Evet tatlim birakmak yok verince aynen devamevet Ausum spor şart hatta esimle hafta sonu spor magazasina gidip ip vs birseyler alalim diyoruz
Canim benim midemde aşırı yanma oluyor bu yuzden 20 gun sureyle buyuk bir bardakta kefir ictim hatta her yanmaya basladiginda cay bardagi ile ilave yine ictim ben kefire baslamadan once 75.00 idim .20 gun sonra bir tartil 76.800 olmusum yemegim ayniydi zaten yaglandigimi hissettim...farkedince hemen biraktim evet mideye cok iyi geliyor ama kilo yapiyor..ablamin bir arkadasida mide rahatsizligi varmis kefir icmis ablam diyor ki bi anda kilo aldi diye..cunku kefir mayali maya kilo yapiyor...canım kefir mi kilo aldırdı ben de dün akşam içtim biraz. wc için bir faydası olmadı tabi.
bu sefer de olmazsa yanlardan kesmek bana şart oldu.Aaaaa aaaaa tabii kiii hain regl de suç tatlım .
Haftaya katil kimhaftaya katil kelebek .... en az 800 gr ım canına okuyacak çünkü
Tamam tatlım memnuniyetle dürterimSüper olur tatlım
Arada beni dürtmeyi unutma .
Telden yaz ...auuuuuuuuuus spor zamanı diye
Nayıııırr nolamazzzzz ya biri benim yüzdemi hesaplasın gitmiş olamaz birincilik 0.1 leGeçen Hafta : 69.5
Bu Hafta :68.7
Fark :800 gr .
% 1.15
Tabi ki de yemiycem hatta bugüne kadar yediğim şeylere kılıç sallıyorum şu anda kafalarını koparıyorum çok kızıyorum kendime çokAğzına sağlık güzelim .
Cuma free gün uygulamasını bende anlamıyorum .
Sonra uğraş dur Cumanın ya da hafta sonunun telafisi için .
Hayır hedefe var 10 kilo ... 20 kilo .... neyin kutlamasını yapacağız ki ???
Yeme sende , yemezsin zeten .
Hmm o kadının eli de lezzetli değildir zatensen kilo verince daha güzellerini yaparsın
Yok bacıımmm izin mizin yok yetişecem ben size siz cuma izin verin bi ileri bi geri ben yetişirim sizegel brilikte deneyelim ben araştırmalara başladım
okudugum kadarı ilede iyi sonuçlar alanlar var
bel göbek kımı çok inceliyormuşş
cnm olsun gitmiş yine en azından
sen az yedigin için direniyor bilgin olsun
tebrikler cnm şekilsin yineeee
ahuu birazda izin verebilirisn kendine sankiii
Ne dedim ben sana haa ben sana ne dedimGunaydinnnnnnn canlarimmmbugün yine stresli uyandım verememisimdir diye ama gözlerime inanamadım 600 gr gitmiş mutluluktan ağlıycam resmen bir haftadır 200 gr artıdaydim daha düne kadar bugün gitmiş dün yaptığım metobolizmayi hızlandıran çayın büyük etkisi oldu bence insallah hepinizde bugün tartıda çok güzel sonuçlar alırsınız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah
Olacak bu da demek oluyor ki verecek kilon az kalmış ne güzel.bide ben böyle sürekliliği gelemeyecek diyetlere karşıyım ya hayata oturmayan diyetler hüsranla bitiyorben 17000000 eksiye giriyorum yine olmuyor
İşte günün bombasııııı oleyyy oleyyyyAyyy çok şükür basarıyla yaptığım listem ve sporum sonucunda tartım yüzüme güldü
Gecen hafta 118.3
Bu hafta 113.7ya
Fark 4.6
Yüzde 3.8
bence 2 grup olalım gündüz evde olup gündüz spor grubu akşam evde olan akşam spor grubu aramızda yarışalım.
dürtelim birbirimizi yoksa bu yenilgiyle ben sporda işe yaramadı deyip bırakma teşebbüsünü aklımın ucundan gecerken yakaladım attım aşağı.
