Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aaa kelebekolacam bana yardım et:) az önce kahvaltı ederken dudağımda bir şişlik hissettim. kahvaltı sonrasında dudağım 5 katına çıktı. üst dudağım. bir uçuk belirtisi de yok.

aaa kelebekolacam bana yardım et:) az önce kahvaltı ederken dudağımda bir şişlik hissettim. kahvaltı sonrasında dudağım 5 katına çıktı. üst dudağım. bir uçuk belirtisi de yok.
sadece üst dudak mı kahvaltı öncesi yokmuydu,kahvaltıda ne yiyodun?

Yaaa dimii piss kuzummm onlarrr yemeyeyimm dimiiiii valla conta yakmammm yakındır zatii depresif hallerdeyim 1 koca pastaa yirinn gibiiii

Yaaa dimii piss kuzummm onlarrr yemeyeyimm dimiiiii valla conta yakmammm yakındır zatii depresif hallerdeyim 1 koca pastaa yirinn gibiiii
ozaman bende seni bulu yirim, betüle sor walla gelir bulurum seni.dely senin adın ama deli benim ruhum.

sadece üst dudak mı kahvaltı öncesi yokmuydu,kahvaltıda ne yiyodun?

sadece üst dudak durmadan şişiyor. kahvaltıdan önce hiç birşey yoktu. yemek yerken hafif hissettim önemsemedim birden kocaman oldu. kahvaltıda her zaman yediğim salatalık yumurta peynir wasa kırmzı biber kekik zeytin yağı yedim. şu an daha da çok şişti.

bence bekleme bi acile vs git allerjiktir muhtemelen.bi iğne vs yaparlar.

Wuhuuu çılgınn dohtorummm benimm gell kızzz donas ısmarlarım sana çiböre felann
yoookkkk donas monas .ben hayatımda 1 kere hamburger onuda meraktan yemiş adamım,2 kere dürüm yedim,dışarda yemeyi hiççç sevmem.
benim kilomunda sebebi hep lise yılları yanlış beslenme ve genetik.yoksa genel olarak sağlıklıyım.

Evet ausum bari spor yapayim. Ben.oldum olasi.azar azar kilo.veririm.sabirsizim.da moralim.cabuk.bozuluyor
1.de.ne zaman.tam.diyet.duzenine.girsem.sutum.azazaliyor.
Bol.su.icin.diyorlar yetmiyor iste
Kizimi.sütten kesemem.ya kiyamiyorum
Bari.sporla.dengeleim en aziindan.yuzerim yururum. Agir spor.yasak. birde salonda.olcum cihazi.var oradan.takip.ederim.
Kizimla fotolarda ananesi.gibi.durmaktan bıktım hele.profilden.fotolarda berbat 1.gidi.cikiyor

Ayrica bende uzun.suredir haber.izlemem
Acikli.haberlere.bakmiyorum
Sehit.cenazesi,.afetler ölen bebekler.
Çünkü caresizim bisi.gelmiyor.elimden
Sonra.geceleri aklima geliyor ağlıyorum
Bende.izlemiyorum baska.carem.yok.napiyim

canim aksamki yediklerin yerine bi kase corba ve yogurt yeseydin keske bu sekilde cok fazla olmus.tatli krizlerini bal kaymak yerine kuru meyveyle gecistir bence.
bugun daha fikkat ederiz ins
Tamam canım aksam sacmaladim . afedersin çıkardım zaten midem berbat olmuştu . bitti bal kaymak almicam yeniden .

Aaa olur valla bi sor canım en azından tavsiye de bulunurlar

Aslinda evde cubuk tarçın da var suya atıp o suyu içiyorduk galiba dimi. tamam kalkiyim birazdan yapiyim . Neyse kar kardır az önce gene cisli tatlılar yedim ama napiyim

canım her zaman yediğin şeyler alerji yapmaz diye bişey YOk heran birşeye alerji gelişebilir senin durumunda alerji belirtisi gibi elinin altında yok mu bi antihistaminik hap şurup bi içiver veya acile git bencede geçmiş olsun

Aslinda evde cubuk tarçın da var suya atıp o suyu içiyorduk galiba dimi. tamam kalkiyim birazdan yapiyim . Neyse kar kardır az önce gene cisli tatlılar yedim ama napiyim
Vero çubuk tarçın zencefil 4 karabiber yeşil elma üzerine kaynar su dökülüp demleniyor regl krizleri tatlı krizleri iştah patlaması hepsine iyi geliyo ben içine yeşil çay karanfil zerdeçal biberiye ne bulursam katıyorum da sen emziriyon ya onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…