Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşim o yeşil elmalı Çaydan yapsana dedi.adamin damak tadı benim diyete uygun.halbuki Karadenizli o,Eki Görüntüle 1925444 ben iftar sonrası siyah çay icecektim

Bayıldımmmmmmmm .... geldiğimde bana bununla demle o güzel çaydan

Ooooo tatlım 93 kilo sana gık dese ...sen ona guk de :))
Ehh işte sorsan şaka yapmış , şakadır da gerçekten , erkeklerin en ifrti olduğum huyu sadece kendilerinin güldüğü esprilerinin olması

Ausencia Bu arada yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum buraya formu doldurup paylaştım

Tamam canım , ben ekledim mesajını depoma

Tekrar hoş geldin , kuralları da okuduysan , günlük sohbet muhabbet dışında , her akşam ne yedik onu bildiriyoruz , mümkün olduğunca diğer menülere yorum yapıyoruz , cuma günü de ekstrem durumlar hariç en 12:00 ye kadar kilo bildirimi .
Siz şu an takım listesinde değilsiniz ama ( liste dolu , boş olsa da yeni üyelere en az 3 hafta deneme süresi var ) sistem bu tatlım .

Şimdi gelsin keyifli kilo vermeler

Yeni gelebildim cnm ben bugün kilo verememenin üstüne bide kocam ve oğlum tuz biber oldu pimi çekilmiş bomba gibi dolaştım durdum valla

Ne yaptılar anlat hele ?
Hep diyet mi konuşacağız yahu

Doktorum sen kazağı buldunmu onu söyle yada evin yolunu

Ayyyy ahu alemsin sen yaaa

Stresss stress stress aslında herşeyin başı boşveeeeer çek bi fırt

Sen açıklama yapmışsın , neden keyif alıyorsanız ondan çekin bir fırt diye de , ben çektim bilesin

Bu arada sonraki mesajına da bayıldım .
Hayatı güzelleştirmekte , sıkıcı ve evhamı bir hale getirmekte bizim elimizde biraz , Rabbim sağlık versin önce tabii ....

Kizlarrr . . Ben Yaşıyorum kilo aldım galiba . göbeğim kendini farkettirio . Oy viy . . 70 olursam aglarım galiba da . 67 lerdé geziniom

Az kaldı az , bu hafta yine 67.5 olmuşsundur . Haftaya 68 ....69 .... senden zayıf olmama ramak kaldı verooo

Oyy kıyamam ya ... kimse kimseye hediye falan almasın , ahhh ahhh kapitalist düzenin oyunu bunlar

İyi yapmışsın tatlım , unutuver arada öyle

Avm ye gittik gezdim gezdim simdi geldim biseyler almak istedim elim gitti gitti biraktim bi kilo versem yiginla giyecek kiyafetim varrrr ahhh bi 68 bile olsam dunya kadar kiyafetlerim varrrr ...

Alma tatlım alma , bende de mübarek her beden var . Ama bu 70 civarı pek yoktu , ya bol giydim ya dar idare ettim .
Almayalım ki , yeni cicilerimiz tam istediğimiz beden olsun

Geçmiş olsun , yoğurtla muz ya da başka bir meyve de ye bari . Güçsüz kalma iyice aç kalıp

Tesekkur ederim Ausum
biz cok iyi bir takımız kuzum. Inaniyoeum ki herkes buradan mezun olacak ve iradeli olarak yasamaya devsm edecek Hersey cok guzel olacak ve 7. takım uğurlu gelecek hepimize

Tesekkur ederim Ausum
biz cok iyi bir takımız kuzum. Inaniyoeum ki herkes buradan mezun olacak ve iradeli olarak yasamaya devsm edecek Hersey cok guzel olacak ve 7. takım uğurlu gelecek hepimize

Mezuniyete elbise bakmaya başlasak mı

Cnm bir yudum süt içmek iyi geliyor diye biliyorum.

keske oyle olsayfi masumm kocanin korkusundan alamiyorum telefonu elime:)

Senin eşin istisna olabilir de , genelde elindeki telefona söz edenler adamlar , gözlerini tv den ayırmaz ..... eee muhabbet et de ... telefonu gözümüz görmesin değil mi

Bu hafta sanmıyorum benden kg gittiğini bu gidişle metformin basliycam valla , sabah neler olacak meraktayim,

Bizim çaya bakan arkadasta öyle buğun bir ekmk arası kızartma yedi ;(

Canım bende yeni başladım metformine kilo vermeye katkısı varmı

Ausencia Bu arada yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum buraya formu doldurup paylaştım

Hoşgeldiniz insallah saglıkla en kısa zamanda hedefinize ulasırsınız

Ya sorma kaptanım baba oğul beni delirtmek için sözleşmisler sanki zaten sinirliyim bide onların isteği bitmiyor bide begendiremiyorumda beylere küçük sipa sürekli ağlayarak biseyleri yaptırmaya çalışıyor evdeyim ama yemin ederim beş dakika oturamıyorum en sonunda patladım bagirdim çağırdım bu defada ağlıyor baba ben korkuyorum gel beni gotur diye bu defada ben üzüldüm o öyle söyleyip ağlayınca yani çok kötü bir gün geçirdim bugun

Csnim benim 27 idi. 3 ay mecburen ilac kullandim. 5 lere dustu akabinde. 6 ay sonraki kontrolde 11 çikti :) dr. Super devam ne yapiyorsaniz ayni sekilde devam edin dedi bi mutlu oldum sukurler olsun
Aa çok sevindim cnm vallahi öyle olmasına bende bir ay önce öğrendim bu ayki kontrolümde belli olucak ilaç kullanıp kullanmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…