Nayıııırr nolamazzzzz ya biri benim yüzdemi hesaplasın gitmiş olamaz birincilik 0.1 lebanane banane sen spor yapmıyon saymam banane banane
Tabi ki de yemiycem hatta bugüne kadar yediğim şeylere kılıç sallıyorum şu anda kafalarını koparıyorum çok kızıyorum kendime çok
Yok bacıımmm izin mizin yok yetişecem ben size siz cuma izin verin bi ileri bi geri ben yetişirim size
Ne dedim ben sana haa ben sana ne dedim
Olacak bu da demek oluyor ki verecek kilon az kalmış ne güzel.bide ben böyle sürekliliği gelemeyecek diyetlere karşıyım ya hayata oturmayan diyetler hüsranla bitiyor
İşte günün bombasııııı oleyyy oleyyyy
Haydiii tey tey
Canim benim midemde aşırı yanma oluyor bu yuzden 20 gun sureyle buyuk bir bardakta kefir ictim hatta her yanmaya basladiginda cay bardagi ile ilave yine ictim ben kefire baslamadan once 75.00 idim .20 gun sonra bir tartil 76.800 olmusum yemegim ayniydi zaten yaglandigimi hissettim...farkedince hemen biraktim evet mideye cok iyi geliyor ama kilo yapiyor..ablamin bir arkadasida mide rahatsizligi varmis kefir icmis ablam diyor ki bi anda kilo aldi diye..cunku kefir mayali maya kilo yapiyor...
bence 2 grup olalım gündüz evde olup gündüz spor grubu akşam evde olan akşam spor grubu aramızda yarışalım.
dürtelim birbirimizi yoksa bu yenilgiyle ben sporda işe yaramadı deyip bırakma teşebbüsünü aklımın ucundan gecerken yakaladım attım aşağı.
huuuuu kızlar akşamcı olmak isteyen varmı
Nayıııırr nolamazzzzz ya biri benim yüzdemi hesaplasın gitmiş olamaz birincilik 0.1 lebanane banane sen spor yapmıyon saymam banane banane
Tabi ki de yemiycem hatta bugüne kadar yediğim şeylere kılıç sallıyorum şu anda kafalarını koparıyorum çok kızıyorum kendime çok
Yok bacıımmm izin mizin yok yetişecem ben size siz cuma izin verin bi ileri bi geri ben yetişirim size
Ne dedim ben sana haa ben sana ne dedim
Olacak bu da demek oluyor ki verecek kilon az kalmış ne güzel.bide ben böyle sürekliliği gelemeyecek diyetlere karşıyım ya hayata oturmayan diyetler hüsranla bitiyor
İşte günün bombasııııı oleyyy oleyyyy
Haydiii tey tey
Allah kabul etsin tatlim yattığı yer nur gol olsun insallahAusum ablamin 40 mevludunu yapmaya gidiyorum simdi pazar günü döneceğim insallah..pazartesi baslarim ..
Nare83 if i biraz araştırdım aslında benim yaptığıma benzer sabah 10:00 akşam 17:00 benimde ben sanırım farkında olmadan uyguluyormuşum.
ama yapan kişiler istediklerini yemiş çikolatalar kekler börekler. bu şekilde yapmayacaksın dimi sen. Saat dilimi içerisinde dikkat ederek yapacaksın?
IF kimler için uygundur?
bu benden bahsediyor
- "Sık sık ve az yemek" sistemini uygulayamayanlar.
- İnsülin direnci ile mücadele edenler.
- Sürekli aklında yemek fikri olanlar. ("ne yesem", "kaçta yesem")
- Sağlık besleniyor ve kilo vermeye çalışıyor da olsa "doygunluk" hissini yaşamak isteyenler.
- Düzen ve kural sevenler.
- Mevcut rutininden sıkılmış olup yeni bir sistem denemek isteyenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?