@saydin78 @Dersaadet_ @Daydream15 teşekkür ederim canlarımm , nefes almada problem var astım başlangıcı vardı zaten , sol tarafta uyuşma yaşıyor allah korusun kalp krizi öncesi belirtiler arasında korkuyorum yani bugün daha iyi ama...
Ausencia ablamm menü yazamadım ama yarın bildirimde bulunacağım inşallah
Canısı bugün seni buralarda yalnız bıraktım kusura bakma İşe gitmeseydin eğer 10,11 gibi tartıl diyecektim sana ama sanırım imkansız
canımı sıkmıyorum desem yaşan olur
ama inceliyorumda anlamaıdm bu işi bu gidişle ben insülin ilacına başlıycam metformine
elimde tek silah leslie kaldı
birde evde olsam tartılsam eminim 1 saat sonra farklı bir rakam görecegim o sabah şişligi için ne yapsam bilemedim
auscum 1300 gr gtti cok sukur
Günaydın sevgili takımım. Hepinize mutlu günler
Ausencia tatlım eşim tatmam için 3 pişi getirmişti çıtır çıtırdı dayanamadım. Eşime de kızdım niye getirdin diye. Adamcagız şoka girdi bi daha getirmem dedi canımın içi ♡
Ya ausum 3 gün oldu çıkamadım lavaboyasabah baktım hala sabit kilom. Tuvalet sebebiyle sanıyorum. Resmen sancım var
Ausum tatlım sen elinden geleni yapıyorsun inan ki kuzum. Bitanesin sen ♡♥♡♥ bizim beynimizde bitiremememizle alakalı bu durumbazılarımız maalesef irademize sahip olamıyoruz. Sonucumuzdan biz sorumluyuz canım. InşaAllah bol eksili bir gün olacak yarın tatlım
günaydın bnde tartıldım bugün tartılmaz olaydım
şimdi akşam yatmadan tartıldım 73.9
sabah tartıldım 73,5
regli biitti+kaçamak yok+ wc sorunu çaylarla çözüldü : 300 gr artı nasıl olur ki
günaydııınn
bugün daha iyiyim ,
2 gündür izinliydim .
nasılsınız görüşmeyeli, epey özlemişim
Desenizz ya bu hafta tarti hepimizee bende sabitimm
Arkadaslar bagirsaklar uzmanlar arasinda 2.beyin olarak görülüyor..eger düzgün calismiyorsa bir sorun vardir diyorlar..lutfen lifli gidalara agirlik verin..sinameki çayını sakın kullanmayin en fazla yilda 1 yada 2...yani bagirsak calismasinda bir sorun varsa vucut sinyal veriyor bana yanlış birseyler yapiyorsun diye..eger bu durumunuz kronikse lutfen bir doktora gidin canlarim.
Günaydın güzellikler
ya biz nerde yanlış yapıyoruz bu hafta sporda yaptım ben.dolunayda diyemiyoruz,uff cok mahcubuz kaptaniçeme karsı.
valla elimden geleni yapıyorum bünye bu olmuyor niye anlamadım
kaçamagım yok filan ama gitmiyor kilo
valla ekdni adıma diyorum listesiz devam edebilirim
iyi verenler girsin listeye bence :)
Huuuu 7. Takım ıyuyomusumuz siz nerdesiniz ????
Doliş . Daktırım nerdesiniz ? Aus bacı sen nerelerdesin niye sönüksünüz böyle ?
Ha sizi yanlız bıraktım diye dimi
Kimse üzülmesin arada takımlarda böyle sönük zamanlar oluyor
Elhamdülillah canım ya moralim pek iyi değil ülke dünya malum is yerinde tadım yok ama sağlığımız iyi çok şükür
Ausencia canım kaptanım çok şükür iyi gidiyor kilo bildirimi yapmadığim haftalar sonucunda geçen cuma listeme 119 ile başladım bu hafta güzel bi sonuç alacağim ama bu yeni alınan kilo midenin boşalması ve ödemde gidecek onun için bayağı eksi gibi olacak asıl zafer bu hafta yaşanacak insallah
Canım gayet azimli ve istekliyim en kusa zananda listeye girersem takımıma katkı sağlayabilirim ortalamamızı olymsuz etkilemeyecek bi hafta listede yer olursa bi düşün canım
Sen ne zaman uygun görürsen kararlı bi yarılmacı olaral burdayım canım
Herkese selamlar,
Arkadaşımmimu88 sizlerden bahsetti bende bu gazla aranıza katılmak istedim.
Her kadın gibi benimde kilo sorunlarım var artık hayatta ki dertlerimde en ön sırada alıyor ve bu durum kendime olan saygımı da etkilemeye başladı.Daha önce bir çok spor ve diyet deneyimim oldu ancak hiç birinin sonunu getiremedim.
