Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya biz nerde yanlış yapıyoruz bu hafta sporda yaptım ben.dolunayda diyemiyoruz,uff cok mahcubuz kaptaniçeme karsı.

valla elimden geleni yapıyorum bünye bu olmuyor niye anlamadım
kaçamagım yok filan ama gitmiyor kilo
valla ekdni adıma diyorum listesiz devam edebilirim
iyi verenler girsin listeye bence :)

bugun spor yapsam mı yapmasam mı arasında kaldım ama yapacam tartıda artıda gösterse göstersin çünkü bayağı bacaklarımda popomda toparlanma olmuş dün bir pantolonumu giydim bayağı fark etmiş evet tartıda pek bişey yansıtmıyor ama bayağı toparlamışım ....bu gün eliptik yapacam 45 dakika )

valla elimden geleni yapıyorum bünye bu olmuyor niye anlamadım
kaçamagım yok filan ama gitmiyor kilo
valla ekdni adıma diyorum listesiz devam edebilirim
iyi verenler girsin listeye bence :)
masum seni heralde ennnnn iyi ben anlarım çünkü ben de senin gibiyim bu yüzden kaç yüz kere motivasyonum bozulmuş bırakmıştım diyetimi...(( hatırlarmısın ben bir ara kan grubu diyeti yapıyordum bi ozaman kilollarım gitmeye başlamıştı ama onuda araştırdım sağlıklı değilmiş bıraktım hoop tekrar aynı kiloya döndüm....çnkü benim kan grubum 0+ sürekli et yenilecek ve süt ürünlerinden uzak durulacaktı bi 15 gün tam uymasamda yapmıştım bayağı fark etmişti... ama ben peynir hastasıyım ve yoğurtu çok severim uzak duramam bu ikisinden..

canım bence devam etmeliyiz hiç bozmadan eminim bir zincir var onu kıracağız... ben endokrin uzmanına gittmiştim anlattım ona yaptıklarımı adam şaşırdı Allah allah dedi... yaaa 20gün boyunca 1,5 saat spor yapıp yedikleirme dikkat ettim tartıda +200 çıktım dedim .. bana bi bakın niye böyleyim demiştim )) tahliller yapıldı herşey normal çıktı...yani bünye tutuyor sanırım ....

Adac'ım sana hoşgeldin demişmiydim
Ben bu takımın demirbaşlarındanım canım .41 yaşındayım yaklaşık 10 yıldır buralardayım

Adac'ım sana hoşgeldin demişmiydim
Ben bu takımın demirbaşlarındanım canım .41 yaşındayım yaklaşık 10 yıldır buralardayım
hoşbulduk canım bende ocakta 36 olacam )) bende kızımı doğrudaktan sonra hep bu diyet sayflarındayım ))yani 3,5 yıldır buralardayım bi kilo veremedim ...

hoşbulduk canım bende ocakta 36 olacam )) bende kızımı doğrudaktan sonra hep bu diyet sayflarındayım ))yani 3,5 yıldır buralardayım bi kilo veremedim ...
Bizim sorunumuz ne biliyonmu bacım . Diyet aramak evet bu dogru .
Saglıklı beslenmeyi hayatımıza yaymadıktan sonra malesefki hep kilo almaya mahkumuz .diyet yap ver ,bırak al malesef heppppp böyle

Bizim sorunumuz ne biliyonmu bacım . Diyet aramak evet bu dogru .
Sahlıklı beslenmeyi hayatımıza yaymadıktan sonra malesefki hep kilo almaya mahkumuz .diyet yap ver ,bırak al malesef heppppp böyle
evet çok haklısın acaba karatay mı yapsam diye düşünüyorum sonuçta karatay diyetten çoook sağlıklı yaşam stili...kararsız kalıyorum dediğin gibi hep bir diyet arayışındayız...kim ne derse balık gibi atlayıp hevelnip bir iki gün deneyip hoooppp başka bişeye atlıyoruz...

okumadığım başarı hikayesi kalmadı hııım buldum bunu yapayım diyorum benzer diyet olmuyor ....((

ya biz nerde yanlış yapıyoruz bu hafta sporda yaptım ben.dolunayda diyemiyoruz,uff cok mahcubuz kaptaniçeme karsı.
Kizzz hic deme kacamagimdaa yok sabitimm valla kaptan kabak oyucu ile yicell benim bugun saf protein yaptım ve ben davulumm resmennnn

Fatmanur canım nasıl gidiyor diyetisyen diyetin ? Kilo verimin nasıl ?

Canım çok şükür basarılı bir hafta geçirdim bir uzmanla devam etmek beni rahatlattı ne yiycem demekten kurtuldum
Birde gitme sebebim direnç kilolarında haftalarca kalınca demorilize olup bırakıyodum artık bu direnci nasıl kırıcam diye ben değil diyetisyen im düşünecek
Insallah 99kutlayacağiz

Ausencia canım kaptanım çok şükür iyi gidiyor kilo bildirimi yapmadığim haftalar sonucunda geçen cuma listeme 119 ile başladım bu hafta güzel bi sonuç alacağim ama bu yeni alınan kilo midenin boşalması ve ödemde gidecek onun için bayağı eksi gibi olacak asıl zafer bu hafta yaşanacak insallah
Canım gayet azimli ve istekliyim en kusa zananda listeye girersem takımıma katkı sağlayabilirim ortalamamızı olymsuz etkilemeyecek bi hafta listede yer olursa bi düşün canım
Sen ne zaman uygun görürsen kararlı bi yarılmacı olaral burdayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…