Cnm senin insulin drencin kaç benim 21.3
Eşim o yeşil elmalı Çaydan yapsana dedi.adamin damak tadı benim diyete uygun.halbuki Karadenizli o,Eki Görüntüle 1925444 ben iftar sonrası siyah çay icecektim
oluyor zaten
oh oh
93 kilo olmuş ( boy 179 cm )
neyse ki benden ağır, bir ara ben ondan bile agırıdm
bugün spor salonundan fiyat aldık, geçen yılla aynı ama beyimizin istediği indirimi vermediler dur bekle dedi.
daha önce de sen git istersen ben başka yere yazılırım demişti.
ben de " senin ipinle de kuyuya inilmiyor haa !" deyiverdim
o da : tabii ip kopar, sonra kuyu taşar dimi deyip kahkaha attı !
gülsem mi aglasam mı bilemedim. ama çok bozuldum çook
ben de iyice kısıp kilo vermeyi bilirim beyefendi ama kızımızı düşünüyorum onun sütü keislmeisn diye dikkatliyim ondan kilolarım gitmiyor tam olark dedim.
zaten pişman olmuştu da iyice kıvırdı yok ben kendimi dedim de bende kilo aldım dombili oldum da.
ya tabi tabi
erkek milleti işte.
ömürleri boyunca asla gebelik kiloları, iştah patlamaları ve ostrojenden dolayı yaglanma yaşamayacaklar
Yeni gelebildim cnm ben bugün kilo verememenin üstüne bide kocam ve oğlum tuz biber oldu pimi çekilmiş bomba gibi dolaştım durdum valla
Doktorum sen kazağı buldunmu onu söyleyada evin yolunu
Stresss stress stress aslında herşeyin başı boşveeeeer çek bi fırt
Kizlarrr . . Ben Yaşıyorumkilo aldım galiba . göbeğim kendini farkettirio . Oy viy . . 70 olursam aglarım galiba da . 67 lerdé geziniom
Hemde nasıl ablacımyılbası iyi güzelde bence kimse birbirine hediye almasa daha güzel olur :) bugün tam üç kere yemeğe gitmekten döndüm. Tam cıkayım diyorum acil bir şey çıkıyor hoopp geri dönüyorum. En son resmen kaçtım ya telefonuda ofiste bıraktım unuttu sansınlar diye
Avm ye gittik gezdim gezdim simdi geldim biseyler almak istedim elim gitti gitti biraktim bi kilo versem yiginla giyecek kiyafetim varrrr ahhh bi 68 bile olsam dunya kadar kiyafetlerim varrrr ...
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
4 zeytin
Ara
Süt
Ögle
Tavuk çorbası
Patlıcan yemeği
1 yk yogurt
Akşam
Yok
Bugün halsizim biraz bulantı filan. Sanırım soguk aldım biraz o yüzden.ama birazdan yogurt yiyeceğim
Bakalim bugün neler yedim
Sabah
1 dilim kaşarla 2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış tost
Salatalık maydanoz biber
5 tane siyah zeytin
1 bardak yeşil çay
Ara
1 bardak metobolik çay
Öğle
1 tabak kabak yemeği
1 kase borani
Yarım tabak fırında sebzeli tavuk
Ara
Yarım tarçınlı elma
2 fındık 2 badem
1 bardak yeşil çay
Aksam
1 tabak kabak yemegi
Ara
1 bardak metobolik çay
2.5 litre su
Spor yok malesef
Bugünde kaçamaksız bitirdim ama hala artıdayim off off
Tesekkur ederim AusumÇok beğendim ki
Bende geçen gün eşime çıkıştım , farkında olmadan sertte oldum sanki .
Yesene , ne olacak kiii bundanlara başladı.
Ona göre inceccik oldum
Ya biliyorum tabii ki herkes kendinden mesul , ama takım olunca işler değişiyor elbette .
İşte bu
Ama bu bana berbat bir anımı hatırlattı
Sene 2002 falan ... Kadıköy Pendik minibüs hattı olay yeri . İşe gidiyorum . Arka 4 lüde 3 kişiyiz . Adamın biri ayakta .
Şöför , arkada yer var arkaya geçelim dedi adama .
Adam dedi kiiyi de bunların her biri 1 değil 1.5 kişi
Ayyy bak yazarken sinirim zıpladı .
Umarım sana uygun yol budur adacım .
Merakla bekliyorum bu haftanı .
Evet bu cnm sağlıksız bişiy gormedim ben birde sen göz at bakalım
Başka bir yol bulmak lazım ausum ,yoksa olmuyor Boyle
Tesekkur ederim Ausum
biz cok iyi bir takımız kuzum. Inaniyoeum ki herkes buradan mezun olacak ve iradeli olarak yasamaya devsm edecekHersey cok guzel olacak ve 7. takım uğurlu gelecek hepimize
Bak aynı doktorun insülin direnci hakkında çalışmaları varmış .
http://www.fitekran.com/insulin-direnci-rehberi/
Cnm bir yudum süt içmek iyi geliyor diye biliyorum.Ayyy ben bu mide yanmasini ne yapacam yaaa biktim resmen ...mide de agri yok sadece yanma var...goviscon icince geciyor ama ne zamana kadar ...
