Iste dunku kacamaklar onlardi AusumGözüm her yerdeee
Oyyyy kızlar bir de ağızda dağılan kurabiyeler yapmışşş kiii
Ya sorma kaptanım baba oğul beni delirtmek için sözleşmisler sanki zaten sinirliyim bide onların isteği bitmiyor bide begendiremiyorumda beylere küçük sipa sürekli ağlayarak biseyleri yaptırmaya çalışıyor evdeyim ama yemin ederim beş dakika oturamıyorum en sonunda patladım bagirdim çağırdım bu defada ağlıyor baba ben korkuyorum gel beni gotur diye bu defada ben üzüldüm o öyle söyleyip ağlayınca yani çok kötü bir gün geçirdim bugun
Iste dunku kacamaklar onlardi AusumBugun de gozumun onundeydiler yemedim. Irademe sahip olucam. Spor salonundan vazgectim. Gidip gelirken usurum mesafe epey var. Evde leslie vs yapicam
Istemedim ama tatlim ilac etki etti gercekten. 3ay kullandim sadece. Gerek yok sukur ki artik, umarim senin içinde hersey yolunda gider canim ♡Aa çok sevindim cnm vallahi öyle olmasına bende bir ay önce öğrendim bu ayki kontrolümde belli olucak ilaç kullanıp kullanmayacağım
Her evde bu sorun var galibakeske oyle olsayfi masumm kocanin korkusundan alamiyorum telefonu elime:)
Olur tatlim kacta yapalimleslie saatin belli mi ? dürtsek ya birbirimizi
Hepsi ayni erkeklerin cnm yaHer evde bu sorun var galibaBen de eşimi yatırınca soluğu KKda alıyorum Az yanında girsem nete ,devamlı nettesin diyor
Olur tatlim kacta yapalim
Yaa sorma yok bende kızdiktan sonra sarılıp opuyorum ama sonra çok vicdan azabı çekiyorum keşke bagirmasaydim diye ama is isten gecmis oluyor babasının öfkesini ondan çıkardım galiba disiplinli çocuk yetiştirmek güzel kaptanım ya ama ben bunu pek beceremiyorum galibaKıyamam yaaa ... anlık öfke nöbetinde fazla bağırırsan , olabiliyor bazen maalesef .
Oğlun hep şunu bilsin ... ben bazen sana kızabilirim , bağırabilirim ... ama sana olan sevgim hiç değişmez .
Benim Yusuf bu taktikle büyüdü , hatta bazen yaramazlık yaptığında ...önce aklıma sen geldin , oofff annem kızacak diye korktum ama sonra dedim ki olsun kızsa da o beni çok sever
Teşekkür ederim tatlim sanada çok geçmiş olsunIstemedim ama tatlim ilac etki etti gercekten. 3ay kullandim sadece. Gerek yok sukur ki artik, umarim senin içinde hersey yolunda gider canim ♡
Pazartesi basliyoruz o halde ogleden sonra bir vakitte tatlimGece yapamam ben ... en müsait öğleden sonra gibi .. telden burdan başlıyorum diyelim yapalım , olmuyor böyle .
Tesekkurler tatlimTeşekkür ederim tatlim sanada çok geçmiş olsun
09 / 16 ARALIK HAFTALIK DEĞERLENDİRME
saydin78
DelyDoly
@masumm
Sekercikiz
Ahu060812
kelebekolacam
Yukarıdaki ismi yazılı sevgili 6 'lı .
Menü bildirimleriniz , takıma katılımınız , mesaj sayınız ... genel olarak daha önce de olduğu gibi çok iyi .
Küçük kaçamaklar dışında menülerde büyük skandallarda olmadı .
Tabii @masumm veSekercikiz kaçamaksızdı
ervahafsa
T tuba52
Güzeller ikinizinde menü bildiriminden memnunum . Listelerinize de harfiyen uydunuz . Güzel sonuçlarınız olur umarım yarın .
Katılım konusunda bu hafta özel sebepler vardı onu biliyorum .
@Dersaadet_
Menüler bir var bir yok ... olan daçok . katılım bazı günler yok denecek kadar az .
Saadet tam konsantre takıma bekliyorum seni .
Listedesin unutma
Betulina
Betülüm gelmese de , giremese de illa ki toplu da olsa menü bildirimi yapan betülümgeldi mi sohbetine doyamadığım betülüm .
Taşınma işi de halledilince lütfen daha çok fırsat bul gelmeye .
Davina
roxen2303
cydnz_1
Haftanın kaçakları . Davi'm mümkün mertebe menü bildirimlerin var .Yoğun bir dönemde olduğun için katılım azlığını da görmüyorum ama yine de daha fazlasını bekliyorum
Roxenim ve ceydanın bu hafta özel sebebleri vardı .
Bu hafta ile beraber daha çok burada olacağınızı düşünüyorum .
Menü yazmayı ihmal etmeyin en azından lütfen .
