Aslinda evde cubuk tarçın da var suya atıp o suyu içiyorduk galiba dimi. tamam kalkiyim birazdan yapiyim . Neyse kar kardır az önce gene cisli tatlılar yedim ama napiyim
canim ben iki haftadir baslaadim cok ii oluyor
yok is yerinde norml suya tarcin atip gunde 2 lt burda iciyorum. benim ictigim karisim degil sadce cubuk tarcinli su
mimu88 canım gelişmelerden haberdar et.
uçuk diycem ama degil demişsin geçmiş olsun bi dr git acil mumişşş
canım her zaman yediğin şeyler alerji yapmaz diye bişey YOk heran birşeye alerji gelişebilir senin durumunda alerji belirtisi gibi elinin altında yok mu bi antihistaminik hap şurup bi içiver veya acile git bencede geçmiş olsun
gecmis olsun canimHastaneye geldim kızlar bi çok iğne ve serum taktılar. Alerji dediler serum bitince cildiye görecek
Hastaneye geldim kızlar bi çok iğne ve serum taktılar. Alerji dediler serum bitince cildiye görecek
Çok geçmiş olsun tatlım ayrıntılı bir test yaptır bakalım neye alerjin var Allah korusun nefes borun falan tıkanır kendine dikkat etHastaneye geldim kızlar bi çok iğne ve serum taktılar. Alerji dediler serum bitince cildiye görecek
Gecmis olsun canim. Allah sifalar versinHastaneye geldim kızlar bi çok iğne ve serum taktılar. Alerji dediler serum bitince cildiye görecek
aynen öyle dışarda kar olmasına rağmen çıktım gezdim biraz açıldım telim yarına kaldıGünaydın günaydın günaydın güzeller Çarşamba yı sel almasın şurda Cuma'ya ne kaldı.bu arada daha hiç tartılmadım böyle oluncada insan bi korkuyo ayol durumlar ne diye.tartılırsamda motivasyonumu bozuyo artı görürsem moralim bozuluyor eksi görürsem sallıyorum böyle heyecanlı oluyor
delicim çok belli oluyor keyifsiz olduğun neyin var ki kuzum inşallah önemli bişey değildir gelip geçer
Hee uyandııı...nerdeee akşam azıcık yağdı sonra fırtına ayaz.anlıycan ayazı bize keyfi size kaldı
Al benden de okadar dün sporuma 1,5 saat ütüde eklendi
Ay canım çok can sıkıcı geldimi üst üste gelir zaten inşirah okumaya fırsat bulamazsan da gezinirken la havle çek canım
Doktor mu dedi normal aralık 1-13 diye
Benim de ilk başta(98 kg iken) iç yaglanmam 9 du . Bana çok kötü demişti. En son 3 tü, 1 e dusurmek lazım demişti doktorum hâlâ baktirmadim
Evet ausum bari spor yapayim. Ben.oldum olasi.azar azar kilo.veririm.sabirsizim.da moralim.cabuk.bozuluyor
1.de.ne zaman.tam.diyet.duzenine.girsem.sutum.azazaliyor.
Bol.su.icin.diyorlar yetmiyor iste
Kizimi.sütten kesemem.ya kiyamiyorum
Bari.sporla.dengeleim en aziindan.yuzerim yururum. Agir spor.yasak. birde salonda.olcum cihazi.var oradan.takip.ederim.
Kizimla fotolarda ananesi.gibi.durmaktan bıktım hele.profilden.fotolarda berbat 1.gidi.cikiyor
Ayrica bende uzun.suredir haber.izlemem
Acikli.haberlere.bakmiyorum
Sehit.cenazesi,.afetler ölen bebekler.
Çünkü caresizim bisi.gelmiyor.elimden
Sonra.geceleri aklima geliyor ağlıyorum
Bende.izlemiyorum baska.carem.yok.napiyim
Kızlar şu anda yürüşe çıkıyorum gelince de üstüne eliptik ve egzersizlerimi yapacağım sizi dürtmesi için söylüyorum duydunmu kaptanımmmAusencia
Hastaneye geldim kızlar bi çok iğne ve serum taktılar. Alerji dediler serum bitince cildiye görecek
Kız ablam sen benden buyuksun iç yağ oranının büyük olmasi da normalPehhhh insanda iki keyif bırakma emiii ... ne güzel iç yağlanmam yok diyorum bende .
Yok dr demedi .
Ölçüm kağıdındaki referans değerler.
Kız ablam sen benden buyuksun iç yağ oranının büyük olmasi da normal
Ben en son nisanda baktırmıştım 25 yaşındayken yani şubatta 26 olayım yine baktiririm belki bu sefer 2 iyi derler. Yisa o 1 yağ neyi ısıtacak neyi koruyacak
ben fırt diye çekiyodum.aç karna daha etkili çünkü bence sabah kalkınca cek bi fırt sonra kahvaltını hazırlarken zaman gecer zira aç karna demek karnı aç demek değil.merhaba herkese ,
bu gün b12 iğne günümdü gittim iğnemi yaptırdım birde d vitamini ampul aldım çükü dr bana d vitaminin düşük demişti ekmeğe sürülüp öyle yeniliyormuş peki kızlar bunu aç karnına mı yapsam yoksa gece yatarken yiyip yatsam...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?