Bi arkadastan kudret nari istedim sagolsun gonderdi yarın ona baslayacam mide yanmasina pek iyi geliyormus....
Csnim benim 27 idi. 3 ay mecburen ilac kullandim. 5 lere dustu akabinde. 6 ay sonraki kontrolde 11 çikti :) dr. Super devam ne yapiyorsaniz ayni sekilde devam edin dediCnm senin insulin drencin kaç benim 21.3
saydin78 nın yediği kurabiyelerin kaynağı bulundu
kurabiye yarışmasına katılmış meğer , şimdi gördüm
keske oyle olsayfi masumm kocanin korkusundan alamiyorum telefonu elime:)Ausencia @DelyDoly @kelebekolacam Sekercikiz ErSeSi @Ahu060812
hepini zayıflayıp mezunmu oldunuz nerdesiniz huuuuuuuuuuuu
Eyvah basıldım
keske oyle olsayfi masumm kocanin korkusundan alamiyorum telefonu elime:)
Bu hafta sanmıyorum benden kg gittiğini bu gidişle metformin basliycam valla , sabah neler olacak meraktayim,
Bizim çaya bakan arkadasta öyle buğun bir ekmk arası kızartma yedi ;(
Ya sorma kaptanım baba oğul beni delirtmek için sözleşmisler sanki zaten sinirliyim bide onların isteği bitmiyor bide begendiremiyorumda beylere küçük sipa sürekli ağlayarak biseyleri yaptırmaya çalışıyor evdeyim ama yemin ederim beş dakika oturamıyorum en sonunda patladım bagirdim çağırdım bu defada ağlıyor baba ben korkuyorum gel beni gotur diye bu defada ben üzüldüm o öyle söyleyip ağlayınca yani çok kötü bir gün geçirdim bugunBayıldımmmmmmmm .... geldiğimde bana bununla demle o güzel çaydan
Ooooo tatlım 93 kilo sana gık dese ...sen ona guk de :))
Ehh işte sorsan şaka yapmış , şakadır da gerçekten , erkeklerin en ifrti olduğum huyu sadece kendilerinin güldüğü esprilerinin olması
Tamam canım , ben ekledim mesajını depoma
Tekrar hoş geldin , kuralları da okuduysan , günlük sohbet muhabbet dışında , her akşam ne yedik onu bildiriyoruz , mümkün olduğunca diğer menülere yorum yapıyoruz , cuma günü de ekstrem durumlar hariç en 12:00 ye kadar kilo bildirimi .
Siz şu an takım listesinde değilsiniz ama ( liste dolu , boş olsa da yeni üyelere en az 3 hafta deneme süresi var ) sistem bu tatlım .
Şimdi gelsin keyifli kilo vermeler
Ne yaptılar anlat hele ?
Hep diyet mi konuşacağız yahu
Ayyyy ahu alemsin sen yaaa
Sen açıklama yapmışsın , neden keyif alıyorsanız ondan çekin bir fırt diye de , bençektim bilesin
Bu arada sonraki mesajına da bayıldım .
Hayatı güzelleştirmekte , sıkıcı ve evhamı bir hale getirmekte bizim elimizde biraz , Rabbim sağlık versin önce tabii ....
Az kaldı az , bu hafta yine 67.5 olmuşsundur . Haftaya 68 ....69 .... senden zayıf olmama ramak kaldı verooo
Oyy kıyamam ya ... kimse kimseye hediye falan almasın , ahhh ahhh kapitalist düzenin oyunu bunlar
İyi yapmışsın tatlım , unutuver arada öyle
Alma tatlım alma , bende de mübarek her beden var . Ama bu 70 civarı pek yoktu , ya bol giydim ya dar idare ettim .
Almayalım ki , yeni cicilerimiz tam istediğimiz beden olsun
Geçmiş olsun , yoğurtla muz ya da başka bir meyve de ye bari . Güçsüz kalma iyice aç kalıp
Vakit ve verilecek kilo azaldı iyice Ausum baslayalim bence deMezuniyete elbise bakmaya başlasak mı
Aa çok sevindim cnm vallahi öyle olmasına bende bir ay önce öğrendim bu ayki kontrolümde belli olucak ilaç kullanıp kullanmayacağımCsnim benim 27 idi. 3 ay mecburen ilac kullandim. 5 lere dustu akabinde. 6 ay sonraki kontrolde 11 çikti :) dr. Super devam ne yapiyorsaniz ayni sekilde devam edin dedibi mutlu oldum sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?