Liste dışında olan arkadaşlardan da ,ada81 ... mimu88 katılımınız iyi gidiyor , lütfen aynen devam
@Sherrysherrylady benm menü bildirimci başım zaten
Antepia27 şu an liste bekleyen ilk sen varsın , katılımını artırmanı da bekliyorum , kilonun durumunu da gözlemdeyim
Onun dışında @Daydream15 diyete dön artık ,ErSeSi bir daha gitme
begum75 kayıplarda Salıdan beri ...
vorones 70 oldu 80 olsun listeye alacağım .
Hadi bakalım bu haftada böyle olsun .Yarın kilo bildirimlerinden sonra Enler var .
Haftanın dibe vuranı , Haftanın en fit hatunu kim olacak bakalım ?
Takımın her daim demirbaşları , müdavimleri ...selam verenlerine de...
09 / 16 ARALIK HAFTALIK DEĞERLENDİRME
saydin78
DelyDoly
@masumm
Sekercikiz
Ahu060812
kelebekolacam
Menü bildirimleriniz , takıma katılımınız , mesaj sayınız ... genel olarak daha önce de olduğu gibi çok iyi .
ervahafsa
T tuba52
Güzeller ikinizinde menü bildiriminden memnunum . Listelerinize de harfiyen uydunuz . Güzel sonuçlarınız olur umarım yarın .
@Dersaadet_
Menüler bir var bir yok ... olan daçok . katılım bazı günler yok denecek kadar az .
Listedesin unutma
Betulina
Betülüm gelmese de , giremese de illa ki toplu da olsa menü bildirimi yapan betülümgeldi mi sohbetine doyamadığım betülüm .
Davina
roxen2303
cydnz_1
Haftanın kaçakları . Davi'm mümkün mertebe menü bildirimlerin var .Yoğun bir dönemde olduğun için katılım azlığını da görmüyorum ama yine de daha fazlasını bekliyorum
Liste dışında olan arkadaşlardan da ,ada81 ... mimu88 katılımınız iyi gidiyor , lütfen aynen devam
Antepia27 şu an liste bekleyen ilk sen varsın , katılımını artırmanı da bekliyorum , kilonun durumunu da gözlemdeyim
Hadi bakalım bu haftada böyle olsun .Yarın kilo bildirimlerinden sonra Enler var .
Oyy kapitammm allah korusun. doğuma 80 le gitmiştim . .Aman kalsın almımm ben. 70 de olmadım kız. . 67 yim şu aralar . 70 olursam al beni listeye09 / 16 ARALIK HAFTALIK DEĞERLENDİRME
saydin78
DelyDoly
@masumm
Sekercikiz
Ahu060812
kelebekolacam
ervahafsa
T tuba52
@Dersaadet_
Listedesin unutma
Betulina
Davina
roxen2303
cydnz_1
Bak yahu . kaptan kilo almam için elinden geleni yapiyuuBayıldımmmmmmmm .... geldiğimde bana bununla demle o güzel çaydan
Ooooo tatlım 93 kilo sana gık dese ...sen ona guk de :))
Ehh işte sorsan şaka yapmış , şakadır da gerçekten , erkeklerin en ifrti olduğum huyu sadece kendilerinin güldüğü esprilerinin olması
Tamam canım , ben ekledim mesajını depoma
Tekrar hoş geldin , kuralları da okuduysan , günlük sohbet muhabbet dışında , her akşam ne yedik onu bildiriyoruz , mümkün olduğunca diğer menülere yorum yapıyoruz , cuma günü de ekstrem durumlar hariç en 12:00 ye kadar kilo bildirimi .
Siz şu an takım listesinde değilsiniz ama ( liste dolu , boş olsa da yeni üyelere en az 3 hafta deneme süresi var ) sistem bu tatlım .
Şimdi gelsin keyifli kilo vermeler
Ne yaptılar anlat hele ?
Hep diyet mi konuşacağız yahu
Ayyyy ahu alemsin sen yaaa
Sen açıklama yapmışsın , neden keyif alıyorsanız ondan çekin bir fırt diye de , bençektim bilesin
Bu arada sonraki mesajına da bayıldım .
Hayatı güzelleştirmekte , sıkıcı ve evhamı bir hale getirmekte bizim elimizde biraz , Rabbim sağlık versin önce tabii ....
Az kaldı az , bu hafta yine 67.5 olmuşsundur . Haftaya 68 ....69 .... senden zayıf olmama ramak kaldı verooo
Oyy kıyamam ya ... kimse kimseye hediye falan almasın , ahhh ahhh kapitalist düzenin oyunu bunlar
İyi yapmışsın tatlım , unutuver arada öyle
Alma tatlım alma , bende de mübarek her beden var . Ama bu 70 civarı pek yoktu , ya bol giydim ya dar idare ettim .
Almayalım ki , yeni cicilerimiz tam istediğimiz beden olsun
Geçmiş olsun , yoğurtla muz ya da başka bir meyve de ye bari . Güçsüz kalma iyice aç kalıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?