Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar,
tartı için kendime geleyim bi, bekliyorum
1,5 ayda 2,5 kilo verdim ben, en iyi ihtimal sabittir bende kilo.
regle 1 haftam kaldı
Ben de eve gitmeyi bekliom. ben aslında hamile olmadan onceki kış kilomà 2 kaldi. yanı versem onu da cok rahat etcem. de almasam iyiidii . kaçamak çok malum.. yaHÜ b arada benim bebem hiic durmuio hep ilgi hep takip. yuruyunce napcam bilmiom pesinden kosunca gider kilolar diolar bakam

Ausum ablamin 40 mevludunu yapmaya gidiyorum simdi pazar günü döneceğim insallah..pazartesi baslarim ..

aslında ben bu kiloları yeni aldım sayılır neden bu kadar direniyorlar anlamıyorum.tmm metabolizmam hızlı değil milletin 2 verdiğinde ben 1 verirdim ama verirdim.bu kadarına pes diycem diyemiyourm.pes desem bana zarar.pes diyebileceğim bi kiloda değilim.demekki burda olmasam alıp başımı 90lara dayanacagım.

Kaptanii deryamm bana ne olur bir bakk yaaa gramm gitmedi kacamagim da yokk offf yaaa amaa yüzüm gözüm herbiyanim sis malum günümde agrim var ama gelene giden yokkkk
Ben Sende hafta içi döner falan görmüştüm sankim
Onları ekmeksiz de yesen çok yağlı dışarda ya çorba yada ızgara yerdim ben olsam bide regli öncesi de etken artı verdiğin 20 küsür kilo bu hafta onlardan bence ama regliyle beraber bi furya yakalarsın inşallah
Sen de bu hafta kas toplamışsındır ama bırakma sakın kilo veremedim diye sporu falan aynen devam et çünkü artan kas daha çok kalori yakıyo birde en az 2,5 su içecen ki ödem tutmasın
gunaydin oncelikle kilom sabah 72.500 cikti dun 72300 du
gecen hafta 73100
bu hafta 72500 maalesef bugunu baz aliyorum lavabo sorunu yasiyorum
pazartesibu 73600 ile basladim bilginize
Canısı kilo bildirimini
geçen hafta
bu hafta
fark
Diye yapsaydın ya kafam karıştı valla gerçi bidaha bakınca anladım da.yanına yazınca karışmış

Gözümde kalpçik kalpçik 8ler ne güzel olur yaaaaa

Olur tatlım hem de pekala olur .
Hepi topu 900 gr.
90 kiloda 900gr. haftada rahat gider. Senin bünyende cevap veriyor hem .
Regl , şiş , ödeme yakalanma ...tabiii kaçamakta yapma ...bol su ... haftaya 89.9 demezsen bende aus değilim

Başka yol deneyeceğim zaten aus
Bunca emeğe bu sonuç hüsran bugün için verip kendime yarın basliycam

Bugün ara derken çok koy vermeeee ha

Tüm hafta onu toparlamaya çalışma sonra .

Bugün direnen vücutlar vs..ile ilgili biraz araştırma yapacağım .Paylaşırım .

Ausencia kilom:60,9 sabit kaldım

Olsun tatlım . Haftaya da 60.7 olur , 100+100 toplar verirsin

Hayırlı uğurlu olsun mimucum

Hadi bakalım 8 lerden kurtulma zamanı ...

Annam DİKKAT Edem O Vakit . Beni gecmemelisin Buna dayanamam

Dayanırsıııın , dayanırsınnnn ... Ensendeyim , 65 oldun oldun .

Kaptanii deryamm bana ne olur bir bakk yaaa gramm gitmedi kacamagim da yokk offf yaaa amaa yüzüm gözüm herbiyanim sis malum günümde agrim var ama gelene giden yokkkk

Bakacağım gülüm , sende sıkma canını .
Stres kilo vermeye hiç gelmez .
Mutluluk hormonunu sok devreye hemen .
Delilik sana kilo verdiriyor

Ausencia

geçen hafta: 79.8
Bu hafta: 79.6
Fark: 0.2
Sabaha kadar değişen bir şey olmadı Ama bugün wc-yi beklemeye vaktim olmadı, yoksa bi 300 gr eksiltirdim ben bu işi

wc önemli mevzu betülüm .
Verdiğin örneği bizzat bu sabah yaşadım , aradaki fark 400 ... çok hassas konular bunlar

Ausum ablamin 40 mevludunu yapmaya gidiyorum simdi pazar günü döneceğim insallah..pazartesi baslarim ..

Allah kabul etsin ... dualarınız yerine ulaşsın ..mekanı cennet olsun .
Pzt bekliyorum canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…