Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

insallah cok guzel..eglenceli kalabalik olur...22yil once annemleri okadar imkanlari yoktu tabi...ondanda yapmamislardir dugun, ama ikisi bir arada bence cok guzel
siyahla yeşilde bir deil işte

ben siyah cayida imaminki gibi iciyorumkiyani pek fark etmiyor bana..gunde bir bardak cay icsem yeter..kahve sadece fal baktirmak icin icerim

Bende siyah cay iciyorum.Kendime bir caydanlik demledim.
afiyet olsun. canim
bende bende iki kiyafet alacam yigenimin dugununde dokturecem desemde inanmayin sadece tepinmeyi biliyom :
siyahla yeşilde bir deil işte
valla bu aralar cay icemiyom
Ya napim,canim bunu cekti.Hem ben asla vazgecemem kiz siyah caydanda kahvedende.

ay kahve bende carpinti yapiyor .zavalli kalbim dayanamiyor.

Insallah canim insallah.Allah utandirmasin.

Bende cayi koyu icerim.Sigara tiryakileri gibi.Nescafe her gün icerim,aradada Türk kahvesi.

sen daha bugun basladin demi frangi???bakalim sende etkisi nasil??bildir bize ha sonuclri tok tutuyormu diye

geçmişi okuyayım dedim de zamanım yok maalesef.. akşama da annemler gelecek, onları geçirip oğlumu uyuttuktan sonra bakarım artık yazdıklarınıza..

menümü de yazayım..

altın çilek + su
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeğine tost (beyaz peynir, domates, biber)
öğlen: mantar soslu ızgara somon, salata, ızgara sebze.. ( somonun sosunda çok az krema vardı, o kadarcıktan bişey olmaz umarım)

akşam: henüz belli değil, dışarıdan bişeyler isteyeceğiz.. inşallah bozmam montiyi.. zamanım olursa millet yemeğe oturmadan kendime omlet yapmayı planlıyorum.. bakıcaz artık

bende aldım 10 liralık sabah aç karnına su içerken ıyyyy oluyor bendemi başlasam yarın duruyordu kilerde
ayyy kızıma bakan ablamız(anneanne )kızım öyle diyor güzel bakıyor arada pişiriyorum yok diyemiyor sağolsun

Ya güzelim.Ben bu meyveyi simdiye kadar meyveden sayip hic almazdim.Burda her yerde satiyorlar tazesini.Türkiye'de birdenbire nimete bindi.Ben tadini hic begenmiyorum.Ama kurusunu hic görmedim burda.Yaa ne varsa yine Türkiye'de var ya.Ne güzel

haklisin vallaha.baharatti bilmem neydi herseyin sahi turkiyede vallaha..avrupada ara durrr

kizalar...sizin yardimlarinizla bir karar vermek istiyorum..

Eminim sizde farkindasinizdirki..cemre ve juli pazartesiden beri yoklar...hicbirsekilde bildire bulunmadilar...gecen hafta juli yine gunlerce ortalikta gorunmedi..takimimizin kurali geregi ikisinide diskalifiye etmemiz gerekiyor....sizce bekleyelimmi daha yoksa diskalifiyemi edelim...sonucta boyle ne bizim onlara nede onlarin bize bir faydasi var...

Bana sorarsaniz takimini ciddiye almak lazim.Bir mazeretin varsa,söylersin,uzak kalirsin.Tabii bunu sürekli yapmamak kaydiyla.
Valla ben biraz acimasiz olucam galiba ama,kim olursa olsun,hatta ben bile böyle bo$larsam burayi beni bile diskalifiye edin derim.Yani diskalifiye diyorum.

ben juliyle hiç tanışmadım gibi cemreyide az bişey gördüm

tatlım ben bugün juliyle konuştum evinde değil sizlere haber verememiş..evine dönmesi 2 haftayı bulur..biliyosunuz kızıyla ilgili sorunlar yşadı önceki haftalardada hastande olduğu için giremedi..o daha önce yıllarca 7. takımda yarıştı ama u dönem biraz sıkıntı yaşıyo..bekleyebilirseniz ben kendi adıma sevinirim..

ben juliyle hiç tanışmadım gibi cemreyide az bişey gördüm

benim demek istediğim ikisinide tanımıyorum çoğunluk ne derse uyarım çünkü pek paylaşımım olmadı giderlersede eksiklik hissetmem yanii

tamam canim madem sen bekleyelim diyorsun bekleriz..ozaman bu hafta onu iki haftaligina izine ayiralim..ama juli nerde hala hastanedemi?

tutkucum cemreyle ilgilide birsey biliyormusun?? boyle takimi umursamamazlik olsun istemiyorum eger bilmiyorsan..diskalifiye konusundaki kararin nedir??

kızlar bi arkadaşım var kilo sabah tarttık o da basladı diyete kşlosu 77 bi siteden günlük alması gereken kaloriye baktık 2365 dediiii çok fazla deil mi yaaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…