gecmis olsun canim
geçmiş olsun cnmmm
Gecmis olsun canim. Allah sifalar versin
Pehhhh insanda iki keyif bırakma emiii ... ne güzel iç yağlanmam yok diyorum bende .
Yok dr demedi .
Ölçüm kağıdındaki referans değerler.
Aman azalmasın sütün ya ... daha minik kuzun , içsin içebildiği kadar .
Spor mutlaka yap .
Oyyy biri beni dürttü
Çok çok geçmiş olsun .
Tahlil tetkik ne varsa iste ...sebebini merak ettim bende .
Ahu060812 canım aynen @Nisaca Tr ye gelecekti , geldi sanırım ..yok ortalarda .
Geçmiş olsun cnm
Geçmiş olsunmimu88
Ufff bende akıl kalmadı pazar bi bluz aldım eve geldim etiket m beden kendi s
Ptesi değiştirdim bi geldim defolu
Salı değiştirdim bi baktım yakası sarkık
Hep öğle arası koştur koştur
Bugün son kez değiştirdim bi geldim ASM ye kazak yok.
Gulsemmi aglasammi
Gulsemmi aglasammi
Çok geçmiş olsun canım.aaakelebekolacam bana yardım et:) az önce kahvaltı ederken dudağımda bir şişlik hissettim. kahvaltı sonrasında dudağım 5 katına çıktı. üst dudağım. bir uçuk belirtisi de yok.
Ahuuuum masallah enerjin antebe kadar geliyor
Valla canım ben sporu tercih ettim benim ev müstakil 3 katlı ve her yerini kullanıyoruz hatta bir katta aşağıda Bodrum var ben orayı bile kullanıyorum spor yaparken ,evde beş kişiyiz ,eşim inşaat işiyle uğraştığı için sürekli onun ve bebelerin çamaşırları,bendede azıcık ihmal olsun dırdır eden eş ,çocukların sabah kahvaltısı okul ödevleri akşam yemekleri hepsi bende herşeyin merkezi ben ama ben nerdeyim hiç biyerde o yüzden ben kendimi seçtim hepsine kulağımı tıkadım yapacam sporumu arkadaş günde 2 saat kendime ayırmışım çok mu.artık Yen'i sloganım çok da tın tın çok da fifiaynen tarif ettiğin gibi oluyorben bugun izin verdim kendime spor konusunda kaslarım ağrıyor ...yarın devam ederim ...valla ev işini bırakınca alıp başını gidiyor haklısın ev işini sonraya bırakmak lazım ama olmuyor öğlen yemek bekleyen eş...evin toparlanması lazım 3 kişi nasıl bu evi dağıtıyoruz hergün anlamıyorum .dün o kadar spordan sonra kendime yemek yaptım eşime dedim ki vallaha yemek yok öğle yedin bitirdin ister kahvaltı yap istersen al gel dedim....eşim diyor kii oooo spora başladın evi ihmal ediyorsun diyor dedim anca yetişiyorum ) birde sınavlar yaklşatı ikinci ünv olarak açık öğretim sosyoloji okuyorum birde çalışmam lazım lazım bakalım 6 dersten biri zayıf gelmiş diğerleri 50 puanın üstünde inşallah bitiririm gerçi acalem yok ne zaman biterse bitsin ))
Gulsemmi aglasammi
Valla canım ben sporu tercih ettim benim ev müstakil 3 katlı ve her yerini kullanıyoruz hatta bir katta aşağıda Bodrum var ben orayı bile kullanıyorum spor yaparken ,evde beş kişiyiz ,eşim inşaat işiyle uğraştığı için sürekli onun ve bebelerin çamaşırları,bendede azıcık ihmal olsun dırdır eden eş ,çocukların sabah kahvaltısı okul ödevleri akşam yemekleri hepsi bende herşeyin merkezi ben ama ben nerdeyim hiç biyerde o yüzden ben kendimi seçtim hepsine kulağımı tıkadım yapacam sporumu arkadaş günde 2 saat kendime ayırmışım çok mu.artık Yen'i sloganım çok da tın tın çok da fifi
Yetişemiyom bacım o yüzden sabah 8 akşam 5 çalışan alacam maaşımın yarısını verecemahu 3 katlımı nasıl yetişiyorusn temziligee yaaaa
Cok haklisin insan kendine zaman ayirmali kendimizi ihmal ediyiruz..benimde evim dublex ama valla ben ust kati sadece spor olarak kullanıyorum...alt kata anca yetisiyorum...benim bir kizim var ama cook dağıtıyor evi topla topla bitmiyor her yer oyuncak...kizim hadi topla diyorum anne belim cok agriyor sen topla diyor sıpa:))) ben esime bazen diyorum askim hadi bunu sen yap benim belim ağrıyor diyorum cadi benden ogrenmis
Valla canım ben sporu tercih ettim benim ev müstakil 3 katlı ve her yerini kullanıyoruz hatta bir katta aşağıda Bodrum var ben orayı bile kullanıyorum spor yaparken ,evde beş kişiyiz ,eşim inşaat işiyle uğraştığı için sürekli onun ve bebelerin çamaşırları,bendede azıcık ihmal olsun dırdır eden eş ,çocukların sabah kahvaltısı okul ödevleri akşam yemekleri hepsi bende herşeyin merkezi ben ama ben nerdeyim hiç biyerde o yüzden ben kendimi seçtim hepsine kulağımı tıkadım yapacam sporumu arkadaş günde 2 saat kendime ayırmışım çok mu.artık Yen'i sloganım çok da tın tın çok da fifi
Sıpaya bak heleCok haklisin insan kendine zaman ayirmali kendimizi ihmal ediyiruz..benimde evim dublex ama valla ben ust kati sadece spor olarak kullanıyorum...alt kata anca yetisiyorum...benim bir kizim var ama cook dağıtıyor evi topla topla bitmiyor her yer oyuncak...kizim hadi topla diyorum anne belim cok agriyor sen topla diyor sıpa:))) ben esime bazen diyorum askim hadi bunu sen yap benim belim ağrıyor diyorum cadi benden ogrenmis))
Çok geçmiş olsun canım.
ayyyy benimde 2010 yılında başıma geldi böyle bir şey. Bir gün önce akşam mandalina yerken dudağım kaşındı, sabah bir uyandım hayatımda gördüğüm en büyük dudaklar burnumun altında duruyorduKorkunçtu. Dr iki kere ayrı ayrı virüs tedavisi uyguladı herhangi bir herbes/ uçuk belirtisi olmamasına rağmen. Sonra kendinden geçti elhamdulillah
Ooo kaptaniçem hayırlı olsunIyi akşamlar fıstıklar
Menü yazıp çıkayım unutmadan ... ilerleyen saatlerde gelirim .
Sabah
1 kpkli etimek
2 kuru kayısı
3 zeytin
1 kk peynir
Domates
Kahve
Ara
2 kaşık yulaf ezmesi
3 kaşık yoğurt
Öğle
Fırında mantarlı kapuska (benimki beşamelsiz kaşarlı ama)
Yoğurt
Salata
Ara
1 sade kahve
1 dlm ananas
Akşam
1 kase düğün çorbası
Salata
Yoğurt
1 kpkli etimek
Su 1.8 ... 2 yi geçer yatana kadar.
Spor ... flash flash flash .
Mekik aletinde 50 mekik.
45 dk bisiklet
Öncesinde 15 dk ısınma hareketleri
Bisiklet sonrası 15 dk gevşeme hareketleri
Toplam 1.30 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?