Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok beğendim ki

Sıkıntı olacaksa sabah erkenden olsa tartılırım

Bende geçen gün eşime çıkıştım , farkında olmadan sertte oldum sanki .
Yesene , ne olacak kiii bundanlara başladı.
Ona göre inceccik oldum

Ya biliyorum tabii ki herkes kendinden mesul , ama takım olunca işler değişiyor elbette .

İşte bu

Ama bu bana berbat bir anımı hatırlattı

Sene 2002 falan ... Kadıköy Pendik minibüs hattı olay yeri . İşe gidiyorum . Arka 4 lüde 3 kişiyiz . Adamın biri ayakta .
Şöför , arkada yer var arkaya geçelim dedi adama .
Adam dedi ki iyi de bunların her biri 1 değil 1.5 kişi

Ayyy bak yazarken sinirim zıpladı .

Umarım sana uygun yol budur adacım .
Merakla bekliyorum bu haftanı .

Güzel menü stop.
Börekleri 3er 3 er bitirsinler stop.
Sen sakın yeme stop.
Özel mesajlarına bak stop.

Esim kek istedi muzlu.cevizli ne.de guzel kokuyor.ev.
1.parca tadina baktim gerisini getirmedim.
Esim.cayla yiyor
Beğenmiş
Ona afiyet olsun

Aynen ona afiyet olsun ..hatta löp löp et olsun

Benimde metabolizmam ayni masumcum gibi bugun spor yaptim insallah yarin arti cikmam ama bugun esofmanimi giydim ustelik yikanmisti..bacaklarimda baldir kismimda bolluk olusmus cok sikalasmisim 8 gunde...

Patavatsiza bak cok var bunlardan..

Wayyy biz pinekliyelim burda gündüz , cikalim burdan siz gelin

Auscum , elimden geleni yaptım a kilo gitmeyince cidden üzülüyorum duygu değişikliği yaşıyorum bi diyorum ki aman 5 kg alsaydin ya 80 olsaydın masum diyorum sevmiyorum giden kg lara zorda gitse

Ama şöyle bi cevreme bakıp benden çok yiyip , benden çok kg verenler var os yerinde cnm da sıkılıyor işte ozaman

Sabah pankek yapicam çocuklara hemde hareket olur biraz

Tv de unlu 50 kilo var yok bi kız ben kahvaltida bile manti yerim demisti de yanimda olsa agzina kürekle vururdum valla..

Selam kizlar menume.geldi.sira
Kahvalti
1.fincan şekersiz cay
1 kk.peynir
Domates salatalik, dereotu
2 yk.acuka
1.tatli kasigi.bal
2 dilim.tt.ekmek
Ara, 1.kare.cikolata
Ogle. 2.tabak.etli kapuska,2.yk.yogurt, biberiye.tursusu.ve beyaz.et, ekmek.yok
Ara. 1 mandalina, ceyrek.elma
Aksam
1 parca izgara kirmizi.et, 3 kucuk parca.beyaz.et, az salata, 2.yk.yogurt.ve.az.biber.tursusuyla aci.sos
2.bardakta acili.salgam suyu
Su, 2,3.lt.
Aksam.cayi iptal,.su.ile.gunu.tamamlarim,

Bakma sen onlara , bende bir kuzen var 3 yaş büyük benden . Beraber büyüdük . 45 kilonun üzerini hiç görmedi.
De ki yemesi nasıl , dünyaları yer gece ekmek araları , fast food ne ararsan var .

Ben öyle yesem 250 kg. garanti .

Benimde oyle bir ablam var ki 2 cocuk annesi 54 kilo onun yanina gidince kendimi kötü hissediyorum sanki onun 2 cocugunu ben dogurmus bidr kendi kizim 3 cocuklu anne gibiyim valla bidr ustune hamileymisim gibi (((

Tv de unlu 50 kilo var yok bi kız ben kahvaltida bile manti yerim demisti de yanimda olsa agzina kürekle vururdum valla..
O tvdeymis benim kızkardeş aynı boydayiz o da 3 tane doğurdu max 57 olmuştur .genelde 49_53arasi .57 olunca platese felan başladı.
Mantıyi yedimmi 2 tabak yer çayın yani asla tatlısız olmaz.bayramda çikolata lar baklavalar 3 er 5 er sarmalar ufff.bi kere ona uydum o bayram izni kırılma anim oldu bi da 75in altına inemedim

Hayırlı aksamlar kizlar nasilsiniz
Menum 15.12.2016 Persembe
Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
3 bardak çay

Öğle
1 por. Tavuk sis
1 kase yogurt
Aksam
2 kk peynir
1 dlm ekmek

3 lt su 2 bardak yesilcay 2 bardak finca form cay 45 dk yürüyüş

Bu hafta sanmıyorum benden kg gittiğini bu gidişle metformin basliycam valla , sabah neler olacak meraktayim,

Bizim çaya bakan arkadasta öyle buğun bir ekmk arası kızartma yedi ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…