Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia abla doktora gidiyoruz bişe yok diyo ama nefes problemi var ve sol tarafı uyuşuyor sürekli korkuyorum

Ekg çekilmiştir herhalde .
Orda bir şey yoksa sinirsel olabilir kol sıkışması .
Bana da çok olurdu ordan biliyorum
Nefes alamıyor gibi olup koluma vururdu.
Tetkikleri yapıldıysa korkma .. canı bir şeye sıkılmıştır belki. O vuruyordur.

aynen uçuk belirtisi değil alerji işte benim sanırım ilaçlara karşı alerjim var penisilin değil de ağrı kesici olanlara araştırmak lazım.
Canim dun sen mi baş agrisindan yakînıyordun. Ilac ictim demistin. Yanlîş hatirlamiyorum degil mi? Ilac mî alerji yapti acaba cnm?

Şimdi yarın sabah lesile yapayım diycem perşembe , napsam başlamadan mi?
Bence sen yarın sabah tartıl leslie ni yap bide cuma tartıl bi günde 200-300 gr artı çıkarsa Perşembe'yi yaz tartı bildirimine ama bence Leslie ilk günden kaslara ödem tutturmaz ama ben bi perşembe bi cuma tartılıyordum spor ikisi arasında 200-300 rahat oynuyor

Tartiliyim mi? Ya artı çıkarsa ama iyi fikir dediğinde hafta içi yapmayı dusunuyorum lesileyi bütün hafta yaparim

Aa canım ferritinin düşük çıkmış ya bi doktora göster sonucunu mutlaka

Ya ama çok iğrençsin ama bize böyle demek lazım herhalde

aaa @kelebekolacam bana yardım et:) az önce kahvaltı ederken dudağımda bir şişlik hissettim. kahvaltı sonrasında dudağım 5 katına çıktı. üst dudağım. bir uçuk belirtisi de yok.
Canım son durumun nedir gittin mi doktora belki alerjidir çok geçmiş olsun

kız tartılmayın valla can sıkıcı oluyo Cuma'ları tartıl sadece bak gör Cuma'ya eksi çıkacaksın Sende iç metabolik çaydan
Metabolik çay nedir ben de öğrenmek istiyorum

Çok geçmiş olsun canım benim neyi var sıkma canını Rabbim kolaylık versin inşallah

Ahaha süper yaa sana bayılıyorum söylemiş miydim hiç

Yürü Senide kimse tutamaz şekeriiiim
Bu arada face instagram var mı ekleşelim instagramda Ahunur060812 facede Ahunur şahin
Yok tatlım ya benim eşim onları kullanmami istemiyor bu yüzden açmama izin vermedi buraya bile bin türlü ricayla girdim sadece kadınlar var diye onada izin vermiyoduda gıcık adam iste

Canım bendede şiddetli insülin direnci çıktı dr ilaç verdi hergün onu kansızlık ilaçı yaz dı kullanıyorum tedavi olmazssak ilaçla diyette zor veririz
Tahlillerinde çıkrıtsa niye ikaç vermedik i
Yaa sendedemi geçmiş olsun cnm bir ay diyet yap düşmezse ilaca başlarız dedi 22 sinde randevum var yine kan vericem bakalım inşallah düşme vardır

Çok geçmiş olsun cnm neyi var annenin rabbim acil şifalar versin insallah

Ha ha ha bu çok iyiymiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…