- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
nette okudum ağır gelir falan diye yazıyordu hatta iğne daha iyi olur deniliyordu... acaba bu b12 yada d vitamini kilo yapar mı iştah açar mı kiii ???ben fırt diye çekiyodum.aç karna daha etkili çünkü bence sabah kalkınca cek bi fırt sonra kahvaltını hazırlarken zaman gecer zira aç karna demek karnı aç demek değil.
2 saat öncesine ve yarım saat sonrasına kadar bişey yememiş olmak demek.
Aaaaaa sen 25 din di miiii
Sana 3 çok tabiii ....
Beni 5 ancak keser
Aaaaaa sen 25 din di miiii
Sana 3 çok tabiii ....
Beni 5 ancak keser
Geçmiş olsun cnmHastaneye geldim kızlar bi çok iğne ve serum taktılar. Alerji dediler serum bitince cildiye görecek
Yürü be idolumsun kim tutar seniŞimdi evde olup ve müsait olan kızlar ne yapıyoruz bütün işi gücü bırakıp sporumuza başlıyoruz zira sporda namaz gibi vaktinde yapılır Çünkü sporunda şeytanları vardır "aman akşama kadar yoruldun yaptığın ev işleri sana spor olur Dur şu işleri de yapıyım bitirince başlarım Veya bugün dursun da yarın başlarım şişerim falan kilom fazla görünür " gibi sürekli vesvese verir akşam oluncada Üstünüze öküzü oturttur kolunuz bacağınız kalkmaz
kısacası arkadaşlar ev işleri bitmez siz önce sporunuzu yapın kalırsa evişi kalsın bir daha bu dünyaya gelmeyeceğiz
Kuzum sen yarın evden salatanı götür bide yoğurt çorba ve götürdüklerini yeoyşşş yarın ki menüye bak; karışık kızartma,tavuk çorbası , içecekk
Yürü Senide kimse tutamaz şekeriiiimYürü be idolumsun kim tutar senişu sipayi bir uyutayim bende yapıcam insallah
kız tartılmayın valla can sıkıcı oluyo Cuma'ları tartıl sadece bak gör Cuma'ya eksi çıkacaksın Sende iç metabolik çaydanYa kızlar ben bugün tartildim sinirlerim bozuldu kilo vermem durdu bu hafta gram veremedim daha hiç kaçamak yapmamama rağmen bide 200 gram almisim sporda yapiyorum şu insulin drenci öldürüyor beni eskiden olsa patır patır giderdi uff uff
Ya kızlar ben bugün tartildim sinirlerim bozuldu kilo vermem durdu bu hafta gram veremedim daha hiç kaçamak yapmamama rağmen bide 200 gram almisim sporda yapiyorum şu insulin drenci öldürüyor beni eskiden olsa patır patır giderdi uff uff
kız tartılmayın valla can sıkıcı oluyo Cuma'ları tartıl sadece bak gör Cuma'ya eksi çıkacaksın Sende iç metabolik çaydan
aynen tarif ettiğin gibi oluyorŞimdi evde olup ve müsait olan kızlar ne yapıyoruz bütün işi gücü bırakıp sporumuza başlıyoruz zira sporda namaz gibi vaktinde yapılır Çünkü sporunda şeytanları vardır "aman akşama kadar yoruldun yaptığın ev işleri sana spor olur Dur şu işleri de yapıyım bitirince başlarım Veya bugün dursun da yarın başlarım şişerim falan kilom fazla görünür " gibi sürekli vesvese verir akşam oluncada Üstünüze öküzü oturttur kolunuz bacağınız kalkmaz
kısacası arkadaşlar ev işleri bitmez siz önce sporunuzu yapın kalırsa evişi kalsın bir daha bu dünyaya gelmeyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?