Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:Ecem
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:1.70
KİLONUZ:85,4
HEDEF KİLONUZ:65
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hareketsizlik,düzensiz beslenme.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlık ilk önceliğim,bunun dışında kendimle barışmak ve kendimi beğenmek için istiyorum. İstediğim kıyafete girebilmek istiyorum, aynı zamanda başardığımı görmek beni çok mutlu edicek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Ben iç mimarım. İzmir de yaşıyorum.Çocukluğumdan hep iriydim, ilkokul,lise hayatım hep böyle geçti.Ancak dönem dönem diyetisyene gidip, spor yaparak 5-10 kilo verip ardından hep geri aldım.Tatlıyla aram çok iyi-di aynı zamanda insülin direncim var .En son işim nedeniyle 9 aylığına gittiğim İstanbul'da tek başıma yaşıyordum ve işimin yoğunluğu nedeniyle hep pratik bol kalorili yemekler ve şantiye ortamında düzensiz beslenmem nedeniyle kilo alımım fazlasıyla hızlı oldu :) Şimdi burdayım umarım hedefime ulaşırım.
ahuda mı kek yapmış yoksa beni ahu mu sandınAhuuuuu sakin keki yemeeee
eneeee ben nasıl Ahu sandım bide sarılıp ağladım. Sen keki ben böreği yiyemedik diye.sherrycim.afedersinEsim kek istedi muzlu.cevizli ne.de guzel kokuyor.ev.
1.parca tadina baktim gerisini getirmedim.
Esim.cayla yiyor
Beğenmiş
Ona afiyet olsun
Güzel menü stop.
Börekleri 3er 3 er bitirsinler stop.
Sen sakın yeme stop.
Özel mesajlarına bak stop.
Aynen ona afiyet olsun ..hatta löp löp et olsun
eneeee ben nasıl Ahu sandım bide sarılıp ağladım. Sen keki ben böreği yiyemedik diye.sherrycim.afedersin
Aa sendedemi insulin drenci var ondan o zaman cnm seninde
canımı sıkmıyorum desem yaşan olur
ama inceliyorumda anlamaıdm bu işi bu gidişle ben insülin ilacına başlıycam metformine
elimde tek silah leslie kaldı
birde evde olsam tartılsam eminim 1 saat sonra farklı bir rakam görecegim o sabah şişligi için ne yapsam bilemedim
Aa sendedemi insulin drenci var ondan o zaman cnm seninde
Ayy yine yanlis olmuş .yanlış kişiye sarılıp aglamisim demek istediydiim.kafein beyne ulaşmamıs anlaşılan. Gel doğru kişi sarılıp aglayalimniye bana sarılıp aglamican mı ?
ben üvey miyim
dohturummm benimmmAyy yine yanlis olmuş .yanlış kişiye sarılıp aglamisim demek istediydiim.kafein beyne ulaşmamıs anlaşılan. Gel doğru kişi sarılıp aglayalim
hosgeldin canim ins basaricaz bu sorundan kuttulucaxHerkese selamlar,
Arkadaşım @mimu88 sizlerden bahsetti bende bu gazla aranıza katılmak istedim.
Her kadın gibi benimde kilo sorunlarım var artık hayatta ki dertlerimde en ön sırada alıyor ve bu durum kendime olan saygımı da etkilemeye başladı.Daha önce bir çok spor ve diyet deneyimim oldu ancak hiç birinin sonunu getiremedim.
En son geçen yaz istediğim kilo 65 e sadece 10 kilom kalmıştı fakat yine salıp üstüne de kilo aldım.
Burası sayesinde kafama koyduğumu gerçekleştirmek istiyorum,bana ilham oldunuz.
Biraz tecrübesizim,arkadaşımdan ve sizlerden destek rica ediyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler :)
Hoşbulduumhosgeldin canim ins basaricaz bu sorundan kuttulucax
Yeni gelebildim cnm ben bugün kilo verememenin üstüne bide kocam ve oğlum tuz biber oldu pimi çekilmiş bomba gibi dolaştım durdum vallaAusencia @DelyDoly kelebekolacam Sekercikiz ErSeSi Ahu060812
hepini zayıflayıp mezunmu oldunuz nerdesiniz huuuuuuuuuuuu
Ahu sen keki ben börek i koklayalim birbirine sarılıp ağlayan smiley
Ahuuuuu sakin keki yemeeee
Stresss stress stress aslında herşeyin başı boşveeeeer çek bi fırtYeni gelebildim cnm ben bugün kilo verememenin üstüne bide kocam ve oğlum tuz biber oldu pimi çekilmiş bomba gibi dolaştım durdum valla
Hoşgeldin canım gazan mübarek olsunHoşbulduuminşallah
Canimmmmmmm.ben mutfak eşyalarında değişik şeyleri seviyorumdohturummm benimmm
caydanlıgın cok güzel kız ben de paylaşcam çin işi caydanlıgımı.
o olunca yeşilçay içmek bile zevk oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?