Valla canimm ben kalimerooo gibiyimm sabitimmm gramm oynama yokk canimm sıkıldı kacamakta yapmadim spor da daha fazla anlamadim ki maluma yaklastim ondanmidir nedirHuuuu 7. Takım ıyuyomusumuz siz nerdesiniz ????
Doliş . Daktırım nerdesiniz ? Aus bacı sen nerelerdesin niye sönüksünüz böyle ?
Ha sizi yanlız bıraktım diye dimi
Kimse üzülmesin arada takımlarda böyle sönük zamanlar oluyor
Banum sdnin bünyenin çözümü , onu öyle kabul etmen . Tabi sinir bozucu olsada
Nare83 sen ilk kk ya başladığında kaç kg ydun? bayaa fark var diye hatırlıyorum da.
Herkese selamlar,
Arkadaşımmimu88 sizlerden bahsetti bende bu gazla aranıza katılmak istedim.
Her kadın gibi benimde kilo sorunlarım var artık hayatta ki dertlerimde en ön sırada alıyor ve bu durum kendime olan saygımı da etkilemeye başladı.Daha önce bir çok spor ve diyet deneyimim oldu ancak hiç birinin sonunu getiremedim.
En son geçen yaz istediğim kilo 65 e sadece 10 kilom kalmıştı fakat yine salıp üstüne de kilo aldım.
Burası sayesinde kafama koyduğumu gerçekleştirmek istiyorum,bana ilham oldunuz.
Biraz tecrübesizim,arkadaşımdan ve sizlerden destek rica ediyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler :)
ah mimum yıllardır burdayım ben
98-63 e indim yıllar önce
sonra bi 76 oldum in inebilirsen
76-67 arasında gidip geldim ama en son çıktıgımdan beri inemiyorum yerleşti çünkü
cnm merhaba hoşgeldinnn, listede yer yok ama liste olmadan takımda kalırım dersen ki bencede kalmalısın
çünkü motivasyon çok yüksek takımda
hoşgeldin aramıza bende listede değilim ama motivasyon çok iyi burada önemli olan kilo vermek...bende 1 haftadır buradayım...şuan kaç kilosunuz ?Herkese selamlar,
Arkadaşımmimu88 sizlerden bahsetti bende bu gazla aranıza katılmak istedim.
Her kadın gibi benimde kilo sorunlarım var artık hayatta ki dertlerimde en ön sırada alıyor ve bu durum kendime olan saygımı da etkilemeye başladı.Daha önce bir çok spor ve diyet deneyimim oldu ancak hiç birinin sonunu getiremedim.
En son geçen yaz istediğim kilo 65 e sadece 10 kilom kalmıştı fakat yine salıp üstüne de kilo aldım.
Burası sayesinde kafama koyduğumu gerçekleştirmek istiyorum,bana ilham oldunuz.
Biraz tecrübesizim,arkadaşımdan ve sizlerden destek rica ediyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler :)
kızlar ben karatay gibi bişey yapmaya karar verdim şöyleki karatayda biliyorsunuz iki öğün yenilecek aralarda her yemek arası 5 saat olması gerekiyor bana uyuyor ara öğün yok sadece çook acıkılırsa ceviz , fındık , fıstık yada bir bardak ayran var...bu bana daha çok uyuyor ben öğle yemek yiyemiyorum zaten... arada ceviz fındık yada ayran benim için süper olur...
sabah 08,30 da kalkıyorum ama kızımın kahvaltısını hazırla ye ardından ben hadi bir yiyeyeim derken saat 10,00 oluyor çünkü su içiyorum ceviz suyu içiyor beni tıkıyor biraz zaman geçince yiyeyeyim derken 10.00 oluyor... ben bunu 10,30 a çekerim akşam yemeğimide 16,30 gibi yaparım süper olur ...
akşam 16,30 gibi yiyiorum yemeğimi zaten sonrası çay yanında bazen ceviz yiyiorum ben bu yöntemi uygulayacam...sabahları kızarmış form light ekmek yerine 5 adet ceviz yiyeceğim...karatayda biraz yağ fazla ben o kadar yağlı yiyeyemem ..zaten halis zeytinyağı kullanıyorum tüm yemeklerimde...ev yoğurdu yapıyorum...yarın itibarı ile tam gaz buna başlayıp 1 ay aksatmadan devam edecem...bakalım sonuç ne olacak ???