En son geçen yaz istediğim kilo 65 e sadece 10 kilom kalmıştı fakat yine salıp üstüne de kilo aldım.
Burası sayesinde kafama koyduğumu gerçekleştirmek istiyorum,bana ilham oldunuz.
Biraz tecrübesizim,arkadaşımdan ve sizlerden destek rica ediyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler :)
Ausencia @DelyDoly @kelebekolacam @Sekercikiz ErSeSi Ahu060812
hepini zayıflayıp mezunmu oldunuz nerdesiniz huuuuuuuuuuuu
@saydin78 @Dersaadet_ @Daydream15 teşekkür ederim canlarımm , nefes almada problem var astım başlangıcı vardı zaten , sol tarafta uyuşma yaşıyor allah korusun kalp krizi öncesi belirtiler arasında korkuyorum yani bugün daha iyi ama...
Ausencia ablamm menü yazamadım ama yarın bildirimde bulunacağım inşallah
kahvaltı
2 etimek
1ceviz
peynir
8 zeytin
domates-biber yeşillik
öglen
2 büyük kepçe tavuk çorbası (az şehriyeli)
karışık kızartma fırında
akşam
1 yeşil elma
üzerine yogurt tarçın
3lt yakın su, bitki çayları , kahve
başka birşey yemem belki çay yada kahve içerm
İyi akşamlar kızlar bugün sabah çocukları okula gönderir göndermez hem küçüklük hem lise ve yıllardır görüştüm arkadaşıma gittim oda açığa sebepsiz alınan öğretmenlerden onla bayağı bir konuştuk bendeki gelişmeyi çok farketti tamamen salmıştın kendini çok iyi olmuşsun dedi bu iş gerçekten beyinde bitiyor.bugün benim dördüncü günüm inanın salata mı köfte mi meyve mi yanımda götürdüm arkadaşıma hiçbir şey yaptırmadım önceden konuşup pazarlığı mı ettim ben şu anda çok iyi bir ivme yakaladım lütfen bunu bozma dedim oda bana saygı gösterdi bu günü sıkıntısız atlattım
maşallah canım, kocaman tebrik ediyorum seniİyi akşamlar kızlar bugün sabah çocukları okula gönderir göndermez hem küçüklük hem lise ve yıllardır görüştüm arkadaşıma gittim oda açığa sebepsiz alınan öğretmenlerden onla bayağı bir konuştuk bendeki gelişmeyi çok farketti tamamen salmıştın kendini çok iyi olmuşsun dedi bu iş gerçekten beyinde bitiyor.bugün benim dördüncü günüm inanın salata mı köfte mi meyve mi yanımda götürdüm arkadaşıma hiçbir şey yaptırmadım önceden konuşup pazarlığı mı ettim ben şu anda çok iyi bir ivme yakaladım lütfen bunu bozma dedim oda bana saygı gösterdi bu günü sıkıntısız atlattım
Selam kzlar menümü vereyim
Sabah
1 yumurta
Dometes
Kk peynir
Ögle
1 kpce yesil mercimek corbasi
Salata
3 yemek ksgi lahana yemegi
Suan cnm bisey istemyr belki salata yerim
kuzum ben de bu hafta düzenli yürüdüm, yediklerime az çok dikkat ettim. Bunlar inşallah geleceğe yatırım, gelecek haftalarda gitmeye başlayacak ben inanıyorumya biz nerde yanlış yapıyoruz bu hafta sporda yaptım ben.dolunayda diyemiyoruz,uff cok mahcubuz kaptaniçeme karsı.
ne kadar zamanda farketti canimbugun spor yapsam mı yapmasam mı arasında kaldım ama yapacam tartıda artıda gösterse göstersin çünkü bayağı bacaklarımda popomda toparlanma olmuş dün bir pantolonumu giydim bayağı fark etmiş evet tartıda pek bişey yansıtmıyor ama bayağı toparlamışım ....bu gün eliptik yapacam 45 dakika)
Bu kadar yemeyle doydun mu?Perşembe Menü Bildirimi
Sabah 06:30
1 fincan sade nescafe
1 dlm ananas
Kahvaltı 08:30
1 fincan yeşil çay
1 dlm kepekli etimek
2 zeytin
Bol maydanoz
Ara 11:00
1 mandalina
Öğle 14:00
4 kaşık köz patlıcan salatası
Yoğurt
Akşam 17:00
Ton balıklı salata
1 kepekli etimek
Yoğurt
Su 1.5
Betülüm , yarın evde tartılabilme imkanın yok mu ?
Tartı farkı varsa hallediriz onu .
200 gr a da hiç üzülme , 900 gr yağ ne demek bir düşün
Niyetli olduğun için , iki öğün yapıyorsun , bu da vücudun depolamasına neden oluyordur , o yüzden az vermiş duruyorsun bence.
Menünde de tahinli çörek harici göze batan bir şey yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?