Merhabalar şekerler Menüm
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 kk kaşar ve beyaz peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 bardak çay
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 tabak sütlü şehriye çorbası
4 y.k. kıymalı pırasa
Ara
Kayısı çayı
Akşam
1 kase mercimek çorbası
100 gr. kadar tavuk
bol salata
Ara
1 portakal yemeyi planlıyorum
Su: 2 lt.
Spor: ev temizlemece
Sıkıntı olacaksa sabah erkenden olsa tartılırım
Ausencia tatlım adam neye uğradığını şaşırdı zaten bir daha birşey getirmez
Tatlım hızlı kilolar verilince vücut kendini korumaya alıyor. Sen neden sorumlu olasın ki bu durumdanhepimiz kendimizden sorumluyuz. Vucüt bizim irade bizim Sen elinden geleni yapıyorsun tatlım, sağolasın
Iyi aksamlar kizlaaarr..
Bugun avm ye gittim dolasmaya bi magazada bebek arabasi yolu kapatmis az bi ara var gecmeye..pardon dedim kadin arabayi cekmeye calisinca zahmet etmeyin gecebilirim dedim..veee kadin tabi gecersin kilon mu var sanki gecemeyecek dedi..
Kaptanim ben ogle yemek yiyemiyorum cunku kahvalti gec yapiyorum...ara ogun yapamiyirum cok cunku benim pis huyum var agzimi surunce durduramiyorum gerisi geliyor 1 ay deniyeyim bu yontemi kaptanim baktim guzel gidiyor buna devam
Eskiden ogle yemek yemesem elim ayagim titrerdi sanki o kayboldu gibi bozmayayim..birde saat 14.00 gibi spora basliyorum karnim tok olumca eliptigin ustune bile cikasim gelmiyor...ama sabah kahvaltimi artiracam ceviz ekleyecem tipki karatay gibi olsun inan 4, 5 saat tutuyor..aksamda elimden geldigi kadar karata tarzi yapacam karatayda pilav falan yok arada 2 yada 3 kasik eklerim yine ekmek yok...
Menü
sahur 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 parça peynir 10 çiğ küçük findik
Iftar bi kocaman tabak pirinciz az yağlı ıspanak
2 yk beyaz et sote
3 yk yoğurt
Ara 10 çiğ badem
1 tutam goji
Bu arada evdekilere börek yaptım suan goturuyorlar tadına baktım hemen kaçtım.insallah bitirirler
Esim kek istedi muzlu.cevizli ne.de guzel kokuyor.ev.
1.parca tadina baktim gerisini getirmedim.
Esim.cayla yiyor
Beğenmiş
Ona afiyet olsun
Benimde metabolizmam ayni masumcum gibi bugun spor yaptim insallah yarin arti cikmam ama bugun esofmanimi giydim ustelik yikanmisti..bacaklarimda baldir kismimda bolluk olusmus cok sikalasmisim 8 gunde...Çok beğendim ki
Bende geçen gün eşime çıkıştım , farkında olmadan sertte oldum sanki .
Yesene , ne olacak kiii bundanlara başladı.
Ona göre inceccik oldum
Ya biliyorum tabii ki herkes kendinden mesul , ama takım olunca işler değişiyor elbette .
İşte bu
Ama bu bana berbat bir anımı hatırlattı
Sene 2002 falan ... Kadıköy Pendik minibüs hattı olay yeri . İşe gidiyorum . Arka 4 lüde 3 kişiyiz . Adamın biri ayakta .
Şöför , arkada yer var arkaya geçelim dedi adama .
Adam dedi kiiyi de bunların her biri 1 değil 1.5 kişi
Ayyy bak yazarken sinirim zıpladı .
Umarım sana uygun yol budur adacım .
Merakla bekliyorum bu haftanı .
Benimde metabolizmam ayni masumcum gibi bugun spor yaptim insallah yarin arti cikmam ama bugun esofmanimi giydim ustelik yikanmisti..bacaklarimda baldir kismimda bolluk olusmus cok sikalasmisim 8 gunde...
Patavatsiza bak cok var bunlardan..Çok beğendim ki
Bende geçen gün eşime çıkıştım , farkında olmadan sertte oldum sanki .
Yesene , ne olacak kiii bundanlara başladı.
Ona göre inceccik oldum
Ya biliyorum tabii ki herkes kendinden mesul , ama takım olunca işler değişiyor elbette .
İşte bu
Ama bu bana berbat bir anımı hatırlattı
Sene 2002 falan ... Kadıköy Pendik minibüs hattı olay yeri . İşe gidiyorum . Arka 4 lüde 3 kişiyiz . Adamın biri ayakta .
Şöför , arkada yer var arkaya geçelim dedi adama .
Adam dedi kiiyi de bunların her biri 1 değil 1.5 kişi
Ayyy bak yazarken sinirim zıpladı .
Umarım sana uygun yol budur adacım .
Merakla bekliyorum bu haftanı .
Evet ya keyifsiz keyifsiz dolanirken bi iyi geldi ki bana..çok hoşşş
Tv de unlu 50 kilo var yok bi kız ben kahvaltida bile manti yerim demisti de yanimda olsa agzina kürekle vururdum valla..Wayyy biz pinekliyelim burda gündüz , cikalim burdan siz gelin
Auscum , elimden geleni yaptım a kilo gitmeyince cidden üzülüyorum duygu değişikliği yaşıyorum bi diyorum ki aman 5 kg alsaydin ya 80 olsaydın masum diyorum sevmiyorum giden kg lara zorda gitse
Ama şöyle bi cevreme bakıp benden çok yiyip , benden çok kg verenler var os yerinde cnm da sıkılıyor işte ozaman
Sabah pankek yapicam çocuklara hemde hareket olur biraz
Wayyy biz pinekliyelim burda gündüz , cikalim burdan siz gelin
Auscum , elimden geleni yaptım a kilo gitmeyince cidden üzülüyorum duygu değişikliği yaşıyorum bi diyorum ki aman 5 kg alsaydin ya 80 olsaydın masum diyorum sevmiyorum giden kg lara zorda gitse
Ama şöyle bi cevreme bakıp benden çok yiyip , benden çok kg verenler var os yerinde cnm da sıkılıyor işte ozaman
Sabah pankek yapicam çocuklara hemde hareket olur biraz
Benimde oyle bir ablam var ki 2 cocuk annesi 54 kilo onun yanina gidince kendimi kötü hissediyorum sanki onun 2 cocugunu ben dogurmus bidr kendi kizim 3 cocuklu anne gibiyim valla bidr ustune hamileymisim gibiBakma sen onlara , bende bir kuzen var 3 yaş büyük benden . Beraber büyüdük . 45 kilonun üzerini hiç görmedi.
De ki yemesi nasıl , dünyaları yergece ekmek araları , fast food ne ararsan var .
Ben öyle yesem 250 kg. garanti .
O tvdeymis benim kızkardeş aynı boydayiz o da 3 tane doğurdu max 57 olmuştur .genelde 49_53arasi .57 olunca platese felan başladı.Tv de unlu 50 kilo var yok bi kız ben kahvaltida bile manti yerim demisti de yanimda olsa agzina kürekle vururdum valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?