- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ya biz nerde yanlış yapıyoruz bu hafta sporda yaptım ben.dolunayda diyemiyoruz,uff cok mahcubuz kaptaniçeme karsı.Desenizz ya bu hafta tarti hepimizee bende sabitimm
ya biz nerde yanlış yapıyoruz bu hafta sporda yaptım ben.dolunayda diyemiyoruz,uff cok mahcubuz kaptaniçeme karsı.
masumm nasil oluyorki oylegünaydın bnde tartıldım bugün tartılmaz olaydım
şimdi akşam yatmadan tartıldım 73.9
sabah tartıldım 73,5
regli biitti+kaçamak yok+ wc sorunu çaylarla çözüldü : 300 gr artı nasıl olur ki
masumm nasil oluyorki oyle
masum seni heralde ennnnn iyi ben anlarım çünkü ben de senin gibiyim bu yüzden kaç yüz kere motivasyonum bozulmuş bırakmıştım diyetimi...valla elimden geleni yapıyorum bünye bu olmuyor niye anlamadım
kaçamagım yok filan ama gitmiyor kilo
valla ekdni adıma diyorum listesiz devam edebilirim
iyi verenler girsin listeye bence :)
Adac'ım sana hoşgeldin demişmiydimbugun spor yapsam mı yapmasam mı arasında kaldım ama yapacam tartıda artıda gösterse göstersin çünkü bayağı bacaklarımda popomda toparlanma olmuş dün bir pantolonumu giydim bayağı fark etmiş evet tartıda pek bişey yansıtmıyor ama bayağı toparlamışım ....bu gün eliptik yapacam 45 dakika)
Banum sdnin bünyenin çözümü , onu öyle kabul etmen . Tabi sinir bozucu olsadaçözemiyorummm
hoşbulduk canım bende ocakta 36 olacamAdac'ım sana hoşgeldin demişmiydim
Ben bu takımın demirbaşlarındanım canım .41 yaşındayım yaklaşık 10 yıldır buralardayım
Bizim sorunumuz ne biliyonmu bacım . Diyet aramakhoşbulduk canım bende ocakta 36 olacam)) bende kızımı doğrudaktan sonra hep bu diyet sayflarındayım ))yani 3,5 yıldır buralardayım bi kilo veremedim ...
Elifim nasılsınız ? Kv bi gelişme varmı ?Günaydın güzellikler
evet çok haklısın acaba karatay mı yapsam diye düşünüyorum sonuçta karatay diyetten çoook sağlıklı yaşam stili...kararsız kalıyorum dediğin gibi hep bir diyet arayışındayız...kim ne derse balık gibi atlayıp hevelnip bir iki gün deneyip hoooppp başka bişeye atlıyoruz...Bizim sorunumuz ne biliyonmu bacım . Diyet aramakevet bu dogru .
Sahlıklı beslenmeyi hayatımıza yaymadıktan sonra malesefki hep kilo almaya mahkumuz.diyet yap ver ,bırak al malesef heppppp böyle
Kizzz hic deme kacamagimdaa yok sabitimm valla kaptan kabak oyucu ile yicell benim bugun saf protein yaptım ve ben davulumm resmennnnya biz nerde yanlış yapıyoruz bu hafta sporda yaptım ben.dolunayda diyemiyoruz,uff cok mahcubuz kaptaniçeme karsı.
Fatmanur canım nasıl gidiyor diyetisyen diyetin ? Kilo verimin nasıl ?
Elhamdülillah canım ya moralim pek iyi değil ülke dünya malum is yerinde tadım yok ama sağlığımız iyi çok şükür
Günaydınn fatma .
Nasılsın bakalım ? Zaman çabuk geçiyor 11 hafta yazmaya başlamış bile takvimin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?