Aynennn tutuyomdaaa vallah kacc ayy olduuuu kuzummm sormaa direniyorummmmmAmannn amannn nutiyi uzak tut kendinden
Ausencia abla doktora gidiyoruz bişe yok diyo ama nefes problemi var ve sol tarafı uyuşuyor sürekli korkuyorum
Canim dun sen mi baş agrisindan yakînıyordun. Ilac ictim demistin. Yanlîş hatirlamiyorum degil mi? Ilac mî alerji yapti acaba cnm?aynen uçuk belirtisi değil alerji işte benim sanırım ilaçlara karşı alerjim var penisilin değil de ağrı kesici olanlara araştırmak lazım.
Bendim o dun ilac aldim gecmemisti kan sekerim dusmustu kucuk bir cikolata yemistim eger arkadaş ilac istiyse o ayri tabiiCanim dun sen mi baş agrisindan yakînıyordun. Ilac ictim demistin. Yanlîş hatirlamiyorum degil mi? Ilac mî alerji yapti acaba cnm?
Bence sen yarın sabah tartıl leslie ni yap bide cuma tartıl bi günde 200-300 gr artı çıkarsa Perşembe'yi yaz tartı bildirimine ama bence Leslie ilk günden kaslara ödem tutturmaz ama ben bi perşembe bi cuma tartılıyordum spor ikisi arasında 200-300 rahat oynuyorŞimdi yarın sabah lesile yapayım diycem perşembe , napsam başlamadan mi?
Bence sen yarın sabah tartıl leslie ni yap bide cuma tartıl bi günde 200-300 gr artı çıkarsa Perşembe'yi yaz tartı bildirimine ama bence Leslie ilk günden kaslara ödem tutturmaz ama ben bi perşembe bi cuma tartılıyordum spor ikisi arasında 200-300 rahat oynuyor
Aa canım ferritinin düşük çıkmış ya bi doktora göster sonucunu mutlakaKan tahlili sonucum 9 ay öncesine göre güzel cıktı.
Kolestrol düşmüş, normale dönmüş
Şeker düşmüş ama hala yüksek/ son 3 aya bakılacak
ferritin 3ten 4 e çıkmışSon 6 aydır yediğim çiğ bademin haddi hesabı yok, sahte mi yediklerimiz anlamıyorum
Ya ama çok iğrençsinaman kuzum sakın ha,hemen bi market bul incir mi alırsın kurukayısımı yoksa hurmamı,yanında da tarcınlı süt.biliyorsun sen regl ben regl,ben arada yiyorum.
o pastacı içine böcek katmış ben duydum ıyyy düşünsene örümcek ayagı sinek kulagı var onlarda.
Canım son durumun nedir gittin mi doktora belki alerjidir çok geçmiş olsunaaa @kelebekolacam bana yardım et:) az önce kahvaltı ederken dudağımda bir şişlik hissettim. kahvaltı sonrasında dudağım 5 katına çıktı. üst dudağım. bir uçuk belirtisi de yok.
Metabolik çay nedir ben de öğrenmek istiyorumkız tartılmayın valla can sıkıcı oluyo Cuma'ları tartıl sadece bak gör Cuma'ya eksi çıkacaksın Sende iç metabolik çaydan
Çok geçmiş olsun canım benim neyi varmerhaba herkese
Ausencia abla annem çok rahatsız bilgisayarı açma fırsatım bile olmadı hiç şükür bugün daha iyi bende daha iyiyim düğün hazırlığı düğün telaşı şimdide böyle kaç haftadır adapte olamıyorum o kadar huzursuz ve mutsuzum ki , listeyi olumsuz etkilemekte hiç istemiyorum
Ahaha süper yaa
Valla canım ben sporu tercih ettim benim ev müstakil 3 katlı ve her yerini kullanıyoruz hatta bir katta aşağıda Bodrum var ben orayı bile kullanıyorum spor yaparken ,evde beş kişiyiz ,eşim inşaat işiyle uğraştığı için sürekli onun ve bebelerin çamaşırları,bendede azıcık ihmal olsun dırdır eden eş ,çocukların sabah kahvaltısı okul ödevleri akşam yemekleri hepsi bende herşeyin merkezi ben ama ben nerdeyim hiç biyerde o yüzden ben kendimi seçtim hepsine kulağımı tıkadım yapacam sporumu arkadaş günde 2 saat kendime ayırmışım çok mu.artık Yen'i sloganım çok da tın tın çok da fifi
Yok tatlım ya benim eşim onları kullanmami istemiyor bu yüzden açmama izin vermedi buraya bile bin türlü ricayla girdim sadece kadınlar var diye onada izin vermiyodudaYürü Senide kimse tutamaz şekeriiiim
Bu arada face instagram var mı ekleşelim instagramda Ahunur060812 facede Ahunur şahin
Ya insallah öyle olur cnm çok sinir oldumkız tartılmayın valla can sıkıcı oluyo Cuma'ları tartıl sadece bak gör Cuma'ya eksi çıkacaksın Sende iç metabolik çaydan
Yaa sendedemi geçmiş olsun cnm bir ay diyet yap düşmezse ilaca başlarız dedi 22 sinde randevum var yine kan vericem bakalım inşallah düşme vardırCanım bendede şiddetli insülin direnci çıktı dr ilaç verdi hergün onu kansızlık ilaçı yaz dı kullanıyorum tedavi olmazssak ilaçla diyette zor veririz
Tahlillerinde çıkrıtsa niye ikaç vermedik i
Senin insulin değerin kac canimCanım bendede şiddetli insülin direnci çıktı dr ilaç verdi hergün onu kansızlık ilaçı yaz dı kullanıyorum tedavi olmazssak ilaçla diyette zor veririz
Tahlillerinde çıkrıtsa niye ikaç vermedik i
Çok geçmiş olsun cnm neyi var annenin rabbim acil şifalar versin insallahmerhaba herkese
Ausencia abla annem çok rahatsız bilgisayarı açma fırsatım bile olmadı hiç şükür bugün daha iyi bende daha iyiyim düğün hazırlığı düğün telaşı şimdide böyle kaç haftadır adapte olamıyorum o kadar huzursuz ve mutsuzum ki , listeyi olumsuz etkilemekte hiç istemiyorum
Gecmis olsun tatlim. Sifalar dilerim annecigine ♡Ausencia abla doktora gidiyoruz bişe yok diyo ama nefes problemi var ve sol tarafı uyuşuyor sürekli korkuyorum
Ha ha ha bu çok iyiymiş yaUfff bende akıl kalmadı pazar bi bluz aldım eve geldim etiket m beden kendi s
Ptesi değiştirdim bi geldim defolu
Salı değiştirdim bi baktım yakası sarkık
Hep öğle arası koştur koştur
Bugün son kez değiştirdim bi geldim ASM ye kazak yok.
Gulsemmi aglasammi
Ilacin mi yan etkisi acaba canim?Bendim o dun ilac aldim gecmemisti kan sekerim dusmustu kucuk bir cikolata yemistim eger arkadaş ilac istiyse o ayri tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?