Şuanki kilomu akşam veya yarın sabahtan ölçüp buraya yazıcam,en son iş için İstanbul'a taşınmıştım ve tek yaşıyordum en çok kilomu orda aldım , şantiyede çalışıyorum bu nedenle yemek düzenim birbirine girmişti.İzmir'e döneli 2 hafta oldu,döndüğümden beri ailem dahil herkes kilo aldığımı yüzüme vurduğu için bende cesaret edip tartılamadım dürüst olmak gerekirse :)hoşgeldin aramıza bende listede değilim ama motivasyon çok iyi burada önemli olan kilo vermek...bende 1 haftadır buradayım...şuan kaç kilosunuz ?
doğru söylüyorsun masumcum ama bakalım belki bir ay boyunca aksatmadan devam ederesem belki sonuç alırım ... zaten spor yapıyorum bugünde 45 dakika eliptik diye başladım 30 dakikada üstüne yürüdüm hızımı alamadımada cnm zaten sen geç kahvaltı yapıyorsun, kahvaltını kuvvetli yapınca acıkmazsın bile
arada fındık fıstıkd eglde sütlü kahve ve ya ayran içip akşamd yemegini yersin
eksi görmemen mmmkün degil böyle yapınca
hoş bizim gibi bünyelerrr için ne yaparsan yap karr etmez ama
canım burada herkes sabah aç karnına wc ye gititkten sonra tartılıyor doğrusu bu...tok karnına akşam çok çıkarsın moralin bozulmasın...Şuanki kilomu akşam veya yarın sabahtan ölçüp buraya yazıcam,en son iş için İstanbul'a taşınmıştım ve tek yaşıyordum en çok kilomu orda aldım , şantiyede çalışıyorum bu nedenle yemek düzenim birbirine girmişti.İzmir'e döneli 2 hafta oldu,döndüğümden beri ailem dahil herkes kilo aldığımı yüzüme vurduğu için bende cesaret edip tartılamadım dürüst olmak gerekirse :)
Bu akşam tartılıp tok karına kaç kilo olduğumu burada paylaşacağım,daha sonra haftalık zaten yazarım takip ve hedefim için.
Buarada hoşbuldum sevgiler...
İdare ediyoruz ablam bugünümüze şükür. Kayınvalidem pet çekildi karaciğer ve akciğerine yayılmış. 6 aylık bir kemoterapi süreci başlıcak şimdi, gerekirse 1 yıla kadar çıkabilecekmiş. Kemoterapi olmazsa 7-8 ay sonra kaybedersiniz demiş doktor Allah korusun. Türkiye'de kalmak istemiyordu ama şu durumda tedaviye burda devam etmesi daha iyi olacak o yüzden ikna olduElifim nasılsınız ? Kv bi gelişme varmı ?
Allah şifa versin canım .. kv moralini yüksek tutması lazım kanser hastalığının en büyük ilacı moral.. benim teyzem kolon kanseri şuan 66 yaşında 3 yıldır bu rahatsızlıkla uğraşıyor artık dr hastanede kalmasına bile gerek yok demiş.. ara ara kontrole gidiyormuş drlar çook şaşkınmış teyzenin yaşaması mucize diyorlarmış... yaşama çok sıkı sıkı tutunuyor hala ileriye dönük planlar yapıyor...moral çok önemlii...İdare ediyoruz ablam bugünümüze şükür. Kayınvalidem pet çekildi karaciğer ve akciğerine yayılmış. 6 aylık bir kemoterapi süreci başlıcak şimdi, gerekirse 1 yıla kadar çıkabilecekmiş. Kemoterapi olmazsa 7-8 ay sonra kaybedersiniz demiş doktor Allah korusun. Türkiye'de kalmak istemiyordu ama şu durumda tedaviye burda devam etmesi daha iyi olacak o yüzden ikna oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?