Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sa
nette okudum ağır gelir falan diye yazıyordu hatta iğne daha iyi olur deniliyordu... acaba bu b12 yada d vitamini kilo yapar mı iştah açar mı kiii ???

Şimdi evde olup ve müsait olan kızlar ne yapıyoruz bütün işi gücü bırakıp sporumuza başlıyoruz zira sporda namaz gibi vaktinde yapılır Çünkü sporunda şeytanları vardır "aman akşama kadar yoruldun yaptığın ev işleri sana spor olur Dur şu işleri de yapıyım bitirince başlarım Veya bugün dursun da yarın başlarım şişerim falan kilom fazla görünür " gibi sürekli vesvese verir akşam oluncada Üstünüze öküzü oturttur kolunuz bacağınız kalkmaz
kısacası arkadaşlar ev işleri bitmez siz önce sporunuzu yapın kalırsa evişi kalsın bir daha bu dünyaya gelmeyeceğiz

Yürü be idolumsun kim tutar seni şu sipayi bir uyutayim bende yapıcam insallah

Ya kızlar ben bugün tartildim sinirlerim bozuldu kilo vermem durdu bu hafta gram veremedim daha hiç kaçamak yapmamama rağmen bide 200 gram almisim sporda yapiyorum şu insulin drenci öldürüyor beni eskiden olsa patır patır giderdi uff uff

kız tartılmayın valla can sıkıcı oluyo Cuma'ları tartıl sadece bak gör Cuma'ya eksi çıkacaksın Sende iç metabolik çaydan

Canım bendede şiddetli insülin direnci çıktı dr ilaç verdi hergün onu kansızlık ilaçı yaz dı kullanıyorum tedavi olmazssak ilaçla diyette zor veririz
Tahlillerinde çıkrıtsa niye ikaç vermedik i

aynen tarif ettiğin gibi oluyor ben bugun izin verdim kendime spor konusunda kaslarım ağrıyor ...yarın devam ederim ...valla ev işini bırakınca alıp başını gidiyor haklısın ev işini sonraya bırakmak lazım ama olmuyor öğlen yemek bekleyen eş...evin toparlanması lazım 3 kişi nasıl bu evi dağıtıyoruz hergün anlamıyorum .dün o kadar spordan sonra kendime yemek yaptım eşime dedim ki vallaha yemek yok öğle yedin bitirdin ister kahvaltı yap istersen al gel dedim....eşim diyor kii oooo spora başladın evi ihmal ediyorsun diyor dedim anca yetişiyorum ) birde sınavlar yaklşatı ikinci ünv olarak açık öğretim sosyoloji okuyorum birde çalışmam lazım lazım bakalım 6 dersten biri zayıf gelmiş diğerleri 50 puanın üstünde inşallah bitiririm gerçi acalem yok ne zaman biterse bitsin ))

merhaba herkese
Ausencia abla annem çok rahatsız bilgisayarı açma fırsatım bile olmadı hiç şükür bugün daha iyi bende daha iyiyim düğün hazırlığı düğün telaşı şimdide böyle kaç haftadır adapte olamıyorum o kadar huzursuz ve mutsuzum ki , listeyi olumsuz etkilemekte hiç istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…