bence de az.. Asu un mide güççülmüş galibamBu kadar yemeyle doydun mu?Ben hepsini bir öğünde yesem yine zor
Sevindim böyle düşünmenebence de az.. Asu un mide güççülmüş galibam
Arkadaslar bagirsaklar uzmanlar arasinda 2.beyin olarak görülüyor..eger düzgün calismiyorsa bir sorun vardir diyorlar..lutfen lifli gidalara agirlik verin..sinameki çayını sakın kullanmayin en fazla yilda 1 yada 2...yani bagirsak calismasinda bir sorun varsa vucut sinyal veriyor bana yanlış birseyler yapiyorsun diye..eger bu durumunuz kronikse lutfen bir doktora gidin canlarim.
tebrikler, güzel bir menüKaptan gelince buralar bir hareketlenmiş :)
Menüm
Sabah ceviz ve gün kurusu suyu 1 er taneden sonra onları yedim
10:00
1 yumurta
2 wasa
2 salatalık
Beyaz peynir
Üzerine zeytinyağı kekik pulbiber
12:30
1 minik yeşil elma
15:00
Tavuk şiş
Az cacık
Salata
Bol soğan
Tavuk şişin yanında gönderilen minik lahmacuna elimi dahi sürmedim.
Bol su, kiraz sapı, kahve
Şimdi sevgili kızlar ben 8 e doğru evde oluyorum bir Yeşilçay içsem yeterli midir? Ya da kefir mi içsem? ne dersiniz?
çok haklısın. Ben bağırsakları boşaltsın diye kolay kolay bitki çayı içmem, tembelleşmesinden, doğal florasının bozulmasından korkarımArkadaslar bagirsaklar uzmanlar arasinda 2.beyin olarak görülüyor..eger düzgün calismiyorsa bir sorun vardir diyorlar..lutfen lifli gidalara agirlik verin..sinameki çayını sakın kullanmayin en fazla yilda 1 yada 2...yani bagirsak calismasinda bir sorun varsa vucut sinyal veriyor bana yanlış birseyler yapiyorsun diye..eger bu durumunuz kronikse lutfen bir doktora gidin canlarim.
Bu kadar yemeyle doydun mu?Ben hepsini bir öğünde yesem yine zor
Auscum, ben hep işyerinde tartılıyorum, geçen hafta diyetisyen yoktu normal tartıda tartıldım. Bu hafta o yuzden önceki iki haftaya göre çıktı sonuçlar. Kas +1, sıvı +1, yağ -0.9. Yani elhamdulillah sevindim.
Ve arkadaşlar malesef iki günlük kaçamak sonucunda hala o haftaki yağ oranıma düşememişim
Hani iki hafta önceki kaçamak sonucunda 1,5 kilo vermiştim ya, hep sudan kastan gitmişti, yağdan da +1.2 kilo da üstüme binmişti. YANİ KAÇAMAKLAR TÜM EMEĞİMİZİ ÖLDÜRÜYOR
Kaptan gelince buralar bir hareketlenmiş :)
Menüm
Sabah ceviz ve gün kurusu suyu 1 er taneden sonra onları yedim
10:00
1 yumurta
2 wasa
2 salatalık
Beyaz peynir
Üzerine zeytinyağı kekik pulbiber
12:30
1 minik yeşil elma
15:00
Tavuk şiş
Az cacık
Salata
Bol soğan
Tavuk şişin yanında gönderilen minik lahmacuna elimi dahi sürmedim.
Bol su, kiraz sapı, kahve
Şimdi sevgili kızlar ben 8 e doğru evde oluyorum bir Yeşilçay içsem yeterli midir? Ya da kefir mi içsem? ne dersiniz?
Bugun menuu
Sabah 10.00
1 bardak ilik su
1 bardak yesil cay
1 haşlanmis yumurta
2 yk peynir
4 yesil zeytin
2 adet kizarmis form ekmek
Dereotu
Aksam 16.30
Tavuk göğsü haslama
Salata
2 lt su
45 dakika eliptik
30 dakika yürüyüş
Tamam cnmBetülüm , yarın evde tartılabilme imkanın yok mu ?
Tartı farkı varsa hallediriz onu .
200 gr a da hiç üzülme , 900 gr yağ ne demek bir düşün
Niyetli olduğun için , iki öğün yapıyorsun , bu da vücudun depolamasına neden oluyordur , o yüzden az vermiş duruyorsun bence.
Menünde de tahinli çörek harici göze batan bir şey yok .
Tatlım geç olmadan mutlaka bir salata , yoğurt ye . Canın istemese de ye.
Gece acıkırsın mutlaka yemezsen .
Aus Cum bende bugün Allah kabul etsin niyetliydim. Iftar öncesi tartildim onu bildirsem bu haftalik sabah bu hafta çok erken çıkmam gerekiyor olur mu
kıskanç kıskançççAus Cum bende bugün Allah kabul etsin niyetliydim. Iftar öncesi tartildim onu bildirsem bu haftalik sabah bu hafta çok erken çıkmam gerekiyor olur mu
Iyi aksamlar kizlaaarr..
Bugun avm ye gittim dolasmaya bi magazada bebek arabasi yolu kapatmis az bi ara var gecmeye..pardon dedim kadin arabayi cekmeye calisinca zahmet etmeyin gecebilirim dedim..veee kadin tabi gecersin kilon mu var sanki gecemeyecek dedi..
Kaptanim ben ogle yemek yiyemiyorum cunku kahvalti gec yapiyorum...ara ogun yapamiyirum cok cunku benim pis huyum var agzimi surunce durduramiyorum gerisi geliyor 1 ay deniyeyim bu yontemi kaptanim baktim guzel gidiyor buna devamYok yavrum bu kadar az yemiyorum normalde , bugün perş. yarın tartı günü ya ondan az
Bir de misafir vardı öğlen , kendi soframı kuramadım . Öyle tırtıkladım patlıcandan .
Hee midem de küçülmüş olabilir , geçen Cuma 69.5 çıktım söylemesi ayıp
Hehh şunu bileydiniz . Koca koca yaptım ki herkes görsün .
Diyetteyken ; kaçamak demek dön başa demek bu bir .
Kiloya göre kuş kadar yemek ... durma noktası demek bu iki .
Ben diyetisyenle kilo verirken sadece 1 hafta hiç kilo veremedim . O da kendi kafama göre listeyi epeyce kısmıştım .
Hmmm şimdi sen en son 15:00 te mi yemiş oluyorsun mimu bana mı öyle geliyor
8 de bence yoğurt , salata ...salatan ton balıklı , peynirli olabilir ..mutlaka yemelisin .
3 te günü bitirmek
Adacım kararını okudum , karatay tarzı beslenecekmişsin . Yoksa bu menüyebunları koyardım sadece .
Ben bu tarz beslenme tarzını doğru bulmuyorum . Ama sende olur , idealin bu tarzdır bilemem .Dene bakalım .
Biraz öyle gibi olmuş. Senin durum farklı tabi bende karışmayim olmadı ASM ye baskül tasirimkıskanç kıskanççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?