Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben kaç gündür pek diyet gibi yapamadım full çorba içtim nerdeyse ama az biraz vermişim yine de
yarın yazarım :))

Aebenim kız sen yapıyor musun diyet?? Pazartesi beraber yapalım şu 4 günlüğü..
Yok hülyam, diyet mi oda nee? Durumundayım
Pazartesi günüm var diger günlerde kurs var . Perşembe cuma boş günüm oda tabi bişi çıkmazsa , 4 gün evde durup diyet yapmak benim için mümkün degil .ayrıca hiç o modda değilim malesef

Ya canım bende ayniyim hiç kaçamak yapmadım hiç bir sorunum yok ama 200gr artıdayim bu sabah yine tartildim çok moralim bozuk benimde yanlız değilsin yani canım sıkma canını lutfen

Ya canım bende ayniyim hiç kaçamak yapmadım hiç bir sorunum yok ama 200gr artıdayim bu sabah yine tartildim çok moralim bozuk benimde yanlız değilsin yani canım sıkma canını lutfen

canımı sıkmıyorum desem yaşan olur
ama inceliyorumda anlamaıdm bu işi bu gidişle ben insülin ilacına başlıycam metformine
elimde tek silah leslie kaldı

birde evde olsam tartılsam eminim 1 saat sonra farklı bir rakam görecegim o sabah şişligi için ne yapsam bilemedim

masummm hatırlıyor musun eskiden montideydik orda ben aylarca sıfır kaçakla + çıkıp duruyordum. kesinlikle farklı bir rakam görürsün sabah. ben mesela geçen cumartesi sabah bi tartıldım bir saat sonra yine tartıldım 500 gr oynamıştı. nerelerden geldin buralara.

metobolizmamızı çıldırttık yıllardır intikam alıyor bizden :)

valla yarın 6 da kalkıp bekliycem 1,5 saat sonra tartılcam başka yolu yok

Günaydın herkese

Kizlar kabizlik problemi olanlar icin bende ise yariyan bir yontemi soyleyeyim...ben uzun zaman bu yontemi yaptim hergun iki kere wcye cikiyordum...daha sonra gastritim oldugunu anlayinca ara vermek zorunda kaldim..

Aslinda hepiniz yapiyorsunuz ama tok karnina degil ac karnina buyuk bir bardak sicaga yakin su icilecek hemen ardindan buyuk bir bardak yesil cay icin inanin daha kahvalti hazirlarken wc ye koşuyorsunuz....

Ama tok karnina icilen yesil cay bende etki gostermedi...sallama degil aktardan gidin yesil cayinizi alin demleyin sallamaninda etkisi yoook....

Yeşil cay gastriti olanlara pek iyi gelmiyormus haberiniz olsun iki gundur bende de wc sorunu vardi dedim yarin tarti var bunu cozmem lazim bu sabah yaptim kostum wcye....

ada bende yaramıyor işe ya , yani hi

ada bende yeşil çy pek işe yaramadı ama senin gibi denemedim ,
ceviz suyuna devam şimdilik bakalım, 2günde biride açlık otu içiyorum

ada bende yaramıyor işe ya , yani hi

ada bende yeşil çy pek işe yaramadı ama senin gibi denemedim ,
ceviz suyuna devam şimdilik bakalım, 2günde biride açlık otu içiyorum
Canim kahvaltinin yaninda yada yemekten sonra icilince bende de ise yaramıyor..ama sicak suyun ardindan ac karnina icilince hemen etki gösteriyor bide aktari tercih edin sallamalarin etkisi yok..

Ceviz suyu uzun suredir yapiyorum ceviz suyundan artik bende verim almiyorum...cunku ceviz suyu bagirsagi dengelermis ne kabiz ne ishal yaparmis...ben icecem cunku kolestrole iyi geldi ama wc icin dedigim yonteme devam edecem....bi dene masumcum uyandigunda kaynar suya bir tutam at yesil cayi agzini kapat 10 dakika demlensin süz sicak suyun ardindan hemen ic...insallah ise yarar

bende çaykurun açık olanını alıyorum deneyim cnm bird eonu deyeim bakalım
ama cevzi uyu için arkadaşımda aynı şeyi dedi , dengeler dedi
bakalım bi yöntemini bulcaz ,a slında bir yöntem var ben beyaz ekmek yedigimde takır takır açlışıyor bagırsakalr ama oda malum yenmiyorum anacım

Arkadaslar bagirsaklar uzmanlar arasinda 2.beyin olarak görülüyor..eger düzgün calismiyorsa bir sorun vardir diyorlar..lutfen lifli gidalara agirlik verin..sinameki çayını sakın kullanmayin en fazla yilda 1 yada 2...yani bagirsak calismasinda bir sorun varsa vucut sinyal veriyor bana yanlış birseyler yapiyorsun diye..eger bu durumunuz kronikse lutfen bir doktora gidin canlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…