gunaydin oncelikle kilom sabah 72.500 cikti dun 72300 du
gecen hafta 73100
bu hafta 72500 maalesef bugunu baz aliyorum lavabo sorunu yasiyorum
pazartesibu 73600 ile basladim bilginize
günaydınnn
geçen hafta : 83.6 ( listeden baktım hiiiç hatırlamıyordum )
bu hafta: 83.3
giden : 300 gram
spor yok
Ausencia buraya gelemeyip menü bildirimi yapmayınca epey saçma beslendim
bugünden itibaren eski düzenimle devam edeceğim inş.
aslında ben bu kiloları yeni aldım sayılır neden bu kadar direniyorlar anlamıyorum.tmm metabolizmam hızlı değil milletin 2 verdiğinde ben 1 verirdim ama verirdim.bu kadarına pes diycem diyemiyourm.pes desem bana zarar.pes diyebileceğim bi kiloda değilim.demekki burda olmasam alıp başımı 90lara dayanacagım.
eveeeet bende tartıya gidiyorum bakalım
Anaaa sende mii sabit hemen gayseriyee geliyimmm bagira bagira aglayakk kizz bende daha olamadimm yaa streste var sislikte...DelyDoly gel sarılıp ağlaşalım.gecen ayda senle regl olmustuk onun gerginliği var zaten bide sabit çıktık.ben hayatımda ilk defa 3 mil leslie tamamlayabildim ya.hemde kaç gün.
500gr cık gideydi...bende sabitim.
Yaaaa canimsinn bencede ben bir toparlanayimm özüme doneyimm baksana tarti bilemm banaa küstü hahahaa acilinn bir adet delyyyy geliyoo tutmayn kuccukk enisteyiiiiiPes yoook peees yoook .
Tam yol ileriiiii .
90 olmadan 60 olmaya .
Sen yaparsın ben inanıyorum
Hadi gazan mübarek ola fıstığım
ben yarına bekliyorum regl hazretlerini töbe ya.Anaaa sende mii sabit hemen gayseriyee geliyimmm bagira bagira aglayakk kizz bende daha olamadimm yaa streste var sislikte...
verocum valla senin kilonda olsam yeterliydi bana..Ben de eve gitmeyi bekliom.ben aslında hamile olmadan onceki kış kilomà 2 kaldi. yanı versem onu da cok rahat etcem. de almasam iyiidii . kaçamak çok malum.. yaHÜ b arada benim bebem hiic durmuio hep ilgi hep takip. yuruyunce napcam bilmiom pesinden kosunca gider kilolar diolar bakam
delicim bence seninki spordan sabredersen pat pat gidicekYinee bana hüsran yine me bana hasret var gecen hafta 100 gram bu hafta sabitim kuzum yaa sacimi basimi yolcam
Yok voronesim bu hafta diyet yapmadim yedim anlayacagin..Yahu kontesim senin yaptıgn diyeti .. Dikkat etmeyi ben yapsam erirdim . Senin vücut da ne direncli yahu
Arkadasim yapiyor bunu 11 ve 6 da yiyor sonra sadece sivi. 71 kusurdu 67.7 olmuş..3 haftadakelebekolacam bu if diyetini bi araştırsana
Dimi dimi serrirym yaa ben kendimi çok tombak hissetmiom aslında bi 5 kilo versem harika olur. dedGN gibi yaz çok başka .kıyafetlerimın bana olmadgni görmek çok moral bozucü . sımdı kalin kalın giyinioruz zaten dışarı çıkınca . NO problem gibi gelio.ve tüm kışlık pantolonlarim kabanim falan oluo zaten kabarıkverocum valla senin kilonda olsam yeterliydi bana..
boyumuz da yakın ben 165 cm yim sen 163 cm.
zaten kiloluydum ben bacım, 72 idim hamile kalmadan. zaten normalde de en düşük 67 lerde seyrederdim
şimdi iyice dombiş oldum. ama sen ipin ucunu sıkı tut yaşın benden genç şimdiden koyverirsen mazallah alır başını gider.
bebişler hareketlenince hızlı gider diyorlar evet. ama ben bu kiloyla koşamam ki peşinden.
şimdiden belim agrıyor valla
hani emziren anneler çabuk kilo verirdi ? sende işe yaradı bu tez ama bende fosss!
maalesef hala dombili leyla modundayım. moralim bozuluyor çok ! ama neyseki mevsim kış ve daha var.
bir de azıcık daha sıkı tutup haftada en az 3 gün spor ypmayı deneyeyim. cocuklarımızın dogum gününe kadar zamanımız var mayısa kadar yani.
gelecek yaz şişman olamam yaa(((
hatta şişmanı bırakAusencia bir ara bi liste yapmıştı.
1. derece obez yazıyordu benim, ayy çok üzülmüştüm ona benbilion mu((
obez ? ben ? hiç yakıştıramıyorum kendime(
delicim bence seninki spordan sabredersen pat pat gidicek
sık dişini..
keşke şu yag su oranını gösteren tartılardan evde de olsa. böyle çok moral bozucu oluyor.
Arkadasim yapiyor bunu 11 ve 6 da yiyor sonra sadece sivi. 71 kusurdu 67.7 olmuş..3 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?