Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ufff bende akıl kalmadı pazar bi bluz aldım eve geldim etiket m beden kendi s
Ptesi değiştirdim bi geldim defolu
Salı değiştirdim bi baktım yakası sarkık
Hep öğle arası koştur koştur
Bugün son kez değiştirdim bi geldim ASM ye kazak yok.
Gulsemmi aglasammi

gecmis olsun canim

çok teşekkür ederim canım

geçmiş olsun cnmmm

çok teşekkür ederim canım

Gecmis olsun canim. Allah sifalar versin

amin inşallah çok teşekkür ederim.

tahlil yapmadılar kocaman bir serum ve bi dünya iğne yaptılar. birşeyler birşeyleri tetiklemiş olabilir dedi doktor. bir de reaksiyon gösterme durumunda içilecek ilaç verdi. Ama resmen botox yaptırsam nasıl olurumu gördüm ki dudaklarım normalde de bayaa kalındır burnuma değdi. çok teşekkür ederim kaptanım

Geçmiş olsun cnm

çok teşekkür ederim canım.

çok teşekkürler canım

kızım kazak seni istememiş

ahahahaha kız güldümm kazak nerde hay allah, ay kahkaha attımmmm

aaa kelebekolacam bana yardım et:) az önce kahvaltı ederken dudağımda bir şişlik hissettim. kahvaltı sonrasında dudağım 5 katına çıktı. üst dudağım. bir uçuk belirtisi de yok.
Çok geçmiş olsun canım.
ayyyy benimde 2010 yılında başıma geldi böyle bir şey. Bir gün önce akşam mandalina yerken dudağım kaşındı, sabah bir uyandım hayatımda gördüğüm en büyük dudaklar burnumun altında duruyordu Korkunçtu. Dr iki kere ayrı ayrı virüs tedavisi uyguladı herhangi bir herbes/ uçuk belirtisi olmamasına rağmen. Sonra kendinden geçti elhamdulillah

Ahuuuum masallah enerjin antebe kadar geliyor

Valla canım ben sporu tercih ettim benim ev müstakil 3 katlı ve her yerini kullanıyoruz hatta bir katta aşağıda Bodrum var ben orayı bile kullanıyorum spor yaparken ,evde beş kişiyiz ,eşim inşaat işiyle uğraştığı için sürekli onun ve bebelerin çamaşırları,bendede azıcık ihmal olsun dırdır eden eş ,çocukların sabah kahvaltısı okul ödevleri akşam yemekleri hepsi bende herşeyin merkezi ben ama ben nerdeyim hiç biyerde o yüzden ben kendimi seçtim hepsine kulağımı tıkadım yapacam sporumu arkadaş günde 2 saat kendime ayırmışım çok mu.artık Yen'i sloganım çok da tın tın çok da fifi

ahu 3 katlımı nasıl yetişiyorusn temziligee yaaaa

Cok haklisin insan kendine zaman ayirmali kendimizi ihmal ediyiruz..benimde evim dublex ama valla ben ust kati sadece spor olarak kullanıyorum...alt kata anca yetisiyorum...benim bir kizim var ama cook dağıtıyor evi topla topla bitmiyor her yer oyuncak...kizim hadi topla diyorum anne belim cok agriyor sen topla diyor sıpa:))) ben esime bazen diyorum askim hadi bunu sen yap benim belim ağrıyor diyorum cadi benden ogrenmis ))

Sıpaya bak hele
Bütün çocuklar aynı valla hepsi bizden uyanık ben çocuklara omega 3 aldım geçen veriyorum eşim diyo ki çok içirme sen bunlara sonra seni kandırırlar diyo valla doğru diyon dedim

Gülelim napalım. Direk mağazadan çıktım ASM ye geçtim mesafe uzun yürüdüm tek hatırladığım arada telim çaldı ona baktım o ara yere mi bıraktım bilemiyorum ya 3 gündür o kazak için yürüyorum bari gr gitse eve geldim aynı rakam
Aaa bi ara Donas mi ne ına bakarken açlıktan poşeti düşürmus olmayım. Netten aynı mağazadan 2 ayrı pantolon aldım ikiside 42 biri oldu diğeri bırak olmayı düzen yukarı çıkmam Allah çıkmam dedi.
Ay nedir bugün bu kıyafetlerden çektiğim.

kahvaltı
1 kepekli etimek
6 zeytin
1 yumurta
1 ceviz (ıslattıgım cevzi yedim)
peynir
biber-maydanoz

öglen
büyük tabak kıymalı karnıbahar
yogurt
5 biber turşusu acı

akşam
avuç içi kadar haşlama tavuk
3 kaşık yogurt

3 lt su,2 kahve,2 yeşil çay , açık otu içtim ,1 bardak cevzi suyu içtim
eve gidince meta çayı yapıcam

inşş yeme istedigim bitti bugün
darısı yarnın başına

aynen uçuk belirtisi değil alerji işte benim sanırım ilaçlara karşı alerjim var penisilin değil de ağrı kesici olanlara araştırmak lazım.

Bugun menu

Sabah
Ilik su
Cevuz suyu
1 haslanmis yumurta
2 yk peynir
3 y.zeytin
Dere otu
1 közlenmis kirmizi biber
2 adet kizarmis form ekmek

Ogle
5 yk kuru fasulye
Bir tabak dolusu salata

Aksam
Bir kucuk tabak kuru fasulye
Salata

2 lt su 3 ceviz yedim. Spor bugun yapmadim...

Iyi akşamlar fıstıklar

Menü yazıp çıkayım unutmadan ... ilerleyen saatlerde gelirim .

Sabah

1 kpkli
etimek
2 kuru kayısı
3 zeytin
1 kk peynir
Domates
Kahve

Ara

2 kaşık yulaf ezmesi
3 kaşık yoğurt

Öğle

Fırında mantarlı kapuska (benimki beşamelsiz kaşarlı ama)

Yoğurt

Salata

Ara

1 sade kahve
1 dlm ananas

Akşam

1 kase düğün çorbası
Salata
Yoğurt
1 kpkli etimek

Su 1.8 ... 2 yi geçer yatana kadar.

Spor ... flash flash flash .

Mekik aletinde 50 mekik.
45 dk bisiklet
Öncesinde 15 dk ısınma hareketleri
Bisiklet sonrası 15 dk gevşeme hareketleri

Toplam 1.30 saat

Ooo kaptaniçem hayırlı olsun
Sporda da rakip olduk haaa
Sevindim sevindim hadi bakalım gazan mübarek olsun Allah devamını getirsin inşallah

Bende menü bildireyim
Sabah
Ananaslı tarçınlı yoğurt
Öğle
Köfteli salata
Ara
2 mercimek köfte (yerli malı için yapmıştım)
Akşam
Tavuk salata
Su 2 olur veya geçer
Spor
35 dk yürüyüş
55 dk eliptik
30 dk egzersiz

Bir kahve 2 metabolik çay birde kiraz saplı form

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…