Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esim kek istedi muzlu.cevizli ne.de guzel kokuyor.ev.
1.parca tadina baktim gerisini getirmedim.
Esim.cayla yiyor
Beğenmiş
Ona afiyet olsun
eneeee ben nasıl Ahu sandım bide sarılıp ağladım. Sen keki ben böreği yiyemedik diye.sherrycim.afedersin

Güzel menü stop.
Börekleri 3er 3 er bitirsinler stop.
Sen sakın yeme stop.
Özel mesajlarına bak stop.

Aynen ona afiyet olsun ..hatta löp löp et olsun

oluyor zaten
oh oh
93 kilo olmuş ( boy 179 cm )
neyse ki benden ağır, bir ara ben ondan bile agırıdm
bugün spor salonundan fiyat aldık, geçen yılla aynı ama beyimizin istediği indirimi vermediler dur bekle dedi.
daha önce de sen git istersen ben başka yere yazılırım demişti.
ben de " senin ipinle de kuyuya inilmiyor haa !" deyiverdim
o da : tabii ip kopar, sonra kuyu taşar dimi deyip kahkaha attı !
gülsem mi aglasam mı bilemedim. ama çok bozuldum çook
ben de iyice kısıp kilo vermeyi bilirim beyefendi ama kızımızı düşünüyorum onun sütü keislmeisn diye dikkatliyim ondan kilolarım gitmiyor tam olark dedim.
zaten pişman olmuştu da iyice kıvırdı yok ben kendimi dedim de bende kilo aldım dombili oldum da.
ya tabi tabi

erkek milleti işte.
ömürleri boyunca asla gebelik kiloları, iştah patlamaları ve ostrojenden dolayı yaglanma yaşamayacaklar

Aa sendedemi insulin drenci var ondan o zaman cnm seninde

niye bana sarılıp aglamican mı ?
ben üvey miyim
Ayy yine yanlis olmuş .yanlış kişiye sarılıp aglamisim demek istediydiim.kafein beyne ulaşmamıs anlaşılan. Gel doğru kişi sarılıp aglayalim

Ayy yine yanlis olmuş .yanlış kişiye sarılıp aglamisim demek istediydiim.kafein beyne ulaşmamıs anlaşılan. Gel doğru kişi sarılıp aglayalim
dohturummm benimmm
caydanlıgın cok güzel kız ben de paylaşcam çin işi caydanlıgımı.
o olunca yeşilçay içmek bile zevk oluyor

hosgeldin canim ins basaricaz bu sorundan kuttulucax

Menüm
Sabah
Meyve
Yoğurt
Öğlen
Köfteli salata
Akşam
Tavuklu salata
Oğlanın arkadaşları geldi onlara hamburger patates kızartması yaptım çorba yaptım kendime onların yemesi bitince ayrıca salata yaptım son salatada zorlanmadım desen yalan olur patates ten de tırtıkladım
Su 2 spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…