle mi dedimiç yağı olmuştur iç yağı
Kizzz hastaa olursum vede meton. Iyiice yavaslarr vucut akilli depolamaya baslsr yee bence zorda olsaa nutiiii gondereyimm mii snaaa birtanemsabah hiççbişey yiyesim gelmedi 2 hurma varmıs cantamda markete girdim baktım baktım çıktım hurma ve badem yedim anca saat 10 gibi.
Yooo ben öyle mi dedimiç yağı olmuştur iç yağı
A ha hiç beceremem .
Sağ atayım desem sola gider ... ama bende çok severim :) keklik gibi avlanırım hep
Kız yürüme zaten balkonda donup hasta olma .
Leslie yap sen ... yap hatta beni de al yanına.
Benim spor salonu işi kaldı . Geçen gittiğim salon yeni ... pek afilli ... kadınlara özel ... en cazip kısmı da yusufun okulu ile karşılıklı . Amaaaa 350 tl aylık dediyuhhh dedim.
Eşim senelik 800 veriyor bu aylık 350.
Bi yer daha biraz uzak ama ona da bi fiyat sorayım.
Diğerleri karma salon bana uymaz .
Günaydın fıstığım
Spor duayenim ol ahuuu ... dürt beniii.
Herkesi dürttt .
Seninkiler eridi dee bizimkiler kalıp mı tuttu hanımmmmmm
Dün kahvaltı yapmadın ondan oldu .
Bugün olmaz gör bak o istek.
Bende arayıştayım sherry .
Regl krizlerin için güzel diyet atıştırmalık tarifler var ... onları dene.
Gülüm ya ... bende takibi bıraktım . Video , foto , haber etkisinden çıkamıyorum . Böyle de 3 maymun oynar gibi uzak kalmak ne kadar doğru bilemem de ..
sarelle veya t.banada tercihimdir.ıyyy nutide palm yagı var.Kizzz hastaa olursum vede meton. Iyiice yavaslarr vucut akilli depolamaya baslsr yee bence zorda olsaa nutiiii gondereyimm mii snaaa birtanem
Omursun sen cansinn yaa dedigin gibii yapmalı haklisinnn birtanem
Doktor mu dedi normal aralık 1-13 diyeYaş tahtaya bastınnnn ... daha yeni ölçüm yaptırdım .
İç yağlama referans değerleri 1-13 normal ... benim 5 ...geçen sene 9 muş .
Tamammm sana torku verelimm bebekimmm kızz yanlız benim malum dönemm yaklaşıyoo kuduruk gibi tatlıı istiyoomm bennn pastahane var karşımdaa hergün gidip gidippp geliyorum kapıyasarelle veya t.banada tercihimdir.ıyyy nutide palm yagı var.
aman kuzum sakın ha,hemen bi market bul incir mi alırsın kurukayısımı yoksa hurmamı,yanında da tarcınlı süt.biliyorsun sen regl ben regl,ben arada yiyorum.Tamammm sana torku verelimm bebekimmm kızz yanlız benim malum dönemm yaklaşıyoo kuduruk gibi tatlıı istiyoomm bennn pastahane var karşımdaa hergün gidip gidippp geliyorum kapıya
Aaa ne olakı birşeye alerji olabilirsin dahada ilerlerse hemen acile git ihmal etme doktorunuza bi sor kelebekolacam a o bilirkızlar herkese günaydın. az önce kahvaltı ederken dudağımda bir şişlik hissettim. kahvaltı sonrasında dudağım 5 katına çıktı. üst dudağım. bir uçuk belirtisi de yok. daha önce yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?