sadece üst dudak mı kahvaltı öncesi yokmuydu,kahvaltıda ne yiyodun?aaakelebekolacam bana yardım et:) az önce kahvaltı ederken dudağımda bir şişlik hissettim. kahvaltı sonrasında dudağım 5 katına çıktı. üst dudağım. bir uçuk belirtisi de yok.
Yaaa dimii piss kuzummm onlarrr yemeyeyimm dimiiiii valla conta yakmammm yakındıraman kuzum sakın ha,hemen bi market bul incir mi alırsın kurukayısımı yoksa hurmamı,yanında da tarcınlı süt.biliyorsun sen regl ben regl,ben arada yiyorum.
o pastacı içine böcek katmış ben duydum ıyyy düşünsene örümcek ayagı sinek kulagı var onlarda.
ozaman bende seni bulu yirim, betüle sor walla gelir bulurum seni.dely senin adın ama deli benim ruhum.Yaaa dimii piss kuzummm onlarrr yemeyeyimm dimiiiii valla conta yakmammm yakındırzatii depresif hallerdeyim 1 koca pastaa yirinn gibiiii
sadece üst dudak mı kahvaltı öncesi yokmuydu,kahvaltıda ne yiyodun?
Kızz bir gıdaya karşı alerjin mi var ki yada ilaç içtin miiiaaakelebekolacam bana yardım et:) az önce kahvaltı ederken dudağımda bir şişlik hissettim. kahvaltı sonrasında dudağım 5 katına çıktı. üst dudağım. bir uçuk belirtisi de yok.
bence bekleme bi acile vs git allerjiktir muhtemelen.bi iğne vs yaparlar.sadece üst dudak durmadan şişiyor. kahvaltıdan önce hiç birşey yoktu. yemek yerken hafif hissettim önemsemedim birden kocaman oldu. kahvaltıda her zaman yediğim salatalık yumurta peynir wasa kırmzı biber kekik zeytin yağı yedim. şu an daha da çok şişti.
Wuhuuu çılgınn dohtorummm benimm gell kızzz donas ısmarlarım sana çiböre felannozaman bende seni bulu yirim, betüle sor walla gelir bulurum seni.dely senin adın ama deli benim ruhum.
yoookkkk donas monas .ben hayatımda 1 kere hamburger onuda meraktan yemiş adamım,2 kere dürüm yedim,dışarda yemeyi hiççç sevmem.Wuhuuu çılgınn dohtorummm benimm gell kızzz donas ısmarlarım sana çiböre felann
Evet ausum bari spor yapayim. Ben.oldum olasi.azar azar kilo.veririm.sabirsizim.da moralim.cabuk.bozuluyorA ha hiç beceremem .
Sağ atayım desem sola gider ... ama bende çok severim :) keklik gibi avlanırım hep
Kız yürüme zaten balkonda donup hasta olma .
Leslie yap sen ... yap hatta beni de al yanına.
Benim spor salonu işi kaldı . Geçen gittiğim salon yeni ... pek afilli ... kadınlara özel ... en cazip kısmı da yusufun okulu ile karşılıklı . Amaaaa 350 tl aylık dediyuhhh dedim.
Eşim senelik 800 veriyor bu aylık 350.
Bi yer daha biraz uzak ama ona da bi fiyat sorayım.
Diğerleri karma salon bana uymaz .
Günaydın fıstığım
Spor duayenim ol ahuuu ... dürt beniii.
Herkesi dürttt .
Seninkiler eridi dee bizimkiler kalıp mı tuttu hanımmmmmm
Dün kahvaltı yapmadın ondan oldu .
Bugün olmaz gör bak o istek.
Bende arayıştayım sherry .
Regl krizlerin için güzel diyet atıştırmalık tarifler var ... onları dene.
Gülüm ya ... bende takibi bıraktım . Video , foto , haber etkisinden çıkamıyorum . Böyle de 3 maymun oynar gibi uzak kalmak ne kadar doğru bilemem de ..
Tamam canım aksam sacmaladim . afedersin çıkardım zaten midem berbat olmuştu . bitti bal kaymak almicam yeniden .canim aksamki yediklerin yerine bi kase corba ve yogurt yeseydin keske bu sekilde cok fazla olmus.tatli krizlerini bal kaymak yerine kuru meyveyle gecistir bence.
bugun daha fikkat ederiz ins
Aaa olur valla bi sor canım en azından tavsiye de bulunurlaraynen tarçın , zencefil zaten başlı başına bir etki yapıyor evdede var hepsi epeydir yapmıyorum
bugün gidince demeleyim bari saol cnm
ahu biim burada mali müşavirler var
sen şimdi iş ögrenmek istiyorsun dimi ? tecrüben yok bi konuşayım senin için yapabilecekleri bişiy varmı
Ay bana da hatirlativer suyu yaahubu ay ödemim geçmedi bacakalrım fosur fosur
bu iki gün bol yeşil çay , su ve akşam karışım yapıp içeyimki
ödem gitsin
suyu 3 lt tamamlamaya çalışıyorum ..
Aslinda evde cubuk tarçın da var suya atıp o suyu içiyorduk galiba dimi. tamam kalkiyim birazdan yapiyim . Neyse kar kardır az önce gene cisli tatlılar yedim ama napiyimCanım metabolik çayı benim hatırım için bi dene gerçekten sen farkında olmadan tatlı krizlerinin geçtiğini göreceksin hem hasta olmayacaksın hem sütün artacak emzirdiğin için kullanılmaması gerekenler varsa tarifinde çıkart bi bak derim
Kar olucak %80 de okullar tatil olmasa bari
canım her zaman yediğin şeyler alerji yapmaz diye bişey YOk heran birşeye alerji gelişebilir senin durumunda alerji belirtisi gibi elinin altında yok mu bi antihistaminik hap şurup bi içiver veya acile git bencede geçmiş olsunkızlar herkese günaydın. az önce kahvaltı ederken dudağımda bir şişlik hissettim. kahvaltı sonrasında dudağım 5 katına çıktı. üst dudağım. bir uçuk belirtisi de yok. daha önce yaşayan var mı?
Vero çubuk tarçın zencefil 4 karabiber yeşil elma üzerine kaynar su dökülüp demleniyor regl krizleri tatlı krizleri iştah patlaması hepsine iyi geliyo ben içine yeşil çay karanfil zerdeçal biberiye ne bulursam katıyorum da sen emziriyon ya onu bilmiyorumAslinda evde cubuk tarçın da var suya atıp o suyu içiyorduk galiba dimi. tamam kalkiyim birazdan yapiyim . Neyse kar kardır az önce gene cisli tatlılar yedim ama napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?